شما موبایلت رو در بیار زنگ بزن به شماره 911 و بگو 1 پلیس بیاد اونجایی که هستی.
بعد 1 ماشین پلیس میاد تو هم بدزدش و فرار کن.
Printable View
شما موبایلت رو در بیار زنگ بزن به شماره 911 و بگو 1 پلیس بیاد اونجایی که هستی.
بعد 1 ماشین پلیس میاد تو هم بدزدش و فرار کن.
با اجازه آقا مجید: لازم نیست به پلیس زنگ بزنی. وقتی از خونه رفتی بیرون برو سمت چپ یه ماشین پلیس با سرعت میاد رانندش پیاده می شه می ره پست یه ساختمون. سوار اون شو.
ای دوستان!
خدا خیرتون بده!بیاین این مر حله رو برام رد کنید!!!اگه نشد من قبول می کنم!بازی مشکل داره!!!
ایییییین سیوم داخل عنوان هستش...:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19 ::19::19::19:
خیر اینطوری هم نیستش .
وقتی سوار ماشین پلیس شدی آزیرو بزن بعد سه تا ون مشخص میشه . برو جلوشون واستا بقیش مشخص میشه ;)
آقآ من هم این مشکل رو دارم شلافم کردهنقل قول:
پچ هم ریختم باز پیاده نمیشه کسی سیو بازی رو از مرحله مانی به بعد اگر داره ممنون میشم بزاره
احسنت !حرف شما متین!!!نقل قول:
نقل قول:بفرمائيد اينم مرحله Manny البته يه مرحله ديگه هم داره نرفتم ببينم چيه ولي اون مرحله رو كه ماشين رو تعقيب مي كني تا به لابراتور اون مواد ساز ها برسي رو رد كردم اينم سيوش اگه بازم مشكلي بود بگيد. مشكل شما اينه كه توي محل مورد نظر واي نمي ايستين تا روي اون نشانه زرد رنگ پارك نكنيد يارو از ماشين پياده نميشه بارها گفتم حدود 10 متر عقب تر از جايي هست كه يارو ماشينش رو پارك مي كنه يه ذره كم رنگ هست ديده نميشه ولي مي گشتين پيدا نكردين هيچ ربطي به كرك و پچ و اينا نداره. در هر صورت رد كردم اون مرحله رو اينم سيوش. اگه لينك كار نكرد بگيد روي 2shared آپ كنمنقل قول:
بعد اينكه از حالت فشرده خارج كردين توي اين مسير كپي كنيدکد:http://upload.--------.com/3/1241732249.zip
My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
فقط يادتون باشه كه فايل 412 هست و مال Q Save هست پس توي اولين فرصت توي Safe House بعد لود شدن بازي يه بار سيو كنيد تا روي 400سيو بشه
من gta رو همون روزای اولی که اومد گرفتم اش و تموم اش کردم و دیگه خیلی کم سراغ اش میرفتم
ولی خب هرکی میومد خونمون میشست پشت اش (طبیعتا همیشه هم من نبودم تا ببینم چکار میکنن)
تا اینکه دیروز بعد یه 30-40 روزی رفتم یه مقدار بازی کنم که دیدم این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجا میتونه باشه؟کد:http://i41.tinypic.com/29cl46e.jpg
------
خواهشا نگید این بازی برای رفع مشکلاتش تاپیک داره چون تقریبا 10 روزه که توی اونجا مشکلم رو مطرح کردم
و کسی نیست جواب بده(اون تاپیک دیگه موضوعیت خودش رو از دست داده و مهم بودن واقعا جای سوال داره)
احتمالا فايلي از مسير نصبش حذف شده وگرنه دليل ديگه اي نداره يك بازي كه در حالت نصب هست و قبلا هم بازي شده بعد يه مدت اجرا نشه شما حذف كن دوبار نصبش كن
برای سیوهام همین دو تا پوشه رو کپی کنم کافیه؟
C:\Documents and Settings\Bleu2u4u\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
C:\Documents and Settings\Bleu2u4u\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive