به خاطر پایین بودن سرعت اینترنت مخابرا نمی تونم از و-ی پ-ی ا-ن استفاده کنم ، س-ا-ک-س دارم ولی بازم نمیشه - یکی دوتا اد میشه ولی دیگه نه !!:41:نقل قول:
Printable View
به خاطر پایین بودن سرعت اینترنت مخابرا نمی تونم از و-ی پ-ی ا-ن استفاده کنم ، س-ا-ک-س دارم ولی بازم نمیشه - یکی دوتا اد میشه ولی دیگه نه !!:41:نقل قول:
نقل قول:
ساکس روی یاهو مسنجر تاثیر نداره و باید تنظیمات خاصی روش صورت بگیره ولی وی | پی / ان راحت این نوع مشکلات رو باید برطرف کنه
از ديروز تا به حال هر كار ميكنم ياهو مسنجر كار نميكنه اما به راحتي وارد ايميل ميشم و از اون قسمت آنلاين ميشه و مشكلي ندارم.نرم افزارم پاك كردم و دوباره نصبش كردم.چند تا ورژن مختلف نصب كردم اما هنوز اين مشكل برام وجود داره.
فقط از طريق وي.پي.N كار ميكنه ياهو مسنجرم.
راهي هست كه نياز به وي ... نباشه
برا ما که داره! :31:نقل قول:
اونم بدون تنظیمات ولی برای گاهیا تنظیمات میخواد!!
نقل قول:
ی سوال : اون شخصی که شما میخواهی ادش کنی شمارو تونسته اد کنه یانه؟
من احتمال میدم که یا آی دی ایشون تو مسنجر شما یا بالعکس
در لیست ignore قرار گرفته باشه که باید حذف بشه
حتماً یک سری به اونجا بزن شما
perferene / ignore list
نقل قول:
زمانی که فیلترینگ سراسری اعمال بشه بدون تنظیمات هیچ اثری نداره و نخواهد داشت
اگه شما اون موقع ها دقت کرده باشی تو اون تاپیک یاهو مسنجر واقع در انجمن اینترنت و شبکه بحث کردیم. برای گاهیا میشد برای گاهی نه بدون تنظیمات!نقل قول:
دوستان چطوری از اسمایلیها استفاده کنیم.بعضیهاشون دانلود میشن نصب میشن ولی تو مسنجر اضافه نمیشن.
بعضیها هم که سایتها بصورت GIF میذارن.مثلا باندو رو من داشتم ولی الان کارن نمیکنه.
بهترین اسمایلیها چیه نصب کنیم؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
با درود دوستان من زمانی که می خوام مسنجر ویرایش تازه ی یاهو رو نصب کنم این ایراد رو ازم می گیره و نمی زاره نصب کنم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید چکار کنم؟ با سپاس
سلام
فکر کنم مربوط به ناقص بودن setup هستش.
این برنامه رو روی یک سیستم دیگه نصب کنید.
اگه نصب شد که مشکل از سیستمتونه.
اگه نصب نشد معلوم میشه که مشکل از setup هستش و یک بار دیگه برنامه رو از سابت Yahoo دانلود کنید.