به نظرم اون محدودیت 80 مگ یه باند هستنقل قول:
یا شاید هم یه چیز کشکی که مدتها قبل نوشتن و خودشونم یادشون رفته بردارن ! بلاخره هرچی که هست سرعت من با تی دی بالای 100 مگ هست
Printable View
به نظرم اون محدودیت 80 مگ یه باند هستنقل قول:
یا شاید هم یه چیز کشکی که مدتها قبل نوشتن و خودشونم یادشون رفته بردارن ! بلاخره هرچی که هست سرعت من با تی دی بالای 100 مگ هست
جایی که هستی کاربراش کم هستن یا زیاد؟نقل قول:
نه والانقل قول:
اتفاقا این سایت ایرانسل خیلی شلوغه روی fdd سرعت خیلی کمه ! ولی باند 42 ترافیک خیلی خوبی داره و سرعت و کیفیت همیشه بالاس
اره منم منظورم همون باند 42 بود .هر چقدرم شلوغ باشه به اندازه ی منطقه ی ما شلوغ نیست چون با داشتن 4 خط انتن و sinr 16 حداکثر سرعتی که با دانلود منیجر میتونم بگیرم 2 مگابایته یعنی کمتر از بیست مگابیت که اگر تجمیع هم بشه از 45 مگ بالاتر نمیره .نقل قول:
قابلیت تجمیع فرکانس برای اینترنت TD هم هستش؟
خوب به نظر شما فورجی پلاس همون TDD-LTE هست؟ فورجی پلاس همون FDD حساب میشه. حرف منو باور ندارید با کارشناس ایرانسل صحبت کنید.نقل قول:
دوستان در مورد TD بی استفاده
قبلا یه تخفیف میداد برای مشترکین غیر فعال...
من یه سال از آخرین بستم گذشته، بالاترین پیشنهادم ۳ ماهه هست
ماه بیشتر نداره؟
سلام
دوستان یکی 2 ماهی هست که ایرانسل تو منطقه ما قطعیش زیاد شده و تاخیر و پینگش هم بشدت بالا رفته میخواستم بدونم مشکل فقط از محله ماست یا شبکه ایرانسل مشکل داره؟
رسماً ر******یدهنقل قول:
فعلا بیشتر از این نمیده و سرعتشم تو اکثرا شهرها داره کم میشه یا با نوسانه یا قطعی همراههنقل قول:
- - - Updated - - -
نه بیشتراستانها خراب شده و هم سرعتش هم قطع وصلی های مکررشنقل قول: