سلام
در قسمت رجیستری آیا بخشی هست که برای نصب نرم افزار یا بالعکس محدودیت گذاشت(یا این محدودیت رو برداشت)
من یک یوزر هستم و بعضی وقت ها می تونم پسورد ادمین رو داشته باشم(در جایی که هستم برای نصیب نرم افزار محدودیت قرار دادند)
Printable View
سلام
در قسمت رجیستری آیا بخشی هست که برای نصب نرم افزار یا بالعکس محدودیت گذاشت(یا این محدودیت رو برداشت)
من یک یوزر هستم و بعضی وقت ها می تونم پسورد ادمین رو داشته باشم(در جایی که هستم برای نصیب نرم افزار محدودیت قرار دادند)
با سلامنقل قول:
روي 7 كه XP نصب نميشه
شما بايد 7 رو پاك كنيد و بعد XP رو نصب كنيد
موفق باشيد.
در حالت عادي حرف شما درسته ولي امكانش وجود داره كه بعد از 7 هم Xp نصب كرد كمي تحقيق كنيد به نتيجه ميرسيدنقل قول:
من نرم افزار seven transformer pack رو نصب کردم روی ویندوز ایکس پی ولی اندازه ایکون های دسکتاپ و فاصلشون از هم دیگه زیاد شده طوری که کل صفحه دسکتاپ رو پوشوندن.چجوری می تونیم اندازه و فاصلشون رو به حالت قبل برگردونم؟
سلامنقل قول:
ببینید میتونید از System restore استفاده کنید
در کل نصب این جور مبدل ها توصیه نمیشه من از Pack های مختلف ویستا و 7 استفاده کردم در نهایت مجبور شدم ویندوز عوض کنم
با سلامنقل قول:
بايد اونطور پك ها رو با نرم افزاري مثه your uninstaller پاك كنيد
چون بقاياشون توي رجيستري ميمونه
كليك راست توي دسكتاپ و انتخاب گزينه ي properties
سپس به تب appearance بريد
سپس دكمه ي advanced رو انتخاب كنيد
حال با استفاده از گزينه ي icon horizontal و icon vertical فاصله ها رو معين كنيد
پيش فرض روي 43 بايد باشه
موفق باشيد.
کمک کنید!
من دستکتاپ ندارم
اصولا از هر سیستنمی که استفاده میکنم بعد چند مدت اینجوری میشه
حتی بعد عوض کردن ویندوز هم فقط یکی دو هفته دوام میاره
کسی میدونه مشکل از کجاست
آنتی ویروسمم نود32 است (با آپدیت)
اینم عکسش وقتی رستور میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Internet Explorer > Tools > Internet Options > Security Tab > Custom Levelنقل قول:
بعد طبق عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Internet Explorer > Tools > Internet Options > Advanced Tab
به نظر بنده از ویندوز xp سرویس پک 3 که کاملا دست نخورده باشه استفاده کنید و بعد اونو به صورت آنلاین کاملا آپدیت کنید.نقل قول:
در سایت وطن داونلود یک ویندوز سرویس پک 3 کاملا دست نخورده گذاشته (نسخه اورجینال MSDN ویندوز XP بدون هیچ گونه دستکاری ) و من دو سه روز پیش داونود کردم و کاملا آپدیت کردم و فعلا که خیلی خوب کار می کنه.
آیا کسی نیست مرا یاری کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: