اینی که من گرفتم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفهمیدم داره یانه!نقل قول:
Printable View
اینی که من گرفتم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفهمیدم داره یانه!نقل قول:
تو مشخصاتش چیزی در این رابطه ذکر نشده.بعید می دونم داشته باشه.اگر تو دفترچه گزینه ای به نام HDMI Standby نباشه پس مطمئنا نداره.نقل قول:
با سلام
من واقعا نمیتونم تمام صفحات رو بخونم. یه سوال اساسی دارم. از بین همه این ست تاپ باکس ها کسی امتحان کرده کدوم با سرعت بیشتری کانال رو عوض میکنه. این موضوع سرعت کند تعویض کانال در سیستم دیجیتال خیلی رو اعصابه. ممنون میشم راهنمایی کنید. ضمنا امیدی هست که در آینده نزدیک با کیفیت اچ دی کانالهای کشورمون رو ببینیم؟ با تشکر
سلامنقل قول:
شما با این پول از برندهای بهتر هم میتونی خرید کنی. ایکس ویژن یا الکومکسی با گارانتی معتبرتر.
سلام به همه ..میخوام سینما خانگی بخرم لطفا راهنماییم کنید
تلویزیونی که دارم led 3d samsung model 6980 و می خوام وصلش کنم مستقیم به تی وی (همینطور برای استفاده از xbox) می خوام
اصلا برام مهم نیست که پلیر این سینما خانگی می تونه چه چیز هایی پخش کنه و همینطور چه فرمت هایی (منظورم بلوری و دی وی دی و ...) هست که اصلا برام مهم نیست تواناییش تو پخش تصویر چیه و درایو چی داره.من فقط می خوام از سینما خانگی صدا بگیرم همین. بخش باندهای صداش فقط برام مهمه.
چون هارد رو به تی وی وصل می کنم و از پلیر تی وی پخش میکنم..
چندتا ویژگی داشته باشه
1-ورودی اپتیکال داشته باشه که صدا رو از تی وی یا ایکس باکس بدم بش حالا نمی دونم چند تا ورودی نیازه و کلا سر در نمی یارم خروجی اپتیکال تو این وسایل ب چه درد می خوره.اگه یه توضیحی کسی بده ممنون می شم
2-صدای سه بعد و دالبی خوبی بده که احساس کنی تو محیط واقعی هستی یکی از دوستام می گفت وقتی هواپیما از بالا سر رد می شه تو تصویر واقعا احساس می کنی ..کلا واس همین می خوام برم سمتش
3-اصلا اصلا حجم و قدرت صدا برام مهم نیست فقط شفافیت صدا برام مهمه.
4- برای اتاق می خوام و بیشتر برای دیدن فیلم و موزیک
5-حتما 5.1 کاناله باشه
6-قیمت حداکثر 600 باشه
کلا روی هم رفته شما نیاز به یک سینما دارید که دو ورودی اپتیکال و یا یک اپیتکال و یک ورودی HDMI داشته باشه.تو این قیمت من سینمایی با این مشخصات سراغ ندارم.تو اسپیکرهای کامپیوتر تحقیق کن شاید اسپیکری با این دو ورودی باشه.نقل قول:
سلام سینما خانگی خوب تا سقف 1.5 میلیون می خواستم، لطفا راهنمایی کنید. می خوام bluray و بیشتر فرمت ها رو پخش کنه.
خودم LG LH-w895xbh رو پیدا کردم که بلند گو هاش بی سیم
نظرم رو ساسونگ بود که فهمیدم باید یک پولی هم اضافه برای دانگل هلی بی سیم بدی که تو ایران نیست و کلا همش با سیم هست.
یک سوال دیگه داشتم که این سینما های جدید ورودی HDMI دارند. میشه لپ تاپ/کنسول و.... با HDMI وصل کرد به سینما و hdmi out سینما رو هم وصل کرد به تلویزیون که صدا رو 5 کاناله خود ضبط پخش کنه و تصویر رو سینما خانگی.
کلا تو این ضمینه سر رشته ندارم لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام ،
یه سوال ،
برای سینمای خانگی LG LH-w871 ts ، آپدیتی وجود داره ؟
چطور میشه فایل های mkv رو باهاش اجرا کرد ؟
هیچ راهی واسه نصب codec نداره ؟
سلام.نقل قول:
نه متاسفانه.
اگر بسیم بودن بلندگوها براتون اهمیت داره مدل خوبیه.ورودی HDMI هم داره و می تونید کنسول و یا لب تاپ رو بهش وصل کنید.نقل قول:
اگر هم بیسیم بودن بلندگوها براتون مهم نباشه مدل 717 پایونیر هست و کیفیت خوبی هم داره.