داستان این هارد اکسترنال چیه؟یعنی واسه ایکس باکس هارد اکسترنال موجود هست؟یا این هاردهای معمولی PC میخوره؟یعنی من یه هارد اکسترنال 1000 گیگ بخرم میتونم به کنسولم وصلش کنم و بازی روش نصب کنم؟
داستان این هارد اکسترنال چیه؟یعنی واسه ایکس باکس هارد اکسترنال موجود هست؟یا این هاردهای معمولی PC میخوره؟یعنی من یه هارد اکسترنال 1000 گیگ بخرم میتونم به کنسولم وصلش کنم و بازی روش نصب کنم؟
بله میتونید ، ولی فقط از ۱۶ گیگش میتونید استفاده کنید . نه همش .نقل قول:
داداش ممنون برای جوابت یه قامیل دیگه تو کانادا و یکی هم دبی داریم اونا چی کانادا هم که وضعش مثل اونجاس دبی خوبه؟؟؟نقل قول:
راستی ریجن چیه
در ضمن من فقط میخوام کپی بازی کنم ها تو کپی ریجن ntsc و pal چه فرقی داره تو دبی pal داره کلا یه کمک کن به فامیلمون که تو دبی هست چی بگم بیاره من خودم این لینک رو میخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش این هم بی جواب نمونهنقل قول:
خیلی ممنون به خاطر جوابات :11::11::11::11::11::11:
از همش میتونی استفاده کنینقل قول:
اگه تصمیم گرفتی بخری بگو
تا بگم چجوریه
تو همین سایت دیدم
خودم هم یه مدت استفاده میکردم
ولی بعدش دست کردیم جیب مبارک و یه هارد اصل خریدیم
آخه یخورده سخت بود یه خورده کوچولو
محتوای مخفی: ...
این دیگه چه صیغه ای هست؟16 گیگ به چه درد میخوره؟ خب میرم یه فلش میخرم دیگه:13: من پیش خودم گفتم 1000 گیگ بازی نصب میکنم حالشو میبرم:19:نقل قول:
اگه واقعا بشه که خیلی عالیه واسم پ.خ کن بی زحمت توضیحاتشو . مرسی:11:نقل قول:
اگر قرار بود از همش استفاده کنید که مایکروسافت نمیتونست هارد های خودش رو با قیمت های فضایی بفروشه جانم :31:نقل قول:
یعنی 1000 گیگ بازی برای ایکس باکس؟!!:18:نقل قول:
آقا من یه هارد 120 گیگ مخصوص کنسول دارم هنوز نتونستم 60 گیگشو پر کنم!1000 گیگ رو میخوای چه کنی؟شما یعنی یه بازی رو تموم کردی تا ابد رو هاردت نگهش میداری؟شما یه کنسول با هارد 250 گیگ بخر تا قیام مهدی فضا داری.:8:
ریجن یه نوع قفل منطقه ای هست مثلا کنسول های آمریکا قفلntscدارن و کنسول های اینجا قفلpalو بازی های اینجا همpalهستند و اونجا همntsc در نتیجه بازی های ایران عموما برای کنسول هایpalهست و کنسولی که از آمریکا بخرید اینجا بازی پیدا کردن براش یکمی سخته.(به زبون ساده گفتم متوجه بشی)نقل قول:
اگه کپی بازی کنی هم قضیه ریجن هست البته اگهjtagکنی که نه ریجن مهم نیست(jtagکار هزینه بریه و خودت بعید میدونم بتونی انجام بدی و به برد و وسایل خاص نیازه و 100-150تومن هم خرج داره)
اگه کنسول از دبی میخرید هم باید دقت کنید که کپی خور بشه هم اینکه ریجن اشpalباشه.
البته بگم برای کپی خور کردن باید از روی شماره که روی قوطی کنسول نوشته اقدام کنید که امکان داره درست به هدف نزنید!!!!
خب آخرین نسخه ABGx هم اومد.اینم توضیحاتش:
LT3 واسه اسلیم نیومد؟
این سایتشو بفرمایید پست ندم:46:
بیا اینه:نقل قول:
نیومده
سلام، صرفا اومدم بگم که دوستانی که LT3 نصب کردن، به لایو وصل نشن! چون یه سری بات مایکرو انداخته تو لایو که میتونه LT3 رو شناسایی کنه! حتی بین امبسدرز شایعه شده که C4eva داره با مایکرو همکاری میکنه + قراره بزودی خود c4eva به این شایعه جواب بده! فقط خواستم صرفا اطلاع داده باشم! موفق باشید!
وای دارم دیوونه میشم این یارو هزار جا این پست رو داده:19:نقل قول:
تو رو خدا یه کاری کنید
یه نگاه به این کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا ۲۰ بار پست دادهنقل قول:
بیخیال به ماچه!!:دی
Sent from my iPod touch using Tapatalk
نقل قول:چی چی 20 بار 200 بار کی با تو بود تو که مثل من دلسوز نیستی تو خودت بدتر از اون اسپم دادی:41:نقل قول:
تو تمام فروم ها ، سخت افزار ، اسمارت فون ، ماشین ، کنسول ، گرافیک 3 بعدی ، گرافیک 2 بعدی ، امنیت ، اپلیکیشن ، تبلت ، ترجمه و ... پست داده لامصب : ))
دوست عزیز حرفتون اصلا منتقی نیست.نقل قول:
یعنی مایکروسافت در حد میلیارد ها دلار به خاطر بازی کپی به خودش ضرر میزنه و فقط به خاطر لایو که حتی چند ماهه اون مجانیه بیاد باc4همکاری کنه؟
c4چند ساله که امنیت لایو رو تامین کرده و عامل اصلی اجرای درست بازی ها اونه با عقل جور در نمیاد که این آخرا فقط به خاطر لایو با ماکیروسافت همکاری کنه.
چون اصلا هیچ سودی براش نداره و اگه باشه جزیی هست و میلیارد ها ضرر بازی های کپی رو جبران نمیکنه.
+بن شدن میتونه به خاطر فلگ شدن از قبل هم باشه که معمولا کار برهای ساده این حرف رو میزنن.+اگه واقعی هم باشه دلیل بر همکاریc4با مایکروسافت نیست.
من این رو که گفتم کاملا با مدرک هست و اینکه مایکرو برای سود و زیان نیست که داره اینکار رو با لایو میکنه، کاری که داره انجام میشه اعمال قانون هست و داره قانون اعمال میشه، من به دلیل تعهداتی که نسبت به مایکروسافت دارم نمیتونم از این بیشتر بگم، فقط خواستم به کاربر های ایرانی که اگه اینجا هم میان بگم لایو فعلا نرن! همین! تو لایو همه ایرانی ها منو میشناسن و من هر چی گفتم درست بوده! من خودم توی چند تا پروژه های بن کردن بودم و حدود ۲۰۰۰-۳۰۰۰ نفر رو خودم پیگیری کردم (در XBL Forums, میتونید قسمت اینکه چرا بن شدید، منو با اسم PET24 پیدا کنید)(PET ها کسانی هستند که در بن کردن شرکت میکنن و پیگیری شکایات بر عهده اونا هست)! حالا شما میخواید باور کنید، میخواید نکنید!صرفا یک پیشنهاد بود + ما در حال حاضر تعداد زیادی فلگ شده داریم در سیستم که البته هنوز بن نمیکنیم به دلایلی! ۹۰٪ ایرانی ها الان فلگ شدن (همه افرادی که کپی خور هستن) و ما فقط به دلیل یک سری از مسائل فعلا اقدام به بن نکردیم! ایشالله تا روشن شدن تکلیف اینکه آیا از این به بعد فقط کنسول یا فقط اکانت و یا هر دو رو بن کنیم، افراد جدید رو فلگ میکنیم و وقتی به نتیجه رسید، اقدام میکنیم و بات ها رو اکتیو میکنیم.نقل قول:
اگر هم در صحت حرف های من شک دارید میتونید به فرومز اکس باکس برید و اولا لول من که S هست (یعنی از کارکنان و ناظران XBL) رو ببینید و همینطور اگر به فروم xbl ambassadors دسترسی دارید میتونید ببینید مدیر بخش Xbox Live Security [ME] )(امنیت اکس باکس لایو در خاور میانه) آیا من (Eucatastrophe ) هستم یا خیر!
موفق باشید!
تعجب میکنم که اگه واقعا همچین کسی هستید چرا این هارو به ما میگید.نقل قول:
و اگه حرفی هم میزنم از روی اینه کهfakeگو زیاد دیدم و هر چیزی رو بررسی میکنیم تا به نتیجه ای برسیم.
یعنی نمیتونه روی بازی های کپی هم اعمال قانون کنه؟در توانش نیست؟چرا در توانش نیست؟
و این گفتتون کهc4هم با مایکروسافت دست به یکیه به این دلیل که افراد رو ن بکنه.آیا نمیشه گفت که c4همه تلاششو کرده و بالاخره مایکروسافت قوی تر بوده؟
اگه واقعا همکارن میتونست بگه لایو نا امنه و نرید و ما هم کاری از دستمون بر نمیاد.در اینصورت کسانی هم که فکر میکنن براشون امنه نمیرفتم و قطعا اعمال قانون های مایکروسافت هم کم میشد و کارش راحت تر.
در کل لپ مطلب من اینه که به گفته شما میخواد اعمال قانون کنه وc4هم باهاش دست به یکیه و حرف من اینه که بلفرضc4باهاشون دست به یکیه در اینصورت کار ماکیروسافت راحت تر نمیشه در صورتی کهc4کلا بگه امنیت نداره و نرید؟
اگه بحثی میکنیم برای اطمینانه و فقط در صورت درست بودن حرف شما. و خیلی هم امید دارم درست باشه با جواب دادن به سوال ها همه چیز کاملا روشن میشه و یقین پیدا میکنیم.
اولا؛ من گفتم شایعاتی بر این مبنی هست که C4 قصد همکاری داشته با مایکرو و گفتم که تا چند روز آینده C4 احتمالا خودش اعلام میکنه که این شایعه راست هست یا دروغ!نقل قول:
دوما؛ من دلایل خاصی دارم و برای اینکه متوجه بشید من این شخص هستم یا نه، گفتم میتونید برید:
اولا فروم ساپورت اکس باکس Eucatastrophe رو پیدا کنید و لولشو ببینید. روی لول کلیک کنید و توضیح لول رو بخونید.
دوما به فروم امبسدرز برید (که البته برای امبسدرز فقط میاد بالا) و اونجا باز هم منو مدیر بخش امنیت خاور میانه خواهید یافت.
سوما به قسمت Why did I get banned برید و Pet24 رو پیدا کنید و برید به مشخصاتش و اونجا من لینک همین تاپیک رو قرار دادم تو امضام.
چهارما میتونید از ایجنت نلسون ایمیل کنید و بپرسید!
+
مایکروسافت میتونه برای دیسک ها اعمال قانونی کنه ولی نه در خاورمیانه!(در برخی کشور ها) و علاوه بر این اکس باکس تری سیکستی یک مهره سوخته به شمار میاد! البته قطعا برای نسل جدید اکس باکس یه سری ترفند جدید استفاده خواهد کرد تا این مشکلات پیش نیاد.
+
حرف من درست باشه یا نه، فقط این رو میخوام دوستان بدونن که به عنوان یک کارمند در مایکروسافت میگم این رو(در ضمن اگر در این مورد هم مشکل دارید، دیگه راهی برای مطمئن شدن نیست فقط میتونید با رفتن روی گیمرتگ من در سایت اکس باکس و دیدن اون مربعی که نوشته XboxLive Staff مطمئن بشید!)
+
دلایل اینکه من دارم اینهارو هم میگم کاملا شخصی هست و دلیل دارم حتما:20:
میشه یه توضیحی بدید که بن کردن مایکروسافت به چه صورته؟نقل قول:
منظورم اینه کنسولی که بن میشه تا ابد بن میمونه؟امکان بخشش نیست؟
و اینکه خودتون الان آمریکا هستید یا نه ایران:دی
ببینید تا قبل از این که اینطوری بود (همه میدونیم) وقتی بن میشدی ۲ تا حالت وجود داشت:(من تا جایی که اختیاراتم اجازه بده توضیح میدم)نقل قول:
۱-یه کار غیر قانونی با اکانتتون مثل دزدیدن یک بازی آرکید یا دی ال سی که منجر به بن شدن اکانت میشد.
۲- کلاه گذاشتن سر مردم که باز هم بن کردن و پیگرد قانونی داشت (اتفاقا اخیرا چندین مورد داشتیم)
۳- مایکرو متوجه بشه شما کپی باز هستید که توسط ۲ تا فاکتور مشخص میشه شما اکانتتون بن بشه یا کنسول!
تاریخ بن شدن و دوباره آزاد شدن اکانت ها و کنسول ها: 12/31/9999 هست!تا ابد نیست:دی
موارد بالا رو من در سطح اطلاعاتی که من میتونم به بیرون بدم گفتم!
و بخشش هیچوقت در کار نیست!هیچوقت! (ممکنه مایکرو یه عده کنسول رو به یک دلیلی یه موقعی آن بن کنه!(تا حالا داشتیم همچین مواردی))
در ضمن هنوز قوانین سال ۲۰۱۲ در اینباره و با توجه به فهرست جرایم جدید امسال در لایو و قوانین جدید به ما ابلاغ نشده!
+
بنده فعلا ایران هستم (برای بازدید از خانواده و دیدن پدر مادرم) اما دبیرستانم در نیویورک هست و به عنوان کار نیمه وقت مسئولیت من این هست( طرح حمایت از محصلان مایکرو هستش:دی) (وقتی سنم به ۱۸ برسه میتونم در مایکرو بطور رسمی کار رو شروع کنم)
مواردی هم بوده که مایکروسافت اشتباهی کنسول کسی رو بن کرده و شخصا کسی رو میشناسم که تونست ۱۰ هزار یورو از مایکروسافت خسارت بگیره :31:نقل قول:
برادر شما به عنوان یک کارمند مایکروسافت بهشون بگو منه بدبخت که xbox خریدم تو ایران بازی اورجینال از کجا بیارم بازی کنم ؟نقل قول:
نمی خوام کنسول رو -- کنم .
الان کلا 4 تا بازی دارم که برادرم از اونور آورده .
این بدبختی هارم داریم ما ، کل فروم های ایرانی رو گشتم 1 نفر Forza 4 نداشت !!!
سلام
ميخواستم بدونم مي تونم دو يا چند xbox با هم شبكه كنيم و همزمان يه بازي اجرا كنيم؟بدون اينكه به live وصل بشم؟!و اينكه بايد يه access point داشته باشيم يا از خط اينترنت هم ميتونيم استفتده كنيم؟
اولا وقتی نمیتونید بازی اوریجینال در ایران پیدا کنید پس بهتره بازی نکنید تا اینکه برید و بازی کپی بگیرید و فرهنگ جامعه زیر سوال بره!نقل قول:
دوما ایول که ه.ک نمیکنی:دی
در ضمن در همین ایران هم یه بنده خدایی میشناسم همه بازی های جدید رو در ۲ هفته یا ۱ هفته میاره.(اریجینال)
بله میشه. اکس باکس ها رو با استفاده از System Link که داخلEnthernet port میره به هم متصل کنید.نقل قول:
لطف می کنی اون بنده خدا رو معرفی کنی ؟نقل قول:
دیوانه شدم از بس دنبال بازی گشتم !!! :18:
تماس گرفتم اینم نداشت :31:نقل قول:
گفت دلار گرون شده دیگه نمیارم :19::41:
ميشه يه كم بيشتر توضيح بدين كه بايد دقيقا چكاركنم؟:11:
اولا بهتره اینجور مسائل رو در انجمن های رسمی اکس باکس مطرح کنید و یا در ساپورت سنتر ما سرچ کنید، چون راهنمایی و یا آموزش توسط افراد قابل اعتماد و کسانی که تا قابل اعتماد بودن و مفید بودنشون مشخص نشه توسط مایکروسافت حق کمک به شما رو پیدا نمیکنن و در ضمن، راه هایی که ذکر میشه کاملا مطمئن هست تا به کنسول شما آسیبی نرسه.نقل قول:
به هر حال من به جای شما سرچ انجام دادم: [[Article No: 910583 \ REV. 13
اگر نیاز هست بگید تا ترجمه کنم.
موفق باشید.
اینجا ایرانه یعنی کشوریکه....نقل قول:
نصف مردم اینگیلیسیشون صفره...
نصف کسانی که کنسول دارن فقط بازی میکنن...
همه ما تحریم ایم...
از 1بهمن به بعد فقط میتونیم سایت های حلال ببینیم....
اکثر سوال ها مربوط به ه.ک هست که توی سایت رسمی=بن!!!!!کم کمش
اینجا ایرانه و اینم نصف نصف نصف مشکلات ما
: دی
این ماجرای 1 بهمن چیه؟ این اینترنت ملی اگه راه بیوفته دیگه نمی تونیم بریم لایو؟! آخه وقتی سرورهای خارجی و غیر مجاز (البته از نظر خودشون!! ) رو ببندن پس لایو رو چی کار کنیم؟:19:
یعنی اگر سرور های مایکروسافت رو غیر مجاز اعلام کنند همون بهتر که برند بمیرند !نقل قول:
آره واقعا:19: اگه کسی در این مورد که اینا میخوان چی به سرمون بیارن اطلاعاتی داره لطفا توضیح بده چون دارم به این فکر میکنم که اگه سرور مایکروسافت رو ببندن چه خاکی بگیرم سرم؟ :19:نقل قول:
تا اون جایی که من شنیدم قراره به جز سایتهای ایرانی همه رو ببندن حتی گوگل و یاهو!!! خب دیگه به مایکرو که رحم نمیشه:19:
من اطلاع دقیقی ندارم ولی مثل اینکه قرار هست علاوه بر این قضیه اینترانت که همون اینترنت حلال هست، اینترنت هم باشه در کنارش! تو سایت های خبری نوشته بود که چمیدونم شما وقتی به سرور های مجاز وصل بشید مثلا سرعت میشه ۲ مگ واقعی ولی به سرور های خارجی همون ۱۲۸ که مثلا الان دارید میشه! قصد دارن ایران رو هم مثل کره شمالی کنن حتما دیگه! زندگی بدون اینترنت میشه مگه آخه؟!نقل قول:
موضوع اینجاست که آیا این اینترنت مجازشون شامل فقط سایتهای ایرانی میشه یا سایتهای خارجی که از نظرشون بی مشکل هستند هم در بر میگیره؟ به خدا اگه سرور مایکروسافت رو ببندن دیگه زندگی واسه من بی معنی میشه تو ایران! تنها لذت من که خیلی خیلی باهاش حال میکنم لایوه و بس که اینا میخوان ببندن:19:نقل قول:
زمینه ی اصلی اینترنت فقط چت و دانلود و بازی نیست/ مطمعن باشین کسانی هستن که از این شبکه ی بزرگ برای معاملات و انتقال ارز یا جنس استفاده میکنن /
این داستان واسه جدا کردن بانک ها دانشگاه ها مدارس و شرکت هاییی هست که از پهنای باند روی اینترنت استفاده میکنن / اونا رومجبور میکننن که روی پهنای باند اختصاصی ثبت بشن. درضمن این به این معنی نیست که یه چیزی جدا از اینترنت هست./
برای امنیت بیشتر و اتستفاده از پهنای باند اختصاصی و جدا ازپهنای باند اینترنت.
این واسه اینه که چون اینترنت ایران بخاطر قدیم بودن روی سیم مسی سواره ، واسه اینکه طرف بتونه از حداکثر سرعت که برای سیم میسی 2 مگ هست استفاده کنه دچار کمبود پهنای باند نشه...
اتفاقا این اتفاق اگه بیفته سرعت انتقال داده توی ایران بیشتر میشه.
حالا داستانش دقیقا معلوم نیست ولی مربوط به مراکز و مشتریکن حقوقی هست نه حقیقی.
درضمن کنترل روی او سایتها انجام میشه ( همون سکیوریتی بگو شما ) ولی سرعت انتقال و کلا دسترسی به اطلاعات زیاد میشه .
کسانی که از اون شبکه که به نام شبکه ملی هست استفاده کنن ( یه سری مشترکین هستن که استفاده اینترنتیشون در همون حد محدوده ) میتونن با بالاترین سرعت مثلا 500 تا 1 مگ انتقال اطلاعات انجام بدن! حتی یه سری سایت ها الان هست که داره روی همین سیستم پیاده سازی میشه که یکیش سایت آپارت هست. وقتی اینترنت ملی راه بیفته شما میتونین از اون سایت یه ویدیوی 5مگاباتی رو توی مثلا 30 ثانیه ( حدودش رو نمیدونم. منظورم سرعت بالاست ) دانلود کنین!
البته بازم باید صبر کرد ببینیم چی میشه. هنوز خودشون با خودشون مشکل دارن.
و اینم بگم. تا 4 سال دیگه این داستان ادامه داره...
وباید این رو هم اضافه کرد که راه اندازی این سیستم توسط روسهای عزیز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پیاده میشه
و باید اینو به همه دوستان بگم اینجا تاپیک سوالات و راهنمایی های عمومی کنسولx360هست:دی
قضیه رو بگم تا دیگه ادامه پیدا نکنه.
قراره ایران به اینترانت تبدیل بشه و توی اون اینترانت سرعت به2مگ برسه.بعضی مسیولین گفتن در کنارش اینترنت داریم.بعضی هم گفتن فقط اینترانت.
نقل قول این قضیه از ویکی پدیا:
حالا مثل همیشه مردم ایران باید صبر کنن آخرین روز طعم آبگوشت رو بچشن....نقل قول:
اینترنت ملی ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهاندازی شدهاست. در این پروژه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در اکثر شهرهای کشور راه اندازی نمودهاست و قرار است کمکم با اتصال تمام شهرهای کشور به هم یک اینترانت سراسری ایجاد شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته میشود این پروژه قرار است تا پایان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل گردد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از اهداف مهم این پروژه را ایجاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مصون ماندن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مقابله با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان کرده است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در این باره افزوده است که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کنار شبکهٔ ملی به همان شکلی که وجود داشته همچنان باقی خواهد ماند و با اجرای این طرح امکان پیادهسازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ویدئو درخواستی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به وجود خواهد آمد. از مهمترین ویژگیهای این شبکه، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیاد آن (تا دو مگابایت بر ثانیه) بیان شده است. از طرف دیگر پیام کرباسی (سخنگوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اظهار داشته که پس از راهاندازی شبکه ملی، ارتباطات اینترنتی ایران با اینترنت جهانی قطع خواهد شد و دسترسی به برخی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جهانی ممکن نخواهد بود.
اگه فقط اینترانت باشه دسترسی به شبکهLiveوpsnو کلا همه چیز قطع میشه(زمانی که گوگل و یاهو قطع بشه اینا هم قطع میشه)
ولی اگه در کنارش اینترنت قبلی بمونه خوب مثل قبل دسترسسی داریم بهliveو در کنارش میتونیم اینترانت ملی رو با سرعت زیاد داشته باشیم