دان استاریم که اگه مرکز مشکل نداشته باشه روی 8 مگ بسته می شه یا 4 مگنقل قول:
Printable View
دان استاریم که اگه مرکز مشکل نداشته باشه روی 8 مگ بسته می شه یا 4 مگنقل قول:
الان سرویس یک ماه گرفتم اما میخواهم سالیانه را بگیرم
به نظرتون بسته الماس با توجه به اینکه مودم رایگان هم میدن چطوره ؟ صرف میکنه
با تغیز از سرویس وجه به نیازی که من دارم به اصلی میخواهL ماهی 2 تا فشفشه 15 روزه فعال کنم پس حجم اولیه سرویس برام مهم نیست
ذر ضمن مودمی که میدن چه مارکیه و کیفیتش چجوریه
از هیچ شرکتی مودم نگیر همشون آشغالننقل قول:
دوستان شرمنده من کلاً برا این مسیله عضو شدم میخواستم طرح نامحدود 512 بگیرم دوستان کسی که نامحدود داره یه توضیح درباره سرعتش با دانلود منجر بده و اینکه این سرویس نامحدود مثل آسیاتکه که برا مثال بعد از دانلود مشخصی مثلا 30 گیگ قطع میشه اینطوریه؟:n16:
با سلام،سرعت سرویسای نامحدود این شرکت اسمی هستش،یعنی سرعت دانلود 512 همیشه 64 هستشنقل قول:
بالاخره امروز این اکانتینگ های وب یه گافی داد ما 1.7 گیگ فری دانلود کردیم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی بعدا ازت کم نکردن؟
دقت کرده بودی که ماهی 500 مگ داره و بقیش فشفشس؟ مارک مودم معلوم نیست اما شما میتونی بسته بدون مودم ور داری (حتی اگه حجم مهم نیست و قصد داری فشفشه بگیری)نقل قول:
اره ولی بسته بدون مودم ماهی 1 گیگ هست و زیاد فرقی با بسته با مودم ندارهنقل قول:
چون من در حالت عادی ماهی 12 گیگ مصرفم هست با توجه به سرعت به نظرم ممکنه بهترین گزینه همین باشه با توجه به مودمش که میتونم ازش جای دیگه استفاده کنم
من قبلا از چند شرکت مختلف اینترنت داشتن
مخابرات 2مگ محدود = دانلود شبانه با سرعت 220 و از 1 تا 7 صبح نزدیک 4 گیگ دانلود میکردم
پارس انلاین : 256 محدود سرعت دانلود روزانه 400 شبانه هم 30 کیلوبایت
اسیاتک نامحدود 256 مزخرف ترین اینترنت
==
با توجه به سرویس های که قبلا داشته ام دیگه نیازی به دانلود شبانه ندارم و اگر هم چیزی بخواهم دانلود کنم ترجیح میدم با سرعت بالا بگیرم ( های وب هم زیاد خوب نیست اما خب نیاز های من را برطرف میکنه)
اگه کسی پیشنهادی داره بگه
با توجه به اینکه میخوای با سرعت بالا و فشفشه دان کنی، همین بهترین انتخابه! اما بعیده ک مودمش چیز خوبی باشه