درود بر شما ...نقل قول:
مخابرات در حال حاضر طرح نامحدود نداره...
Printable View
درود بر شما ...نقل قول:
مخابرات در حال حاضر طرح نامحدود نداره...
شرکت پیشگامان واقعا گند زده به سرعت اینترنت. شبانه من 250 کیلو بایت بود حالا شده 30 کیلو بایت روزا هم مشکل سرعت دارم یعنی بالا پایین میشه.
مگه قانون نشده بود 20 درصد ارزون شده اینترنت؟ پس کو؟ والا هیچ فرقی نکرده.
دوستان که میخوان asdl بگیرن فعلا دور پیشگامانو خط بکشن
زنگ میزنم میگم سرعت اینترنت شبانه افتضاح شده به 5 کیلو هم میرسه از ساعت 1 تا 7 صبح.
یکی میگه
آقا مشکل از کامپیوتره
یکی میگه داریم یه کارایی میکنیم نمیتونیم بگیم
یکی میگه روتر گذاشتی؟
یکی هم میگه آقا کم شده همینی که هست!
چرا از اول نمیگین همین سرعت مسخره ای که هسته پس چرا با مشتری مثل اوسکلا رفتار میکنید!!!
پیشگامان واقعا سرعت پایین اومده
الان توی منطقه کاوه (شماره 4518...) چه شرکتی بگیرم که سرعت شبانه خوبی داشته باشه که بشه حداقل 3 الی 4 گیگ دانلود کرد!
شبانه رایگان پرسرعت حداقل 200 الی 300 کیلو بایت برام خیلی مهمه
سلام من طرح ولایت تا ولادت دارم خطمم رو ده مگ بستن شب های اول سرعتم رو یک مگ میرفت اما الان وقتی دانلود میکنم شسصد بیشتر نمیشه کسی میدونه چرا
نقل قول:نقل قول:
ذوست عزیز همه ISP ها با مشکل افت سرعت مواجه هستند تا الان پارس آنلاین. شاتل خیلی گزارش شده که کیفیت سرویس ها بیش از حد پایین آمده است... این مشکل از هنگامی که پیش شماره ها تغییر کرد اتفاق افتاده است و دلیل اصلی آن مشخص نیست. در حال حاضر هم ینده که از مخابرات استفاده میکنم با افت شدیدی مواجه هستم.
سلام... زنگ بزن 2020 ... فعلا همه ISP ها مشکل سرعت دارند ...نقل قول:
الان میخوام از پیشگامان برم
کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید که شبانه رایگان بده.
اگر فقط شبانه رایگان استفاده می کنید و دنبال شرکت خصوصی نمی گردید مخابرات را پیشنهاد میکنم در غیر اینصورت پارس آنلاین گزینه مناسبی است. تمامی پورت های پارس آنلاین روی 10 مگ بسته میشود در ساعت های شبانه برای دانلود با IDM سرعتی معادل 520 به شما میدهد... البته بستگی به مرکز مخابراتی شما هم دارد... مخابرات هم سرعت شبانه و روزانه هیچ تفاوتی با هم ندارد.نقل قول:
سلام
1 خواهش
من تمام اطلاعات ورودی برای سامانه پلوتو رو گم کردم و یادم نمیاد...
الان حضوری برم درستش میکنند برام ؟
چند وقتی بود فیس book بدون فیلTر باز میشد که الان دیگه باز نمیشه کسی میدونه آیا رفع فیلTر شده بود یا اشتباهی به خاطر این افتضاح شدن ایترنت و dns server داغونشون و تغییر شماره باز میشد؟ :n13: