الان قیمت 5700 چنده
Printable View
الان قیمت 5700 چنده
عزیز جان :نه تا حالا فلش کردم نه آپدیت چون نیازی نبود در ضمن از دنگ وفنگ آپدیت می ترسم!!!! ورژن گوشی 3.83.1 فکر می کنی با فلش یا آپدیت حل میشه؟ راستی ممنون من آدم حساب کردی و جواب دادی!!!!!!!!!!:8:
دستت درد نکنه دوست عزیز:11:نقل قول:
اگه ممکنه تنظیماتشم بگو،میخوام همیشه حداقل برنامه ها از مموری استفاده کنن
واینکه چطور میتونم برنامه ها رو kill کنم؟:46:
آپدیت 5700 نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم اینجا همه برای کمکم به هم هستیمنقل قول:
احتمال داره درست شه شاید هم درست نشه Mohandes هم که گفته بود یکی از دوستاش الکل ریخته رو دوربین گوشیش و براش این مشکل پیش اومده و 10 تومن خرج دوربین گوشیش کرده
آپدیدت که ترس نداره فایل هاش ورو داشته باشی(باید دانلود کنی) تو 5 دقیقه آپدیت میشه تازه فارسی هم به گوشیت اضافه می شه
سلام به همه دوستان
من تقریبا یک سال ونیم که 5700 دارم بجز هندفری تا حالا مشکلی ناداشتم ولی چند وقه فایل های جار رو نمی تونم نصب کنم یعنی تا آخر نصب نمیشه .لطفا اگر کسی می دونه راهنمایی کنه.
چند سوال دیگه هم دارم ببخشید اگر تکراریه چون خوندن این همه صفحه چند روز وقت می خواد
1.برنامه چراغ قوه برای فلاش دوربین
2.تم برای تغیر حالت موزیک پلیر مثل اکسپرس موزیک های جدید نوکی
ا
باز هم ممنون
اون سوال 2 تون رو که فکر نمیکنم بشه کاریش کرد:41: شاید در آینده:8: یه موزیک پلیر بیاد که ظاهرش اون جوری باشه:27:
واسه فلش هم وقتی گوشیت در حالت معمول هست وارد دوربین بعد فلش رو آن کن و یه عکس بگیر به محض اینکه شاتر رو فشار دادی اون پاینشو 90 درجه بچرخون:5:
music player همه آهنگها رو نمیاره!
reflesh که بکنی ، دیگه باز نمیشه !! همش میزنه opening!!!
؟!؟
مشکل از یکی از آهنگاست منم این مشکل رو داشتم باید آخرین آهنگ هایی رو که تو گوشی ریختی رو پاک کنی و دونه دونه آهنگ ها رو بریزی تو گوشیت:8::8::8:
همه رو پاک کنم یکی یکی بریزم؟؟؟:18:نقل قول:
راه اسون تر لطفا!!