سلامنقل قول:
بين HP HDX 16t و DELL STUDIO XPS 16 كدومشونو ترجيح ميدين؟
اگه ميشه قيمتهاشونم در نظر بگيرين. ممنون.
سلامنقل قول:
بين HP HDX 16t و DELL STUDIO XPS 16 كدومشونو ترجيح ميدين؟
اگه ميشه قيمتهاشونم در نظر بگيرين. ممنون.
ممنون
پس فقط از iranhp بخرم دیگه؟
ضمنا دوستان فرق کارت گرافیک ati radeon 4650 که در 1125 hp استفاده شده با کارت gf 8600m gt یا gf 9200m gt چقدره ؟
آیا ارزش داره که 200-300 تومن بیشتر هزینه کنم؟
براي مقايسه كلي به لينك زير برويد :نقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
البته فرقشون تو رم هم هست 890 تومنیه رم DDR3 با باس 1066 داره (البته مگه DDR3 از باس 1066شروع میشه ؟) اما 700 تومنیه رمش DDR2 هست با باس 667 اما بجاس 3 گیگ هست .نقل قول:
میخوام بدونم بین ACER ASPIRE 2930-Dc 3400 (با قیمت 700 تومن) و مدل ACER ASPIRE 2930 (با قیمت 890 تومن) که اختلاف قیمتشون حدود 190 تومن هست کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
من یه مقدار محدودیت مالی دارم اما دوست ندارم لپ تاپی که میگیرم خوب نباشه
تو این رنج قیمت و با مانیتور 12 میتونم برند بهتری هم با همین قیمتها بخرم ؟
در کل خیلی ممنون میشم اگر نظرتون رو در مورد برند ایسر بگین ؟
آیا میشه روی کیفیت قطعات ایسر حساب باز کرد ؟ قیمت هاشون خیلی پایینه یه مقدار شک بوجود میارن .
راسی فرق Dual Core با Core 2 Dou چیه ؟
تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه رو lenovo thinkpad t400 نوشته 120 dpi 200nit يعني جي ؟راستي مدل 678 nit هم امده بنظر شما مشكل lcd يعني حل شده؟ اصلا nit که میگن چیه وبه چه دردی میخره نکنه همون کنتراسته؟ به ما بیسواتا کمک کنید . توخرید بین t400وe6400 latetiud موندم.
سلام
من حدود 1300 بودجه دارم . اهل بازي نيستم و كار هاي گرافيكي هم نمي كنم. با نرم افزار هاي سنگين هم كار نمي كنم
يك لپتاپي مي خوام كه خر كار باشه، حداقل10 ساعت در روز ازش كار بكشم. و عمرش هم زياد باشه.. حداقل 3سال بتونم ازش استفاده كنم.. خودم سه مدل زير رو انتخاب كردم. به نظر شما كدام يك از سه مدل زير رو يخرم؟ از لحاظ سرعت و كيفيت كدوم يكي بهتره؟ و آيا سرعت اين سه تا مدل خيلي با هم فرق دارند؟
---------------------------------------
dell studio 1537
cpu:2.5 Core2Duo -T9400
cash:6
ram:4 g
vga: 1024 ati
------------------------------------
sony vaio cs 290 nfb
cpu: 2.40GHzCore2DuoP8600
FSB : 1066
cash:3
ram: 3 g
vga: Intel 830
--------------------------------------
sony vaio sr 190
cpu: 2.26GHzCore2DuoP8600
FSB : 1066
cash: 3
ram: 3 g
vga: Intel 830
--------------------------------------------
لطفا راهنماييم كنيد.. گيج شدم .. هر كس يه چيزي مي گه
اول عمر و خر كار بودن برام مهمه بعد سرعت و بعد اينكه خودم عاشق وايو هستم ولي اگه سرعت 1537 خيلي فرق داشته باشه با سي اس و اس آر حتما 1537 مي گيرم
حدود 20+750 نحایتا پول دارم یه نوت بوک میخوام در حد این سوزوکی ولی اونجوری که دوستان همین انجمن گفتن دل یا hp
میتونیم چیزی در حدود این کانفیگ پیدا کنم ؟
لطفا معرفی کنید .
Dell Inspiron 1545 کمی پایین میاد به نظرم.بالاتر از اون میخوام
کانفیگ سوزکی که ابتدا میخواستم بخرم و دوستان موافق نبودن
اخطار .... از درج لینک مطابق قوانین پرهیز کنید
اگه موافق با دل 1545 نيستي برات يه لپ تاپ بهتر از سوزوكي پيدا كردم كه ارزش خريد رو داره ...نقل قول:
Asus X59SL
COREDOU-2.0-T3200 2048 250 ATI 3470 256 15.4" DVD-RW
قيمتش هم با نوسان 800.000 هست كه خيلي بهتر از سوزوكي هست كه ميخواستي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم عكسش كه همينجا ببيني ...
دوستان ، باز هم تذکر میدم .... لینک سایت های ایرانی گذاشتن یعنی خلاف قوانین عمل کردن یعنی اخطار
لطفا دقت کنید
دوست عزيز كلا صفحه هاي نمايشگر 2 ميزان براي سنجش كيفيت نوردهي دارند ... يكي Contrast و يكي هم Brightness كه كنتراست ميزان نسبت بين روشنترين نور پخش شده و تيره ترين نور ميباشد و معمولا مثل اين مقدار است 1:3000 ( مثلا ) و Brightness يا روشنايي ميزان ماكزيمم نوردهي پيكسلها هست كه 2 واحد مخصوص داره يكي cd/m2 ( شمع در متر مربع ) و يكي هم nit كه هر دو رو براي اين مورد استفاده ميكنن ... هر چي بيشتر باشه مسلما كيفيت روشنايي و نوردهي بهتر و بيشتر است ...نقل قول: