از دوستان کی ریاضی 2 داره 3 بهمن؟ مسعود جون شما داری نه ؟ :n10:
Printable View
از دوستان کی ریاضی 2 داره 3 بهمن؟ مسعود جون شما داری نه ؟ :n10:
همون بهتر نزنن
درس مبانی کامپیوتر 3 تا سوال تو کلید ها پیدا کردم که اشتباه بوده
:n03:
اخه چراااااااااا
کلی وقت گذاشتم
کلی خونده بودم براش
حتی الان بعد دو هفته هنوز همه چیزاش یادمه
ولی چرا 16 غلط؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:
pNu:n21::n21::n21:
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : بر اساس نامه ارسالی فرشاد ابراهیم پور ، رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران ، به روسای مراکز و واحدهای پیام نور اعلام شده است مغایرت هایی در کد درس ها در سیستم های گلستان و ساد به وجود آمده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اساس این نامه به دانشجویان تاکید شده است که با توجه به مغایرت های به وجود آمده در سیستم های گلستان و ساد ، دانشجویان کد درس مندرج در گزارش ۴۲۸ (کارت ورود به جلسه) و پاسخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امه را حتما چک کنند تا کدها با هم یکسان باشند و مغایرتی در آن ها وجود نداشته باشد. دقت داشته باشید در زمان امتحان کد درس مندرج شده در پاسخنامه – برگه ی سوالات - گزارش ۴۲۸ را با هم تطبیق دهید و از یکسان بودن کدها اطمینان حاصل فرمایید. در صورت مشاهده هر گونه مغایرت در کدها ، موضوع را سریعا به پشتیبان آن مرکز در ستاد امتحانات استان اطلاع دهند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید دلیل دیر آمدن نمرات این باشد .
خدا رو شکر از من که دو تا درسام گذشت :دی:n02:
من دارم...:n27:نقل قول:
جلد اول رو تموم کردم (البته چیزی هم نداره.)
مونده جلد دوم که فک کنم فقط انتگرالا دردسر داشته باشه!
کلا وضع بهم ریخته، یه روز ریاضی 2 میخونم یه روز مدار یه روز ذخیره و بازیابی!
مدار درس قشنگیه ولی یکم زیاده و نکته داره (در کل راحته)، ذخیره هم که باس خوند و حفظ کرد (اینم درکل مزخرفه:دی)، ریاضی هم که دیگه خودتون میدونید:n25:
شما هم مدار الکتریکی دارید؟نقل قول:
مدار درس قشنگیه
این فصل 5 به بعد مال دیفرانسیل
حالا من که پاس نکردم تا به حال
دیفرانسیل میتونم چیزی بفهم؟
آخه یکم پیچیده شد؟
راستی فصل هفتم هم هست یا فقط تا 6 امتحان؟
نه، مدار منطقیه...نقل قول:
فرق میکنه متاسفانه. داخل منابع رشتتون حذفیات رو زده (از سایت پیام نور بگیرید)
کدوم سایتش من همه جا رو گشتم این حذفیاتو کشف نکردم:n02:
نقل قول:
آره لینکش یکم پیچ در پیچه:دی تو سایت اصلی پیام نور...
لینک سر راستش:
کد:http://www.pnu.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=87308ebb-3a80-4639-9f01-181a14eaba9f
من بیست و چهارم تازه ریاضی 1 رو پاس کردم :n02:نقل قول:
فردا فیزیک 2 دارم فقط امیدوارم سوالا زیاد زیر خم دانشجوها رو نگیره :n09: خدایی اصلا حال و حوصله جواب های یه صفحه ای و توضیح زیادی برای سوالات تشریحی ندارم :n02: ای کاش از بخش خازن و مدارهای الکتریکی و بخش مغناطیس بیشتر سوال طرح کنن چون اینا رو بیشتر خوندم . با اینکه میدونم از بخش گاوس سوال میدن ولی حال و حوصله انتگرال حل کردن رو ندارم :n03: برای همین زیاد نخوندمش :n23: