آدم ديگه نميتونه به اين خبرگزاريها يا به چشمهاي خودشوم اطمينان كنه.نقل قول:
کمتر از 10 هزار تماشاگر
Printable View
آدم ديگه نميتونه به اين خبرگزاريها يا به چشمهاي خودشوم اطمينان كنه.نقل قول:
کمتر از 10 هزار تماشاگر
برنامه هفته قبل 90 واکنش های زیادی را در بین اهالی فوتبال بر انگیخت تا جایی که در ورزشگاه یادگار امام تبریز ،طرفداران تراکتور سازی 90 دقیقه ، تمام حواس شان را به دادن شعار علیه عادل فردوسی پور معطوف کردند. در تهران اما فردوسی پور مشغول گزارش دیدار استقلال تهران و استیل آذین است و طرفداران استقلال هم با دادن شعار عادل پرسپولیسی اعتراضات شان را به نتیجه نظر سنجی هفته قبل برنامه 90 نشان می دهند.پس از پایان بازی مجری و تهیه کننده برنامه 90 صحبت های جالبی را بیان می کند.
* چرا هواداران استقلال و تراکتور سازی تبریز علیه شما شعار می دهند؟
- نمی دانم!
* اما خیلی ها این اعتراضات را به نتیجه نظر سنجی برنامه هفته قبل ربط می دهند؟
- از مردمی که شعار می دهند باید بپرسید!
* معترضان عقیده دارند که پیامک هایشان ارسال نمی شده است...
- البته این موضوع به همه ربط دارد چرا که آن شب خط ها خیلی شلوغ بود و خیلی از مردم شهر های مختلف هم نتوانسته بودند پیامک های شان را ارسال کنند.شاید اگر تمام پیامک ها به دست ما می رسید بالغ بر 10 میلیون شرکت کننده آن شب داشتیم.
* حالا خود شما قرمز هستید یا آبی؟
- برای من هر دو تیم محترم هستند و فرقی با هم ندارند.
* اما می گویند شما پرسپولیسی هستید...!
- نه آقا!تکذیب می کنم!
منبع سایت گل :11:
پس می شه به این نتیجه رسید این بار داربی یک یک نمی شه
شهرام شفيع زاده مديرعامل باشگاه استقلال اهواز از منتفي شدن حضور خداداد عزيزي در تيم فوتبال اين باشگاه خبر داد.
مديرعامل باشگاه استقلال اهواز در گفتگو با مهر، ضمن بيان اين خبر اظهار داشت: عصر امروز يکشنبه 4 بهمن ماه خداداد عزيزي با ما تماس گرفت و اعلام کرد نمي تواند براي قبول سرمربيگري تيم فوتبال استقلال به اهواز بيابد.
وي در پاسخ به اين سوال که دليل حضور نيافتن خداداد در اهواز چه بوده است؟ تصريح کرد: عزيزي به ما گفت پس از بررسيهايي که انجام داده است ، تصميم گرفته به اهواز نيايد.
مديرعامل باشگاه استقلال اهواز با بيان اينکه در حال حاضر تمرينات اين تيم زير نظر افشين کمايي پيگيري مي شود ، گفت: هنوز هيچ مربي خاصي مد نظر ما قرار ندارد و بايد امشب در نشست با مسئولان باشگاه در اين خصوص بحث و بررسي لازم را انجام دهيم.
عادل فردوسی پور رسما ، پیراهن قرمز می پوشد و در لیگ برتر به میدان می رود.
مجری جنجالی و محبوب برنامه نود که این روزها از سوی طرفداران تبریزی متهم به پرسپولیسی بودن شده است ، رسما قراردادی را با یکی از تیم های لیگ برتر فوتسال تهران امضا کرده است تا فوتسال را حرفه ای پشت سر بگذارد.
با این قرارداد و بازی عادل در لیگ برتر فوتسال استان تهران ، او در 35 سالگی صاحب عکس با شورت ورزشی می شود تا دیگر متهم نباشد که حتی به گربه هم لگد نزده است.
اما تیم پاراگ که مالکیتش را یکی از دوستان دوران تحصیل فردوسی پور بر عهده دارد در فصل جاری در تمامی ردههای سنی فوتبال و فوتسال در طرح آسیاویژن شرکت کرده است و آمده تا حضوری پررنگ در فوتبال تهران داشته باشد و نام عادل فردوسی پور هم این قدر بزرگ است که بتواند پاراگ را سر زبان ها بیاندازد. فردوسی پور با دوستان سابقش به توافق رسیده تا برای دو فصل همراه این تیم در لیگبرتر فوتسال باشگاههای تهران شرکت کند و جالب اینکه رنگ اول پیراهن این تیم قرمز است.
مهمترین نکتهای که درباره تیم جدید فردوسیپور باید بدانید این است که تمامی بازیکنان این تیم از فارغالتحصیلان یا دانشجویان فعلی دانشگاه صنعتی شریف هستند و او به دلیل رفاقتی که با کیوان پروین مدیرعامل این تیم دارد، به این باشگاه پیوسته است و به همین دلیل قرارداد مالی طرفین سفید امضا شده است.
برای دیدن فردوسیپور و تیم جدید او باید تا اواخر ماه جاری صبر کنید تا مسابقات آغاز شود. عادل البته سابقه بازی در تیم فوتبال رسانه ها را دارد . کلا درباره فوتبالش می گویند خوب گل می زند. البته سبک بازی اش خیلی شباهت به علی دایی دارد و همه توپ ها باید در زمین به او ختم شود و گرنه ممکن است ستاره ناراحت شود
منبع: پارس فوتبال
جدی...؟! عجب... جالبه!:18::31:
مهدي مهدوي کيا بازيکن تيم فوتبال اينتراخت فرانکفورت پس از فسخ قرارداد با اين تيم آلماني به تيم فوتبال استيل آذين پيوست.
به گزارش مهر، مهدي مهدوي کيا بازيکن تيم فوتبال اينتراخت فرانکفورت پس از فسخ قرارداد خود با اين تيم آلماني امشب به تهران مي آيد تا فردا سه شنبه (امروز)قرارداد رسمي خود را با تيم فوتبال استيل آذين امضا کند.
کاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان فردا صبح پس از مذاکراتي که با حسين هدايتي مالک باشگاه استيل آذين و مصطفي آجورلو سرپرست اين باشگاه خواهد داشت رسما به اين تيم تهراني مي پيوندد.
مهدوي کيا 5 ماه پيش مذاکراتي را با مديران باشگاه پرسپوليس تهران انجام داده بود که به دليل کامل بودن فهرست بازيکنان اين باشگاه اين مذاکرات بي نتيجه باقي ماند.
tabnak.ir
چه ربطی به انصاری فر داره؟؟
پول چه ها که نمی کنه!!
این و علی کریمی یه زمانی میگفتن تو ایران فقط پرسپولیس!!
هافبك جديد تيم استيل آذين گفت: با علي دايي مشكلي ندارم و تنها به اين دليل كه شرايط براي حضور در پرسپوليس فراهم نبود به اين تيم نرفتم. مهدي مهدوي كيا روز سه شنبه بعد از عقد قرارداد با باشگاه استيل آذين در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: من هميشه يك پرسپوليسي بوده ام اما، متاسفانه شرايط به گونهاي نبود كه به پرسپوليس بروم.
وي اضافه كرد: ليست بازيكنان پرسپوليس در نيم فصل دوم كامل بود و اين مساله باعث شد نتوانم به اين تيم بپيوندم.
وي در پاسخ به سئوالي مبني بر مشكلات سابقش با علي دايي تاكيد كرد: دايي همبازي و مربي من بوده و با او دوست هستم، همانطور كه گفتم حضورم در استيل آذين ارتباطي به مربيگري دايي در پرسپوليس نداشت.
هافبك سابق تيم اينتراخت فرانكفورت در خصوص دلايل جدايياش از فوتبال آلمان تاكيد كرد: شرايط من در اينتراخت دشوار شده بود و دلايلي كه مربي براي بازي ندادن به من ذكر ميكرد قابل قبول نبود.
مهدوي كيا ادامه داد: احساس ميكردم در نيم فصل دوم شرايطم بهتر باشد اما ، گذشت زمان هم تفاوتي در بازي كردنم در فوتبال آلمان ايجاد نكرد و به همين خاطر تصميم گرفتم از اين تيم جدا شوم.
وي يادآور شد: از خانواده ام ميتوان به عنوان دليل ديگر بازگشتم به ايران ياد كرد چرا كه ميخواستم به آنها نزديك تر باشم.
كاپيتان سابق تيم ملي در پاسخ به سئوال ديگري مبني بر حضور يكبارهاش در ايران و ترك آلمان اظهار داشت: شرايطم در آلمان سخت بود. اگر باشگاه اينتراخت فرانكفورت در جريان جدايي ام قرار ميگرفت ممكن بود برايم مانع تراشي كند. به همين خاطر ميترسيدم اين موضوع برايم دردسر ساز شود.
مهدوي كيا گفت: در مجموع فكر ميكنم به عنوان يك لژيونر در مدت ۱۱سال دوري از كشور هر كاري كه لازم بود در فوتبال اروپا انجام داده ام.
وي درباره تيم استيل آذين نيز يادآور شد: با تمام توان براي خدمت به استيل آذين آماده ام. هدفمان در استيل آذين كسب سهميه ليگ قهرمانان آسياست و اميدورام بتوانيم به اين هدف دست يابيم.
هافبك جديد تيم استيل آذين در رابطه با ميزان آمادگي خود نيز تصريح كرد:
در اردوي تداركاتي نيم فصل با تيم اينتراخت در تركيه تمرينات و بازيهاي دوستانه خوبي داشته ام و هم اكنون از نظر بدني براي بازي آماده بازي هستم مهدوي كيا با اشاره به انتخاب شماره ۱۵در تيم استيل آذين خاطرنشان ساخت:
اگر شرايط بازي فراهم باشد با صلاحديد كادر فني از اين هفته ميتوانم براي استيل آذين بازي كنم.
وي در خصوص افت تيم ملي بعد از رفتن بازيكنان برجسته سابق گفت: اين موضوع به بررسي نياز دارد كه چرا در اين مدت تيم ملي نتوانسته بازيكنان خوبي را به خدمت بگيرد.
وي اضافه كرد: البته با آمدن علي دوستي در تيمهاي پايه باز هم شاهد ظهور بازيكنان ارزشمند در فوتبال ايران خواهيم بود.
علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در گفت و گو با سايت گل از تمايل خود براي بازگشت علي دايي به اين تيم خبر داد. اين در حاليست كه پيش از اين خبرهاي زيادي در مورد اختلاف اين دو اسطوره فوتبال ايران در جريان مسابقات جام جهاني ۲۰۰۶و زماني كه هر دو در تيم ملي بازي ميكردند، منتشر شده بود.
دايي كه در حال حاضر هدايت پرسپوليس يعني تيم سابق كريمي را بر عهده دارد ، اكنون با رد تمامي اين شايعات، خواستار بازگشت كريمي به خانهاش شده است.
كريمي كه همانند دايي سابقه بازي در بايرن مونيخ را دارد، در سال ۲۰۰۹ پرسپوليس را ترك كرد و به استيل آذين پيوست.
اين بازيكن ۳۱ساله از زمان بازي براي استيل آذين توانسته در اين تيم تازه صعود كرده خوش بدرخشد اما اخيرا اعلام كرده است كه بدش نميآيد براي مسابقات فصل ۲۰۱۰/۱۱به پرسپوليس برگردد.
دايي در اينباره به سايت گل گفت: واقعا هرگز در گذشته مشكلي با هم نداشتيم. هر چيزي كه اتفاق افتاده به خاطر سوء تفاهم بوده است. ما به بازيكناني كه ميتوانند موثر باشند و ميخواهند براي پرسپوليس بازي كنند، نياز داريم. البته من هم دوست دارم كريمي به پرسپوليس باز گردد. اينجا خانه او است.
تيم پرسپوليس هم اكنون با يك امتياز بيشتر از استيل آذين، در رده چهارم جدول مسابقات ليگ برتر ايران قرار دارد.