از نظر حقوقی کسی هست اینجا بتونه راهنمایی کنه برای یک شکایت صحیح چه کاری باید انجام بشه؟، به غیر از اینکه با ۱۹۵ تماس بگیریم و ثبت شکایت کنیم چه کارهای دیگه ای میشه انجام داد؟
ممنون میشم اگر دوستان اطلاع دارن راهنمایی داشته باشن...
Printable View
از نظر حقوقی کسی هست اینجا بتونه راهنمایی کنه برای یک شکایت صحیح چه کاری باید انجام بشه؟، به غیر از اینکه با ۱۹۵ تماس بگیریم و ثبت شکایت کنیم چه کارهای دیگه ای میشه انجام داد؟
ممنون میشم اگر دوستان اطلاع دارن راهنمایی داشته باشن...
همونطور كه ديروز گفتم مجبور شدم سرويس 1 مگ نامحدود برنزي خودم رو با 2 مگ 40 گيگ عوض كنم.
واقعا دزدي تو روز روشن. تا جايي كه عقل من مي رسه 2 مگابيت بايد سرعت دانلود حدود 260 بده بهم اما سرعت اين سرويس اونقدر متغيره و بالا و پايين ميره كه حد نداره. اكثرا كه زير 180 هستش و گه گداري چند لحظه ميره بالاي 200.
دانلود رايگان شبانه اش هم همينطور. من ديشب از 2 تا 7 صبح 2.59 گيگ دانلود كردم. يعني به طور متوسط ميشه با سرعت 105 كيلو بايت بر ثانيه.
چه بايد گفت. اي كاش مي تونستم كلا تخليه كنم و برم از يه جاي ديگه بگيرم. اما فعلا و تا 2 ماه و نيم ديگه نمي تونم.
فن آوا و آقايون مدير بترسيد از عذاب خدا به خاطر كم فروشي. چيزي كه تو خود قرآن هم اومده. بترسيد...
نقل قول:
دوست محترم و عزیز شما به راحتی از حق خودت گدشتی بدون اینکه سعی کنی از حقت دفاع کنی، حتی تلاش هم نکردی بعد آلان گرفتن حقتو حواله می دی به خدا و پیغمبیز؟؟؟
یعنی اون دنیا مثلا چه جوابی می خوایی به خدا بدی؟؟؟
من امروز دارم می رم شرکت فن آوا حق گرفتنیه! دادنی نیست، دوست عزیر در ضمن من هم دقیقا عین سرویس شما رو دارم...
مشکل مردم ایران همیشنه همینه دنبال حقشون نمی رن منتظر هستن یکی از آسمون بیاد پایین حقشونو بگیره...
با سلامنقل قول:
من که کامپیوتر رو تنظیم کرده بودم اتوماتبک شروع کنه و .... حدود ساعت 3.5 شب قطع شده بود و تا ساعت 6-6.5 وصل نشده بود. نهایت سرعتش هم در لاگ نرم افزار 100 تا بود (1 مگ شبانه دار - قبلا 190 بود) تاره من مثلا در 10 روزی که از این ماهم گذشته فقط 3 شب دانلود شبانه داشتم. و اصولا مصرفم بالا نیست.
دوستان چه شکلی سرویسشون رو تغییر دادن؟ تماس گرفتم دیروز گفتن نمیشه! باید پول کامل سرویس جدید رو بدین !:n23:منم 2 مگ نامحدود دارم سرعت بین 10 تا 30 میچرخه ! تماس گرفتم دقیقا در مورد محدود دانلود هیچ حرفی نداشت... گفتم زوری هست دیگه یه جورایی گفت اره!!!:n23::n23:
کسی اینجا فن اوا نامحدود داره ؟ من 2 مگ نامحدود دارم سرعتم رو 250 بود الان اوردن رو 20 زنگ زدم میگم مشکل چیه میگه سیاست جدیده قبلا رو همه شرکتا بود رو فن اوا نبود بیشتر از 1.5 گیگ در روز دانلود کنی سرعتت میاد رو 20 اصن یه جوکی یعنی دزد که دزد . 120 تومن دارم پول میدم اینه وضعیتمون گفتم سرویسشونو جمع کنن . :-|
بله همه نامحدود داریم. 20 صفحه آخر تاپیک همه توضیح دادند .
راه حل نهایی :
شکایت و بعدش تخلیه :n01: فعلا دنبال یه جای بهتریم
شما مثل اینکه ایران زندگی نمیکنی داداش؟نقل قول:
تو مملکتی که ستا* بهشت* واسه چهار خط وبلاگ نوشتن جون خودشو تو بلیس فنا از دست داده و هیچ کسی جوابگو نبوده انتظار داری امید مردم بغیر از آسمون باشه؟
ولی به هر حال اگر امروز داری میری فناوا ساعت بگو یا پخ بده منم میام. ولی جواب امروزشونو همین الان بهت بگم اینه که "شنبه بیاین امروز مسوولین نیستن" چون تا جایی که بتونن میپیچونن. اگر دوستان موافق باشن یه قرار بذاریم شنبه دسته جمعی بریم.
همین الان زنگ زدم فنی ، اپراتور شمس جواب داده میگم سرعت 1 مگ من قرار نیست از 90 بالاتر بره؟ میگه نه ! 80 تا نهایتا 100
میگم کجای سایت زدید که بعد 1 گیگ حجم روزانه اینترنت من تبدیل میشه به 128
میگه نمیزنیم دارم میگم بهت
منم همین الان تخلیه کردم با اینکه 6 روز هنوز دارم، شکایت هم کردم
از نظر فناوا 1 مگ حداکثر 90 کیلوبایت در ثانیه و 2 مگ حداکثر 180 کیلوبایت در ثانیه باید داشته باشه و دارن لطف میکنن این سرعت رو میدن.نقل قول: