باز شاتل لند ترکید که :n34:
Printable View
باز شاتل لند ترکید که :n34:
من میخوام از ارت به اکو تغییر بدم پشتیبانی میگه باید تا پایان قرارداد صبر کرد این چه قانون مسخره ایه اخه من که پول سرویسو دادم تغییر هم باشه باید به ضرر من باشه نه اونا :|
آره دقیقا منم ماه قبل همینجوری کردم تا آخرین روز نشد ولی بعدش اتومات خودش همه چیو درست کرد :n08:نقل قول:
خدایی خیلی ظلمه بیخودی الاف شدیم واسه تغییر سرویس تا پایان دوره امیدوارم چندروز دیگه این محدودیت لعنتی تموم بشه دیگه
سلام.دوستان برای خارج خط از رانژه مثل اینکه جدیدا از شرکت قبلی باید کد تخلیه دریاف کنیم .من پرسیدم .یه وقت بیشتر طول نکشه با این کد تخلیه؟
سلام
گویا قراره اینترنت حجمی دیگه تموم شه و فقط نامحدود ارائه بدن. اینجاست که عیار شرکت ها با سرعت مشخص میشه. دیگه قیمت های من در آوردی واسه حجم و شبانه رایگان نخواهد بود. رقابت توی ارائه سرعت بالاتر با قیمت کمتر خواهد بود. این خیلی خوبه. در کل به نفع مشتری میشه تا فروشنده
( البته هنوز در حد حرف هست و معلوم نیست توی چشم انداز چند ساله( یا قرن ) قراره اجرایی بشه !!!! )
سلام
آقا خط من نویز شدیدی داره . وقتی از شرکت برای نصب اومدن گفتن باید از سر خط به مودم وصل کنی تا سرعت کامل و بدون نویز رو در یافت کنی و قول دادن که دوباره برگردن وانجامش بدن ( اما از اون روز 5 روز میگذره وقتی هم که با پشتیبانی تماس میگیرم میپیچونن .....)
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟؟
اصلا کسی اینکارو کرده؟؟
سلام
آقا خط من نویز شدیدی داره . وقتی از شرکت برای نصب اومدن گفتن باید از سر خط به مودم وصل کنی تا سرعت کامل و بدون نویز رو در یافت کنی و قول دادن که دوباره برگردن وانجامش بدن ( اما از اون روز 5 روز میگذره وقتی هم که با پشتیبانی تماس میگیرم میپیچونن .....)
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟؟
اصلا کسی اینکارو کرده؟؟
سلامنقل قول:
خودتون دستبکار شید
به اونا باشه که میگن اصن مشکلی نداره
سلام
چرا من مودمو خاموش روشن میکنم توی قسمت network کارت شبکه ام undefined network میشهو نمیتونم به نت وصل بشم وبرای حل این مشکل مجبورم سیستم ری استارت کنم مشکلش چیه ؟