بعد از ۷۲ ساعت باید تخلیه شده باشهنقل قول:
لازم نبود اینقدر صبر کنی یا به مخابرات بری یا زنگ بزنی پشتیبانی
شکایت بزن ۱۹۵ و همینا رو اونجا ذکر کن
Printable View
بعد از ۷۲ ساعت باید تخلیه شده باشهنقل قول:
لازم نبود اینقدر صبر کنی یا به مخابرات بری یا زنگ بزنی پشتیبانی
شکایت بزن ۱۹۵ و همینا رو اونجا ذکر کن
یه چیزی گفتن یه حرفی رد و بدل شد شما نباید به دل بگیری به بزرگی خودت ببخششون یه غلطی کردن دیگه از دهنشون پرید.نقل قول:
باز اومدن حرف زدن: :42:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا یه وعده هایی داده که عملی بشه یا نه فقط خدا میدونه
البته سابقه وعده های پوچ اینجا سابقه طولانی داره
یکی از حرفای جالبش اینه
وی درباره سرویس ADSL گفت که دوران عمر این فناوری به پایان رسیده:n02::n19:
از همه حرفاش که بگذریم چطور از سرعت 100 مگ صحبت میکنه وقتی الان یک دهم این سرعت هم به کاربراش نمیده فکر کنم این جمله را از کتاب الاغ ها پرواز میکنند گرفتهنقل قول:
بگو آخه الاغ منگل خط مردم 4 مگ به زور میکشه بی شعور 100 رو از کجات درمیاری تو سایز اعضای بدنشه....نقل قول:
الآن 2 مگ با سرعت 10 مگ میده بالای 30 هزار تومن اونوقت 2 گیگ 100 مگ رو لابد میخاد از جای دیگه بدنش دربیاره :angry:
-------------------
عنوانو ببین آخه:حذف محدودیت حجم دانلود برای کاربران / تماشای رایگان فیلم / سرعت ۱۰۰ مگابیت برثانیه در انتظار کاربران آسیاتک
خیلی بی غیرتیم ما که این عنوانو میبینیم و میریم مطلبشو میخونیم الآن از یدونه جمله آشغال فیلیمو رایگانه داره چپ و راست حجم مردمو میخوره یه آبم روش اینجوری نمیشه باید یه کمپینی چیزی راه بندازیم
عملا 100 مگابیت هم بده با وجود محدودیت حجمی به درد عمه ـشون میخوره
100 مگابیت که خط هیچ کس نمیکشه هم بده واسه تموم شدن حجم کاربرا توی دو روزه
اون دست چپ ـیه پسرشه،معاونشه ؟ ماشالله پول حرام خوب گوشت شده چسبیده رو تنشون
بعد عمری هنوز یه اینترنت پایدار نمیتونن ارائه بدن در طول روز ده بار پینگ با سرور های خارجی تایم اوت داره بازی های انلاین مرتب قطعی داره سرورهای داخلی در هر ساعت با اقت و خیز درگیر هست بعد میان این حرفا رو میزنن!!
کم کم زمزمه گرون شدن گیگ خارجی و حذف اینترنت شبانه داره به گوش میرسه خود مدیر عاملش گفت که برای کاربران دانلودر نامحدود منصفانه داریم دیگه کم کم باید فاتحه اینترنت مملکت رو خوند دوستان خودتون را برای آغاز عصر اینترانت و جدا شدن از دنیا آماده کنید.
- - - Updated - - -
کم کم زمزمه گرون شدن گیگ خارجی و حذف اینترنت شبانه داره به گوش میرسه خود مدیر عاملش گفت که برای کاربران دانلودر نامحدود منصفانه داریم دیگه کم کم باید فاتحه اینترنت مملکت رو خوند دوستان خودتون را برای آغاز عصر اینترانت و جدا شدن از دنیا آماده کنید.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
نقل قول:
لعنت به هر چر سامانه 195 .
درخواست رو خیلی وقت ها دادم ؛ اونا هم جوابی نمیدن ...
امروز دوتا فیلم از فیلمیو دیدم، هنوز که مشکلی نبوده و جزو حجم رایگان حساب شده.
این سایت فیلمیو خیلی پتانسیل داره ولی بعید میدونم ازش استفاده کنن. فعلا که محتواش خیلی کم و سطح پایینه، کیفیت تصویر متوسطه و کیفیت صدا افتضاخه
پس چرا از من حجم کم کرد دیشب کلا من نمیتونم بفهمم چجوری حساب میکنن واسه هر بازه 3 تا میاره هر چی دلش میخاد میندازه شما مطمئنی همونقد که زده فیلم نگاه کردی؟ 2 تا فیلم میشه جمعش حدود 3.5 گیگ؟؟؟نقل قول:
نمیدونم والا، شاید چون تازه راه اندازی کردن هنوز خطا داره سیستمشون.نقل قول:
منم دقیق نمیدونم این نمایش ریز ترافیکشون چرا اینطوریه و معمولا ازش استفاده نمیکنم.
چون توی ساعت 14 تا 20 برام حجم رایگان در نظر گرفته پس حتما این برای فیلمیو محاسبه شده.
فیلماشون در بهترین حالت با کیفیت 720 هستش و صدای 2 کاناله معمولی داره و بیت ریت هم پایینه. حجم این فیلما نهایت 1.5 - 2 گیگ میشه برای 2 ساعت.
دوتاش هم برای من تقریبا شد 3.7 گیگ.
دوستانی که سرویس صبحانه یکساله دارند هر شب تو بازه رایگان چقدر میتونند حداکثر دانلود داشته باشند ؟
شب که نه صبحه دیگه 6 تا 10نقل قول:
سرعت دانلود از دیتاسنتر خود آسیاتک کمتر از یک مگ نمیشه. (بیشتر از 13 گیگ تو 4 ساعت)
از هرجای دیگه هم از 200 تا 250 نوسان داره. (بیشتر از 3 گیگ تو 4 ساعت)
الان متوجه شدم در کنترل پانل کاربری سرویس های ماکس نت به کل از اسیا تک حذف شدن و دیگه وجود خارجی ندارن . دوستان هم یه کنترلی بکنن ببینن اینطوری هست یانه؟
واقعا خوشا به حالتون که سرعت درون شبکتون محدود نیست شما رنج آی پیتون چجوریه؟؟ با چه عددی شروع میشه؟ درضمن چند وقته مشترک آسیاتک هستین و همیشه سرعت درون شبکتون نامحدود بوده؟ :n16:نقل قول:
اصلا معلوم نیست کی به کی هستش . هر جا میری شده اسیا تک هر شهری شهرستانی سازمانی نهادی و مجتمعی مثل قارچ داره زیاد میشه کله نت داره تبلیغ میده از خبرهای دروغ گرفته تا ادعاهای کشکی و جلسه های فریب کاری و دروغ گویی زیر ساخت و وزارت ارتباطات هم که کلا هواشو نگه میدارن . این اسیا تک یه جریانی داره ؟ سامانه 195 هم دیگه رسیدگی نمیکنه به شکایات این سرویس دهنده و زود میبینی از اسیا تک یکی زنگ زد و برات قرارداد مشترکان رو قرائت کرد . به هیچ کمپین یا اعتراض و نارضایتی هم اصلا گوش نمیکنن فقط دارن کار خودشونو انجام میدن . قیمتها هم که کم نشده و واقعا برا اینترانت هم دادن این پول ها زوره . تا برسد به اینترنت شبانه رایگان هم داره یواش یواش جم میشه تو همه شرکتها حتی مخابرات . کلا یکی نیست به وضع این اینترنت رسیدگی کنه . اصلا معنی و مفهوم زیاد شدن پهنای باند و افزایش سرعت اینترنت و استفاده از شبکه ملی اینترنت و رشد چشمگیر سایتهای تماشای فیلم و سریال انلاین و تبلیغ اینگونه سایتها یعنی چی ؟ الان تو کل دنیا اینترنت خانگی رو نامحدود میدن با فیبر نوری . فقط رو شبکه های وای فای یا وای مکس و شبکه های مخابراتی موبایلی از حجم استفاده میشه .
چون داره پا به پای اینترنت محدود ملی حرکت میکنه همین!!! بایدم ازش حمایت بشه هدف کلی هم اینه که رو بایت به بایت حجمی که مردم استفاده میکنن نظارت نشه و خیالشون از مصرف داخل راحت بشه :n15:نقل قول:
نقل قول:
سلام. آیا آسیاتک به صورت شخص هم محدود میکنه (با توجه به میزان دانلود هر فرد) یا اینکه توی منطقت هر سرعتی که شروع دوره داری تا انتهای دوره ثابته و میتونی با اون سرعت در ساعتای رایگان هر چی خواستی دانلود کنی؟
ممنون
برای من چه سرور داخلی چه خارجی فیکس روی ۲۵۰ و ۳ گیگ میشه دانلود کرد که من از خیرش میگذرم همیشه...نقل قول:
من ۵ یا ۶ دوره تو فاصله ۵ سال از آسیاتک سرویس داشتم به صورت شخصی محدود نمی کنه ولی معلوم نیست سرعت ثابت بمونه بیشتر از لحاظ منطقه مخابراتی و بخصوص اونهایی که با سرعت اسمی دانلود رایگان دارند...نقل قول:
شما تو این ۵ سال وضعیت سرعت درون شبکت تو ساعات رایگان چطور بوده؟؟ همیشه محدود بوده؟؟ :n16:نقل قول:
اول باید سرویس نیم گیگ شهاب بخری بعد بری تو تنظیمات مودم و ببینی خط رو چند بسته شده و میزان دانلود و اپلود چقدره اگه رو 8 و بالاتر بسته باشن و نویزت هم خوب باشه کار درسته باید منتظر باشی ببینی شب از داخل محدود نیستی اگه نباشی باز هم درسته وگر نه دیگه کاری نمیشه کرد . با این کار دیگه بعد اتمام سرویس بری هر سرویس دیگه ای هم بخری حتی 128 باز هم سرعت درون شبکه و ساعات رایگان در حد عالی خواهد بود . چون دیگه خط رو 8 یا بالاتر بسته شده .
این دانلود پلاس همش مزخرفه . دیشب 45 مگ از حجمم مونده بود بعد دانلود پلاس هم فعال بود مودم هم خاموش روشن کرده بودم گفتم برم ببینم این فیلیمو چی هست اصلا
رفتم یکی دومین از فیلماش دیدم بعد دیدم زد حجم تموم شد !
بیخودی حجمتون اینطوری نپره
اینا جون به عزراییل نمیدن میان حجم مفتی حتی برای برای یکی دو سایت بدن ملت
بعضی وقت ها اوایل محدود نبوده بعد محدود شده به کل...نقل قول:
بعضی مواقع تو بعضی شب ها فقط محدود نبوده...
دوستانی که میخواهند سرویس صبحانه آسیاتکی را ثبت نام کنند پ.خ بدهند
حالا اگر من سرویس صبحانه رو بگیرم و مثلا بعد یک ماه راضی نباشم میتونم سرویس 10 مگ تمدید کنم ؟ یعنی سرویس رو عوض کنم ؟
دوست عزیز, ظاهرا بنده هم مشکل شما رو دارم ...نقل قول:
یک عدد فیلم با بیت ریت 800 دیده شد که 8250 مگبایت حجم بنده را به 8050 مگابایت تغییر داد
"در کل یک بسته 90 مگابیتی و 200 مگابایتی دیگر هم نیز به این صورت مصرف شده است..."
محاسبه تماشای فیلم از فیلیمو به این صورت بوده است...
"متاسفانه از زمانی که این بخش را فعال کردم به این مشکل برخورد کرده ام .... و جزئیات ریز مصرف بصورت 0 نمایش داده میشود و حجم به صورت خودکار کم میشود"
باید دید که آیا کاربران isp هایی دیگری که فیلیمو برایشان رایگان محاسبه میشود اینگونه مشکل را دارند یا خیر...
بله مابه تفاوت رو میدید تغییر میدید اسیاتک فقط ساعت رایگانش سرویس هاش فرق داره سرعت دانلودش در حالت عادی در کلیه سرویسها تا حدی که منطقه مخابراتی شما پهنای باند داشته باشه میتونید استفاده کنیدنقل قول:
البته کلا اسیاتک در حالت معمولی روی سرورهای خارجی محدودیت تا 250 رو گذاشته روی سرور داخلی تا 1.1 مگ اما در ساعات رایگان محدودیت سرویسی وجود داره.
بله 100%نقل قول:
........
یعنی روز روشن با فانوس دارن دزدی میکنن از منم حجم زدن فقط 2 روز اول یکم عجیب بود اصلا حساب نمیکردن از هر سایتی استفاده میکردم ولی الآن بخور بخور را انداختن چقد بی غیرتیم ما :n15:نقل قول:
یعنی من 10 سال پول اینترنت میدم به کسی که بیاد از ریز مصرف من سردربیاره خودشونم نمیدونن چجوری دارن حساب میکنن فقط چپ و راست دارن میخورن... :n23:نقل قول:
خوبه من و دوستان به بقیه عزیزان گفته بودیم که دروغه نرید فیلیمو حجمتون رو میخوره ولی گویا بعضی ها باور نمیکنند و از روی کنجکاوی میرن تا حجمشون خورده بشه و میلیونها تومان پول بی زبان از جیبشون بابت ترافیک کم شده بره به جیب آسیاتک دروغ تا این حد وقتی کاربران کاری نکنند همین میشه که بعضی ها دو روزه میلیاردر میشن همهم یگن عیب نداره حالا چند مگ مصرف شد ولی نمیدونن که کلی پول الکی باید دوباره برای خرید ترافیک مصرفی الکی بدن.
نه اسیاتک بلکه همه جا اینجوریه قبض تلفن برای بنده میاد از روز اول مسکونی بوده میزنن تجاری!! ده بار رفتم مخابرات برام درستش کردن مسکونی باز بعد دوماه میاد تجارینقل قول:
معروفیت مشاغل توی قبض میزنن حدود 2 هزار تومن که اصلا تلفن مسکونی معروفیت مشاعلش کجا بوده!! رفتم گفتم میگن سیستم اصلاح میکنیم اصلاح میکنن باز ماه بعدی همین اش و کاسه و تازه این مخابراته دولتیش هست شما حساب کن وقتی اداره دولتی هر جوری بتونه کلاه میذاره سر مردم و هر ماه 2 تا 3 هزار تومن اضافه میگیره و برای چند میلیون خط میشه ماهی چند میلیارد سود شرکت خصوصی هم یاد میگیره از این ترفندها.
کشور ما کشوریه که عدالت اقتصادی درش وجود نداره . یک کارخانه دار و یا یک تاجر و وارد کننده و امثالهم که همه ما ها رو میخرن و میذارن توجیبشون صبح از خواب بیدار بشن روی هر محصولی که از زیر دستشون رد میشه یا وارد میکنن یا تولید هزار تا تک تومنی بذارن روش میشه چند میلیارد سود اما کافیه یه مغازه دار روی یک جنسش هزار تا تک تومنی اضافه بفروشه درگیر میشه با اصناف و تعزیرات و انواع قوانین!!!
کلا در کشورما در دشت رو ول کردن و دم مشک رو گرفتن چون زورشون به دشت های پولدار و قدرتمند نمیرسه که همین شرکت ها و همین سرمایه دار ها هستن که البته دلیلم داره چون از خودشون هستن کی میاد برای خودش ضرر بزنه!!
جای تاسف داره واقعا هیچ کاری هم نمیشه کرد فرهنگ رفت دیگه نمیاد :n30:نقل قول:
سلام دوستانی که اسیاتک هستن نامحدود 512 که وقتی حجم بالای20 گیگ رودانلود کنن مثلا تو 1ماه دانلود 50گیگ شاید بیشتر بشه اخرین سرعتش چقدر میشه
کسی نامحدود نداره :n02:همگی محدود هستن :n10::n19:
سلام .نقل قول:
20 گیگ رو تقسیم بر 30 کنید . میشه حدودا 640 مگابایت . یعنی در روز میتونین 640 مگابایت با سرعت متوسط دانلود کنین . بعد از این میزان تا آخر شب محدود میشین رو 20 kB که حتی نمیشه صفحه باز کرد .
من قبلا استفاده کردم نامحدود آسیاتک رو ... کلا مسخرس . توصیه نمیشه براتون :)
------------------
پ .ن : آسیاتک حرومت باشه یک گیگ حجمی رو که تو سایت فیلمیو خوردی ... ایرانسل هم رایگان کرده این سایت رو کلا ... دمش گرم ... متاسفم برا آسیاتک
هر شرکت به یه ترفندی پول در میارهنقل قول:
این شرکت هم با رایگان کردن وب سایت های داخلی ..ولی برای مدت محدود تا پایان ماه رمضان
درضمن اگر شما اون بسته دانلود پلاس رو فعال زدید.باید چندین سایت داخلی رو چک کنید ببینید رو کدوم سایت ها برای شما جواب میده به شکل کاملا رایگان
بقیه نیم بها هست
داداش همین تست کردن حجم مارو به فنا داده شما برو از نت رایگان لذت ببر :n23:نقل قول:
حروم زاده به تمام معنا دزد دزدن جلو چشممون حجممون رو میخورن یه آبم روش کوفتشون بشه اون دنیا جواب میگیرن :n35:نقل قول: