من kis11.0.0.232 رو نصب کردم برای سیستم خیلی سنگینه چطوری میتونم فضای کاریشو کم کنم؟
Printable View
من kis11.0.0.232 رو نصب کردم برای سیستم خیلی سنگینه چطوری میتونم فضای کاریشو کم کنم؟
نقل قول:
یا باید آپشن های اسکن ریل تایمش رو خاموش کنی یا که هیچی. که اگر هر اپشنش رو خاموش کنی دیگه آنتی ویروس قدرتش رو از دست میده. و عملا غیرفعال شده.
اگه خیلی سنگین هست براتون از برنامه ی دیگه استفاده کنید.
چطوری باید اسکن ریل تایم رو خاموش کنیم؟نقل قول:
اگه security Level رو روی Low بزاریم بازم قدرتش کم میشه؟
منوننقل قول:
با این روش مشکل حل شد
اونجا ، راست کلیک اصلا کار نمیکنهنقل قول:
مشکل کرک هم ندارمنقل قول:
ممنون
کسپر رو گذاشتم که موقع آپدیت یدونه هم بک آپ بگیره از آپدیتهاش
بک آپش الان شده 150 و چند مگابایت .
زیاد نیست این ؟
من میخواستم بدانم کاسپراسکایpureچیست وچه فرقی باآنتی ویروس یااینترنت سکیوریتی کاسپردارد
متشکرم
سلامنقل قول:
من میخواستم بدانم کاسپراسکایpureچیست وچه فرقی باآنتی ویروس یااینترنت سکیوریتی کاسپردارد
متشکرم
از نظر آنتی ویروس و فایروال هیچ تفاوتی ندارن ، فقط چند مورد جانبی داره که خیلی هم به کار نمیان ، بیشتر انتی ویروسهای معروف
این چنین محصولی دارن مثل نورتون 360 ، جی دیتا توتال کار ، بیت دیفندر توتال سکوریتی و ترند میکرو و کوییک هیل و . . . . .
من خودم از جی دیتا توتال کار استفاده میکنم و گزینه های اضافیش اینها هستند ، تنظیم کننه رجیستری ، بکاپ گیری ، کنترل کننده
کودکان . موفق باشید
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
سلامنقل قول:
درسه حجمش آپدیت همون حدوده:11:
تو نسخه 2011 بخشی برای قفل کردن usb و cd rom ,.. نیست!? من تو نسخه (؟) در یک شبکه کامپیوتری دیده بودم usb سیستم ها را غیر فعال کرده بود
یعنی آپدیتهای آفلاین که واسه دانلود میذارن هم همینقدره ؟نقل قول:
من غیرفعال کردن اتورانش رو دیدم که اون هم از رو خود سیستم غیرفعال میکنه .نقل قول:
فکر کنم اونی هم که شما دیدین یو اس بی ها رو بسته بودند ، از تو رجیستری یا با برنامه های حانبی بوده .:11:
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
من اگه بخوام کسپر رو هر روز آپدیت کنم مثل نود 32 آپدیتهای جدید رو دانلود میکنه یا . . . . .؟
آخه هر آپدیت زمان زیادی میبره نسبت به نود 32