نقل قول:
والله از هزینه برق اخر ماهش میترسم..نه که بابا برقی گفته لامپ اضافی خاموش منم بچه حرف گوش کنیم .. تو ساعات اوج ...خاموش میکنم لامپو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
والله از هزینه برق اخر ماهش میترسم..نه که بابا برقی گفته لامپ اضافی خاموش منم بچه حرف گوش کنیم .. تو ساعات اوج ...خاموش میکنم لامپو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون و منهم موافقم ولي ديدم اون تيكه ي شعر و بزارم بن ميشم نزاشتم(خود سانسوري)نقل قول:
... خوابیدش بیشتر موافقم
آخه شما هميشه مخفي ميايي نه فقط اوج مصرف نكنه انقدر خرج خانوم ميكني پولت ته كشيده؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والله از هزینه برق اخر ماهش میترسم..نه که بابا برقی گفته لامپ اضافی خاموش منم بچه حرف گوش کنیم .. تو ساعات اوج ...خاموش میکنم لامپو ...
نقل قول:
مخفی اومدنم 1 دلیل دیگم داره ...رو دست بزنم به اقا مهدی و ماریو ..از پشت خنجر بزنم ...:27:
باشه بهت اثبات کنم که این تویی که کم آوردی نه من!!!!
الان برات چنتا اصطلاح انگلیسی میارم معنیش را بگو!!!(چون دوست دارم میتونی از دیکشنری یا از هرکس دیگه خواستی کمک بگیری)
اگه تونستی حداقل به 5 تاشون جواب درست بدی اونوقته که باید ........
اما اگه نتونستی اینو بدون که تویی که کم اوردی
خوب بگو ببینم این اصطلاحات به فارسی چه معنی میدن؟؟؟؟
one's number is up.
shooting the breeze
shot in the arm
stringing her
sell short
on ice
the coast is clear
scratch one's back
snow job
off the hook
سلام
فعلا اين دوتا سوال رو جواب بده تا بعد:
1- سلام
.
.
.
.
1500 - باي
سلام دیوونه جون
میشه بگی :
- ماشینت چه رنگیه ؟
- وقتی نامزدت تو ماشین بوده آخرین سرعتی که رفتی چقدر بوده ؟
- سوال بالا وقتی تنهایی بودی تو ماشین؟
- نامزدت دانشگاه در س میخونه الان یا نه . اصلا چه رشته ای درس خونده ؟
- به نظرت چرا این دانشجو های عمران به دخترای الکترونیک علاقه ی شدیدی دارن ؟؟ هان ( منظورم تو دانشگاس)
- مارک ضبط ماشینت چیه ؟
- چرا ماشینتو اسپرت نمیکنی ؟
- این سمند سفارشی که گفتی قبلنا داشتی چیا اضافه تر داشت ؟
- adsl داری اگه اره از کدوم شرکت ( تو تهران یا تبریز )
- مدل لپ تاپت چیه ؟ ( اگه داری )
- مشخصات سیستمت ( رایانه ) رو بذار اینجا !
- آخرین فیلمی که تو تلویزیون دیدی چی بودی ؟ ( هم چنین آخرین فیلمی که دانلد کردی )
- از این خواننده های پاپ ایرانی که سر کوچشون میکروفن میخوره به پاشونو میرن خواننده میشن به کدومشون گوش میدی ؟
- معمولا قبلا با دخترای دانشگاه دوس میشدی یا نه بیرون ؟
- تو خری گاوی گوسفندی بزی برا فروش نداری ؟
- گوشیت چیه ؟
- غیر از n90 کدوم گوشی رو دوس داری که بخری ؟
خدایگان خفت کنی ایران تقدیم می کند.... دیوی جون مردی به پهنای زمان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این دیکشنری ها و گلاسری های بابیلون غوغا میکنه جون تو .....3 سوت همه رو اورد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 تاشم یکی از دوستای خوبم کمک کرد که فکت بیاد پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این زیون در و دهاتی های سیاه پوست امزیکا هم عجب اصطلاحاتی داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بگو ببینم این اصطلاحات به فارسی چه معنی میدن؟؟؟؟
one's number is up.
نوبت شخصی رسیدن ( مردن)
shooting the breeze
ورورکردن، من ومن
shot in the arm
تشویق ، ترغیب ، الهام ،
stringing her
این یه مقدار توضیح میخواد این اصطلاح یعنی طرف رو هی دنبال خودش میکشون بعد بی اعتنایی در میکنه از خودش... برای مثال در کتاب Lying in Bed نویسنده از اسن اصطلاح در این معنی استفاده میکنه ...
And I liked him less and less as it went along, because he knew she was falling for him yet kept stringing her along. Not romantic, at all. It's good as a sample of erotic writing, but lousy as a love story.sell short
پيش فروش کردن
on ice
رو یخ!:31:
برای بیان خنکی و بی مزه بودن 1 چیز
مثال :
tommy: did you settle the deal with the cops?
jack: yeah man, consider it on ice.
the coast is clear
there is no danger present
scratch one's back
مردد بودن بعلتی
snow job
سرهم بندى ،ماست مالى
که 1 معنی بی ادبی دیگه هم میده که بهتره ترجمه نکنم ...و 100% منظورت این بوده ای کلک !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
when a gentleman finishes inside a young lady's (or another gentleman for that matter) mouth and she kisses him...and expels the gentleman's ejaculation into his mouth.
sick.
'she give good dome?'
' awesome. except for the snow job. i had to kill her.'
off the hook
نجات پیدا کردن از یک شرایط بد، فرار کردن از تله
البته 2-3 معنی دیگه داره مثل رخداد اتفاقی..به مثال زیر توجه کن
That party was off the hook!
که این معنی رو میده ...cool; happening
من برات حرفت رو کامل میکنم
آقا مهدی :اگه تونستی حداقل به 5 تاشون جواب درست بدی اونوقته که باید ........من دیگه اینورا پیدام نشه
من جای تو باشم اقا مهدی دیگه نمیام تو پی سی یا اصلا اینورا آفتابی نمیشم ...
میخندیم.......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دیووونه جون.
این سوال ها رو با علامت * مشخص کن:
1- آواتورت:
مسواک میزنه
خودشو زیر کرسی گرم میکنه
چیزهای دیگه(!)
2- شعر امضات از نظر خودت:
آشغاله
قشنگه
عالیه
3- من از نظر تو:
منم
من تویی
ماییم
این سوال رو اگه بتونی جواب بدی جایزه داری:
یک مادر که زیر انگشتی مو روییده میگه که من دخترمو نکشتم و تحقیقات نشون میده که مقتلوله و قاتل از قرص مسکن به مقدار زیاد استفاده کرده بودن.
ایا مادر دخترشو کشته؟
یک چیز دیگه:
بازی چی میکنی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میبینم که دوستان کم آوردن و زدن به خاکی و .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
سلام سلام ....
میشه بگی :
- ماشینت چه رنگیه ؟
این رنگی
- وقتی نامزدت تو ماشین بوده آخرین سرعتی که رفتی چقدر بوده ؟
من هیچ وقت تند نمیرم ...:46:
- سوال بالا وقتی تنهایی بودی تو ماشین؟
شاید 1-2 بار تا 180 رفتم اونم زود کم کردم سرعت رو ...معمولا تو اتوبان 110-140 و داخل شهر هم متناسب با ترافیک و رو این مساله خیلی حساسم.:31:
- نامزدت دانشگاه در س میخونه الان یا نه . اصلا چه رشته ای درس خونده ؟
بله معماری
- به نظرت چرا این دانشجو های عمران به دخترای الکترونیک علاقه ی شدیدی دارن ؟؟ هان ( منظورم تو دانشگاس)
برای اینکه هر مهندس عمرانی برای شرکتش 1 مهندس الکترونیک میخواد :31:
- مارک ضبط ماشینت چیه ؟
پایونیر
- چرا ماشینتو اسپرت نمیکنی ؟
دوست ندارم:31:
- این سمند سفارشی که گفتی قبلنا داشتی چیا اضافه تر داشت ؟
یکی آینه های بغلش ...رینگاش...مبلمانش....ضبط MP3 الپان ...abs چار چرخ و بقیه فرقاشو با lx معمولی زیاد نمیدونم ..همینا .
- adsl داری اگه اره از کدوم شرکت ( تو تهران یا تبریز )
تبریز adsl 256 k از شاتل..
- مدل لپ تاپت چیه ؟ ( اگه داری )
HP Pavilion Dv6233se
- مشخصات سیستمت ( رایانه ) رو بذار اینجا !
تکراری :31:
- آخرین فیلمی که تو تلویزیون دیدی چی بودی ؟ ( هم چنین آخرین فیلمی که دانلد کردی )
سریال یادم نیست فکر کنم پرواز در حباب بود بعدش فکر نکنم چیزی دیده باشم.
فیلم جدید همThe.Hills.Have.Eyes.II
- از این خواننده های پاپ ایرانی که سر کوچشون میکروفن میخوره به پاشونو میرن خواننده میشن به کدومشون گوش میدی ؟
من خیلی از این خواننده هایی که شما میگی رو آهنگاشونو گوش میکنم ودوست دارم و واسه همین اسم نمیبرم تا توهینی نشه بهشون به هر حال زحمت میکشن.
- معمولا قبلا با دخترای دانشگاه دوس میشدی یا نه بیرون ؟
دیوننه جون اینجا اونجا همه جا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تو خری گاوی گوسفندی بزی برا فروش نداری ؟
فعلا گاو های ماریو رو گذاشتم حراج زیر قیمت بدون رنگ فوری فروشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- گوشیت چیه ؟
تکراری
- غیر از n90 کدوم گوشی رو دوس داری که بخری ؟
دوست دارم از مدلای جدید سونی اریکسونم امتحان کنم ...دقیقا نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]