سلام دوستان کمک
من الان کاستوم ریختم اما به چند مشکل خوردم
1 - من شنیده بودم بازی هایی که بعد GT5 اومده EBOOT شون عوض شده و بازی های قدیمی راحت اجرا میشن و eboot های ارجینال هست!!! اما الان بازی MGS 4 تو لود اول بازی گیر میکنه چرا؟ همه بازی های قدیمی این مشکل واسشون پیش میاد؟
2- من مولتی من جدید رو دانلود کردم و ریختم و توش یک برنامه ای هست واسه ساختن EBOOT اورجینال اما با 10 تا بازی امتحان کردم کار نکرد که نکرد و چیزی نساخت ...باید چیکار کنم؟ طبق آموزش هم عمل کردم
3- EBOOT هایی که واسه دانلود گزاشتین حجمشون 20 30 مگابایت هست اما EBOOT های بازی های من که میخوام تغییرش بدم چند کیلو بایت بیشتر نیست !!!! چرا؟
4- فایل SFO. رو هم باید علاوه بر EBOOT دانلود کنم یا EBOOT خالی کافی است؟ خود برنامه SFO. رو تغییر نمیده به 3.55 ؟
5- کاملترین جایی که همه EBOOT های ارجینال رو گزاشته باشه و لینک هاشم سالم باشه کجاست؟ لینک میدید؟
6- LV2 Patcher و fix permission باید نصب کنم یا نه؟ از مولتی من فقط استفاده میکنم
7- فولدر Last Game در مولتی من جدید به چه دردی میخوره ؟؟؟؟چون دو فایل 3.55 و 3.40 داخلش بود که من فقط 3.55 رو ریختم
این سوال خیلی از بچه ها هستش و اگر کسی جواب کامل بده ملتی رو خوشحال کرده ...ممنون از دوستانی که کمک می کنن...-