نقل قول:
نمیشه اینطور حتما می ذارن!
2 تا 6 هم بده ولی بهتر از هیچی هست!
Printable View
نقل قول:
نمیشه اینطور حتما می ذارن!
2 تا 6 هم بده ولی بهتر از هیچی هست!
من از سرویس سه ماهم یکماه موندهنقل قول:
اگر کم از اشتراکت مونده از این یکساله ها بگیر.
اگر بشه رزرو کنی از این یکساله ها میگیرم
خوب میگه نمیشه!نقل قول:
میگه باید مشترک جدید باشی خط تلفنت هم تا الان adsl مخابرات روش نبوده باشه که بتونی از این سرویسا بگیری
فکر نمی کنم باید کاربر جدید باشیدنقل قول:
توی اطلاعیش گفته اگر شبانه میخوایید باید از این سرویس ها بگیرید
چرا خودم از پشتیبانی پرسیدمنقل قول:
با افتضاح فعلی آسیاتک ، شاتل تنها گزینه در دسترسه.اونم بعید میدونم مرکز چمران پورت خالی داشته باشه.
و البته اینترنت سیم کارت.
خوبه دیگه ...
اولا درست صحبت کن چون شخصیت خودت رو نشون میدهنقل قول:
بعدشم تا وقتی لقمان و شاتل هستن مشکلی ندارم
:n08::n08::n08:نقل قول:
سیاست جدید برای اسیر کردن کاربران برای یکسال!نقل قول:
بعد از یه مدت هم ممکنه شبانه رو حذف کنن یا تغییراتی درش بدن.
اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد.
اصلا از ثبت نام در جشنواره خاطره خوبی ندارم.
نقل قول:نقل قول:
اطاعیه مخابرات تهران این بوده:
برای کلیه متقاضیان جدید و مشترکین فعلی شرکت ( بجزمشترکین کمپین های دارای مودم رایگان قبل از اتمام قرارداد ) امکان ثبت نام و یا تغییر وضعیت به حالت کمپین خورشید تابستانی بدون نیاز به تخلیه و دایری وجود دارد. شایان ذکر است مشترکینی که در کمپین های با مودم رایگان شرکت کرده اند درصورتی که مایل باشند در این کمپین ثبت نام نمایند, بایستی با رعایت مفاد فسخ قرارداد منعقده قبلی، نسبت به ثبت نام در این کمپین اقدام نمایند.
نقل قول:
اسیاتک تو اهواز چشه مگه؟ من می خوام سرویس 10 مگ 4 گیگ بگیرم ازش!
میگن میشه حدود 12-13 گیگ دان کرد هر شب
اطلاع دقیقی ندارم ولی مدتی تاپیک آسیاتک هینجا رو پیگیری میکردم ناراضی و شاکی زیاد داشت.مشکلاتی هم که مطرح می کردن سراسری بود.نقل قول:
شبانه حذف شده:n27::n27: البته سرعتی هم نداشت سرویس 2 مگ شب دانلودش 100 بود :n41: ای بمیری مخابرات
البته دوستان شاتل هم شبانه اش مهلتش تا 31 شهریور امسال هست
در صورت استقبال کاربرای بیشتر تمدید میشه.
مثل اینکه شاید کلا همه isp ها دارن شبانه حذف میکنن....
این طرح های تابستانه برای فیبرنوری هم هست؟
طرح های خوبی هستند اگه بشه 4 مگ با دانلود شبانه و 2 بسته ی 100 گیگ خرید . میشه این کارو کرد؟
هیچ اعتباری به طرحهای جشنوار نیست این شرکت م خ هرماه یک ساز میزنه وای به حاله یک ساله؟نقل قول:
نقل قول:
مشکلی نداره شبی 8 گیگ دانلود میشه انجام داد:n20: 4 مگ
چ خوب حیف اینجا نیست... من الان تب گرفتم شبانه ندارم :n28::n30: ی حرکتی بزنید شبانه برگرده:n35: اما درست نه 2 مگش سرعتش 100 باشه :n14:نقل قول:
اومدیم و سرعت دانلودت رو 130 ست شده بود. یا حتی کمتر!! اونوقت چی؟ حتی ممکنه اوایل سرعت بالا 600 کیلو بدن و بعد که ثبت نامی ها زیاد شد بزارنش رو 130 !! از اینا هر چی بگی بر میاد. طرح یکساله رو نمیشه تغییر داد!نقل قول:
سلام
موندم که چرا همه سردرگم !! آقا شبانه رو برداشتن... خب فدای سرت ... گور پدر مخابرات و اینترنتش کنن
همشون دزد هستن ... چرا خودتون رو اذیت میکنید
خب یه حساب کتاب کنیم...چقدر درماه دانلود دارید؟ اگر بیشتر از 60 گیگ نیست, خب برید بسته ایرانسل 2 تومنی بگیرید!! 5 گیگ بهتون میده ... تازه از ساعت 6 صبح تا 12 ظهر هست که اونموقع بیدار هستیم و بهتره
اگر هم ایرانسل آنتن نمیده... خب همراه اول نامحدود 2 تا 7 داره... اون هم سرعتش بالاست
دیگه چرا اینهمه استرس و ناراحتی به خودتون وارد میکنید؟!!
با کمی حساب کتاب, متوجه میشید کههمچین آش دهنسوزی هم نبوده اینترنت شبانه
برای خرید ارزانتر شارژ هم میتونید به فروم های دیگه مراجعه کنید که افرادی شارژ رو با تخفیف زیاد میفروشند و کلی در هزینه هاتون صرفه جویی میشه
موفق باشید
دیروز تو Cra درخواست تخلیه دادم. امروز تماس گرفتن و خط رفت تو حالت جمع آوری. چقدر طول میکشه از رانژه خارج بشه؟
(چقدر التماس میکرد جشنواره داریم بمون. هه)
دوستان اخرش تایم رایگان شبانه حذف شده؟؟؟؟؟
اره حذف شده فقط اونایی که کاربر جدیدن و رو خط تلفنشون تا حالا adsl مخابرات نبوده میتونن سرویس جشنواره بگیرن که شبانه دارهنقل قول:
از مخابرات بر میاد هیچ تضمینی هم نیست به قول اوپراتور های مخابرات:n38:نقل قول:
من از سرویسم 25 روز مونده، برا من هم شبانه حذف شده؟ یا فقط سرویس های جدید؟
اطلاعیه
لطفا برای شرکت در جشنواره تابستان به نکات زیر توجه فرمایید:
1. تمام مشترکین جدید می توانند در زمان ثبت نام از سرویس های جشنواره استفاده نمایند.
2. تمام مشترکینی که سه ماه یا بالاتر از آخرین تمدید سرویس گذشته باشد و در این مدت از سرویس اینترنت مخابرات خوزستان استفاده نکرده اند می توانند برای ثبت نام سرویس جشنواره اقدام نمایند.
3. مشترکینی که در حال استفاده از اینترنت می باشند نمیتوانند از سرویس های جشنواره استفاده نمایند و پیشنهاد می شود از سرویس های حجمی استفاده نمایند.
**بزودی سرویس های متنوع و جدیدی در سیستم ایجاد می گردد و عزیزان می توانند از مزایای سرویس های جدید از جمله شبانه رایگان در برخی از سرویس ها و قیمت های پایین استفاده نمایند.**
توجه داشته باشید که فقط مشترکینی که شرایط بالا را دارند می توانند درخواست خود را در اپلیکشن همیار ADSL ثبت نمایند.
***از صبر و شکیبایی شما کمال تشکر را داریم***
خودآموز اینترنت مخابرات خوزستان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برگرفته از ali-abad.blog.ir
فرشاد یعنی دیگه ماله تو هم شبانه نداره؟؟؟نقل قول:
یعنی شبانه فقط شامل کاربرا جدید میشه؟
چرا سرویسی که دارم شبانه دارهنقل قول:
اره کاربرای جدید که ثبت نام میکنن و سرویس 1مگ یا 2مگ 1ساله میگیرن یه سرویس 16مگ با شبانه هم هست 95 تومن اون خیلی بصرفست اگه واقعا 2مگابایت سرعت بده
توی اطلاعیه گفته شبانه رو بر می گردونند
از وقتی که شبانه رو حذف کردن اینترنت خیلی ناجور شده 2دقیقه وصله یه دقیقه قطع
برای من هم خیلی نوسان دارهنقل قول:
قطع و وصل شدیده. وقتی اینترنت خوزستان دست یه سری بیسواد باشه بهتر از این نمیشه.
سرعت در حد لاکپشت با پای شکسته
شبانه برداشته شده
خیلی از بسته های قدیمی رو حذف کردند.
بجز دو بسته .تمام بسته ها قیمتشون از بیست هزار تومن به بالاست اونم بدون مالیاتش...
حداقل حجم ترافبک 4 گیگ اونم برای بسته با سرعت 1 مگ
برای سرعت های پایینتر حجم ترافیکی که مجبور به خرید میشیم 6 و 8 گیگ هست.
دیگه از این بهتر توی جهنم هم وجود نداره
دیگه چرا میاین اینجا اعتراض میکنید ؟ اگه کافو نوری نیستید برید تخلیه کنید .. فروششون که کم شد شبانه رو بر میگردونن
من 3 روزه تموم شده سرویسم تمدید نمی کنم دیگه
کسی این مورد رو نمیدونه؟نقل قول:
نقل قول:
هیچی مشخص نیست تو جنگل زندگی میکنیم
نقل قول:
شاید سیاست جدید واسه......... ؟
حتما سرویس با شبانه میزارند ولی احتمال زیاد اشتراک بلند مدت هست.نقل قول: