پس این سونی کار خودش رو کرد
دیگه فقط psp با مادربرد های جدید می سازه
psp های قدیمی هم که دیگه کم کم تموم می شن !
پس این سونی کار خودش رو کرد
دیگه فقط psp با مادربرد های جدید می سازه
psp های قدیمی هم که دیگه کم کم تموم می شن !
سونی که خیلی وقته کار خودش رو کرده ولی نمیدونم این هکرها پس که ی کار خودشونو میکنن :21:نقل قول:
اون که آره ولی فک نمی کردم به این زودی تاثیرشو بزاره !
کسی جواب منو نمی ده ؟؟ می خوام بدونم دقیقا قیمت اسلیمش چنده ؟
من که میگم اگه اینجوری پیش بره قیمت psp 2000 به بالای 350 هم برسه :18:نقل قول:
اصفهان به 360 هم رسیده. : دی:18:نقل قول:
بلاخره یک روزی این psp2000 ها که هک میشوند تمام میشه.و اگه تا اون موقع psp3000 و2000 های مادربورد ta-088 v3 هک نشده باشند حال و روز pspمیشه مثل ps3.
یعنی بازی کردن با بازی اورجینال.کرایه کردن umd-تعویض umd با یک دیگر و....
پس دوستانی که PSP کپی خور دارند قدر دستگاهشون را بدونن.:46:
سلام دوستان آیا کسی ویندوز 95 روی pspش اجرا کرده.من امروز روی کنسولم اجراش کردم خیلی دور بوت میشه و در آخر ایراد از کمبود فضای خالی میگیره در صورتی که مموری من 8 گ اصله لطفآ یکی راهنمایی کنه... مدل اسلیمه:41:
اگه کسی لینک ویندوز 98ش رو داره لطف کنه بذاره
سلامنقل قول:
کلا بهتره بی خیال ویندوز بشی چون کارایی نداره.
هکر ها چند سال پیش فقط برای نشان دادن قدرت psp روی آن ویندوز 95 را بالا آوردند.
غیر از ویندوز 95 هم هیچ ویندوزی برای Psp نیست.بقیه هم که میبینی یا تم هست یا شبیه ساز ویندوز.
الان بازار خیلی نوسان داره.از 250 هست به بالا تا حدود 360نقل قول:
همین 2 صفحه آخر را بخونی متوجه میشی.
سلام dear choory.در ابتدا جا داره از کمکهای مفیدت تشکر و قدردانی کنم.اما را جع به ویندوز اگه وقت کردی یه نگاهی به اینجا بنداز:نقل قول:
راستی چرا تمهای ctf روی فریمور 5m33-6 با وجود این که برای فریمور 5 ریلیز شده و پلاگینم هم فعال کردم کار نمیکنه اگه ممکنه لطف کنید یه راهنمایی کنیدکد:http://www.youtube.com/watch?v=FExAHwzVrWI
بروبچ برین از مغازه های متفرقه psp بخرین چون بعضیها گیجن و خبر از گرئن شدن دستگاه ندارن
من خودم 215 خریدم البته یه 1 ماهی میشه دقیقا اولای گرونی بود که داشت گرون میشد خیلی جالب بود یکی از بچه های یکی از سایتها مغازه داره بهش گفتم شاخ در اوورد چون اون موقع زیر 240 اصلا نبود
ولی حیف کاشکی 2 تا می خریدم!!!!!
شدیدا در انتظار پایین اومدن بیشتر رمیم