دوستان یکی دقیقا بگه پینگ شاتل دقیقا تو چه مایه هایی هست.بدرد آنلاین بازی کردن میخوره؟
Printable View
دوستان یکی دقیقا بگه پینگ شاتل دقیقا تو چه مایه هایی هست.بدرد آنلاین بازی کردن میخوره؟
به هیچ عنوان. بدون شک بدترین پینگ رو دارهنقل قول:
برای بازی آنلاین صبا از همه بهتر هست و بعدش هم جاهای دیگه. شاتل در رده ی آخر هست
من مخابرات دارم . سرویسم 256 هست اما الان دارم 20تا دانلود میکنم .
مال مخابرات از اولش هم آش دهن سوزی نبود
خب شما هزینه ای که میدید و حجمی که در ماه دریافت میکنید رو با شاتل مقایسه کنید. به فرض که 128 ارت شاتل با 256 شما سرعت برابری داشته باشه در این صورت برای شاتل 29 هزار تومان و برای مخابرات 13 هزار تومان میپردازید!نقل قول:
به نظر من که سرویس شما دهن سوزتر!!!
مثل اینکه سرویسم رو چشم زدم . اینو الان گرفتم . در ضمن انقدر ناشکری نکنین میبرنتون کهریزک ها . از ما گفتن بود !!!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز کسی نبود جواب منو بده:19:نقل قول:
سلام عزیز تو یکی از پست های که تو تاپیک شاتل دادی نوشتی مرکز شهید دیالمه منم بچه همونجا هستم و از شاتل سرویس میگیرم :10: و تا 1 ماه پیش وضعیت پینگم عالی بود و خیلی راحت انلاین بازی میکردم ولی الان پینگم رفته بالای 500 ایا برای شما هم همینتور شده :41:نقل قول:
اگر لطف کنی چند تا تست بااز منچستر و واشنگتن بگیری خیلی خیلی ممنون میشم :11:کد:www.pingtest.net
من 256 مخابرات دارم کلا سرعت دانم از 29 تا 32 کی متغییر هست ، قطی تقریبا تاحلا برای من نداشته و افت سرعت هم همین طور من کلا به نسبت شاتل ازش راضی تر هستمنقل قول:
سلام دوستان به نظرتون چيكاركنم كه ساعت 1شب تا 3 محدود نشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ديگه داقونمون كردن دوستان عزيز:27:
دوستان امروز بعضی از سایت ها مثل apple.com و sony.co.ir و بعضی دیگر اصلن باز نمیشد آیا برای شما هم اینطوریه
به طور کلی امروز سرعت اینرنت افتضاح نیست؟
تو صفحه ی شاتلت برو ببین چقدر از ترافیک ماهیانت مصرف شدهنقل قول:
احتمالا از حجم مجازت بیشتر مصرف کردی که سرعتت رو کم کردن
چیز پی ان همون وی پی انه که اصل کارش واسه انتقال اطلاعات حساسه که باهاش می شه قیلترینگ رو هم پیخ کرد
و غیر مجازه
سلام برادرنقل قول:
1 تا 3 محدود نشدی واسه همه همین طوره
بهتر اینه ساعت دانلودت رو 3تا 7 حساب کنی که هم اعصابت خورد نشه هم نتونن بهت گیر بدن که یه سر مشغول دانلود بودی
چون تو اون 2 ساعت نهایتا بشه 70 تا دانلود کرد
سایت اپل واسه من باز می شه اما گوگل با هیچ کلمه ای سرچ نمی کنهنقل قول:
تازه امروز پیامک هم نمی ره
از امشب هم اینترنت کلا چیز می شه
--------------
الان از نمایشگاه اومدم رفتم جلو غرفه ی شاتل خواستم یه چیزی بهشون بگم گفتم اصلا کراهت داره آدم بخواد با ایتا حرف بزنه.
البته شاید اینا هیچ کاره باشن اما دارن واسه بد چیزی تبلیغ می کنن
نقل قول:
یه چند روزی اینجوری کردن، به خاطره 25 بهمنه... تمام وبلاگای وردپرس و اسپات هم فیلتر شده فعلا...
کلا همه آی اس پی ها اینجوریه، درست میشه
اره بابا کلا اینترنتو خوابوندن:13:
بابا سایت من هم باز نمیشه، من بدبخت که دیگه فروشگاهم چه گناهی کردم؟ :41:
عزیز اصلا سایت کامل باز نمیشه که بخوام ازش پینگ بگیرم. توی حالت نیمه کاره میمونه و صفحه کامل باز نمیشه. speedtest هم اصلا باز نمیشه...نقل قول:
سلام و درود بر سعيد.نقل قول:
يعني شما هم محدود ميشيد ؟ دقيقا مثل من ساعت 1 تا 3 شب اين ماجرا واستون پيش مياد ؟:13:
سلام pc جان.نقل قول:
شما مشكل 1 تا 3 شب محدود شدنتون حل شد ؟
وضع اين چند روز واسه ساعت هاي فوق به چه شكله ؟
[QUOTE=imanparsa;5854542]سلام و درود بر سعيد.
يعني شما هم محدود ميشيد ؟ دقيقا مثل من ساعت 1 تا 3 شب اين ماجرا واستون پيش مياد ؟:13:[COLOR=Silver]
سلام
آره قربونت الان 2 ماهی می شه از 1 تا 3 سرعت وحشتناک پایینه
فکر کنم واسه همه همین طوره
سلام نگاه کردم اون خطه تازه به 63 رسیده تو صفه مای شاتلم
امـروز واقعاً نـت عاشقانـه DC میشـد ؛ عاشقانـه قطـع میشـد و عاشقانـه کلا" لوگیـن نمیشـد یاهـو و XFire . . .
ممنونـم شاتـل :×
سلام
کسی توی اهواز 128 شاتل رو با سرعت دانلود 60 داره :31:
میخواهم بدونم فقط خودم نیستم که توی اهواز اینقدر سرعتم کمه :2:
سلامنقل قول:
می تونه به چند دلیل باشه
یکی جریان های سیاسی که خودت در جریانش هستی. چون سرعت من هم همینطور کم شده
یکی دیگه هم اینه که سرعتت رو به استاندارد قانونیش برگردونده باشن که اگه این باشه نباید نوسان داشته باشی
احتمالا تا چند روز دیگه به حالت قبلی بر می گرده فعلا هیچ کاریش نمی شه کرد
سلامنقل قول:
نه عزیز اگر درست شده بود که امضام رو حذف میکردم.
سرعت روی 128 محدود میشه(توسط شخص شخیص جناب شاتل)
تو این 2-3 روزه هم که روز به روز کیفیت روزانه و شبانه داره میاد پایین که خب دلیلش مشخصه و نمیشه به شاتل خرده گرفت
امشب سرعت دانلود اکو 128 شده 230 :18:
منم با Art3 همچنان با 30 می تازم! :41:
آرت 1 کرج با چیز پی ان همچنان 63 دانلود میکنه ..امیدوارم سرعت همه بیاد بالا
نه بابا اکو 128 واسه ما که time out میده همش ...:41::41:
حداکثر سرعت 20 ... شب از 1 تا7
دوستان شماها هم که با idm دان میکنید سرعتتون متغیره ؟
فک کنم تا دوشنبه صبر کنیم : دی شاید باز از سه شنبه بهتر بشه وضعیت : دی البته در حد یک حدسه فقط !!!
جای تعجب داره مال من با اکو 512 دیشب بعد از سه هفته محدود شدن سرعت از ساعت 1 شب دیشب برای اولین بار تو این مدت با 64 دانلود میکرد! احتمالا از دستشون در رفته بود :31: چون از شاتل بعید بود!!
سرعت دانلود روزانه شما چنده؟نقل قول:
داون استریم هم توی مودم یه نگاه میکنید بفرمایید لطفاً؟
مرسی :11:
دوستان به نظر شما 256 بگیرم واسه دوره جدید یا 128 هر دو اکو ؟؟
خیلی بین سرعتشون فرقه ؟؟ تو دانلود شبانه چی ؟
128 بگیرنقل قول:
شب و روز فرقی نمی کنه.کلا سرعت شبت محدوده.روز ها هم که سرعت 128 روی 512 بسته میشه
بیش از سه ماه هست از مانی که دگرگونی هایی در مرکز مخابرات انجام دادن وضعیت اینترنت من و پینگ من خراب شده. صد هزار بار هم براشون گزارش فرستادم و با کمال پر رویی یک متن از پیش مشخص شده را کپی پیست می کنند برای من
با درو.د. شما نزدیک به ۲ ماه هست همین پیام را برای بنده کپی و پیست می کنید و می فرستید و هیچ گاه این مشکل حل نشده. لطفا مشکل را حل کنید. بنده همچنان چشم به راه پاسخ گویی شما هستم. بیش از دو ماه است که وضعیت اینترنت شاتل به این صورت در آمده و شما همین پیام را تکرار می کنید. هر کاری هم کهع گفتید تا به حال انجام داده ام و مشکل حل نشده. لطفا از این کپی پیست ها دست بردارید و مشکل را حل کنید!!!!
با سلام
نقل قول:
مشترک گرامی
در حال حاضر مشکل افت سرعت و packet loss شدید از سمت دیتای مخابرات می باشد،سپاسگذار خواهیم بود تا برطرف شدن کامل صبر نمایید.
شما هم تجربه ی این پیام را دارید؟
اختيار داري برادر. اين همين پيغام چند دفعه واسه من اومده.نقل قول:
البته چند تا ديگه هم هستند كه شبيه هم هستند. اما بيشتر از اين استفاده ميشه:27:
ولله توي اهواز كه 128 رو روي 128 ميبندن .نقل قول:
از 17 كيلو امكان نداره دانلودت بالاتر بره با 128 . اما شنيدم توي استان هاي ديگه به اين صورت نيست. كلا شهر ها با هم فرق ميكنه. فكر كنم مشهد 128 رو روي 512 ميبندن
دوستان من میخوام Eco 512 بگیرم 6 ماهه
مودم هم میخوام خودم بگیرم آیا شاتل ساپورت میکنه ؟
D-Link 2730U WL-N 150 ADSL2
به هیچ وجه توصیه نمیشه که 6 ماهه بگیریدنقل قول:
نهایتا 3 ماهه بگیری.اما پیشنهاد من 1 ماهه هست
مودم هم هرچی دوست داشتی بگیر زیاد به این اراجیف شاتل گوش نده
چرا 6 ماهه نگیرم ؟
میدونم تا اون موقع سرویس دهنده بهتری تو شهرمون نمیاد با قیمت بهتر و سرویس بهتر
6 ماهه ریسک داره شما حداکثر 3 ماهه بگیر مطمنا بعدا پشیمون می شی چرا از شاتل گرفتی:31::27:نقل قول:
دوستان پس به نظر شما اکو 128 با اکو 256 یا 512 هرسه تو روز سرعتاشون برابره ؟؟ چه دانلود چه بازکردن صفحه ؟؟
ولی 6 ماهه یه خوبی داره اینم اینه که 3 گیگ بخر 3 گیگ ببرش رو حروم نمیشه میتونی زمان داری ازش استفاده کنی ولی تو 1 ماه یا3ماه اگه بخری مجبوری که تمومش کنی..
دوستان من تا 1 هفته دیگه این دورم تموم میشه اگه الان از این 3 گیگ جایزه دارها بخرم بعدش برم تمدید کنم میاد تو دوره جدیدم با توجه به اینکه تا دوره جدید یک هفته مونده فقط..؟
عزیز Art که روز و شب نداره! :5:نقل قول:
روز و شب 30 و Downstream هم 285 !