کسایی که vpnn دارن لطفا جواب بدن.سرعت شما هم با چیز پی ان کم شده جدیدا؟یعنی شاتل کاری کرده در این مورد؟
Printable View
کسایی که vpnn دارن لطفا جواب بدن.سرعت شما هم با چیز پی ان کم شده جدیدا؟یعنی شاتل کاری کرده در این مورد؟
ايول شاتل دست و دل باز شد 2 گيگ هديه داد:31:
سلام
شاتل هم داره راهی که صبا سال 87 رفت میره ... اینا میبینن که یک پورت را میدن به یک نفر 1 سال یا 2 سال میمونه و یبار پول رانژه میده خوب کاری میکنن که یه پورت را توی یک سال به 12 نفر بدن در نتیجه 11 بار پول رانژه بیشتر ! اما فکر اینجارو نمیکنن که همه جا پخش میشه و بعد از 5 الا 6 ماه دیگه کسی نمیره از شاتل سرویس بگیره همون بلایی که سره صبا اومد بعد از چند ماه هر کاری میکرد که یوزر جمع کنه ولی ... تا جایی پیش رفت که توی آخرین تبلیغاتش زده بود از این تاریخ تا فلان تاریخ اگر سرویس بگیرید مودم رایگان !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهنقل قول:
فعلان كار ميده
ما که چیزی ندیدیم ؟نقل قول:
آره به منم 2 گیگ داده ... کسی میدونه دلیلش چیه ؟ به جای این کارا مثل بچه ی آدم سرویس بده ...
رو چه حسابي ميده؟نقل قول:
مال من هم اینطوری هست ولی Mozilla میره . با IE و Opera نمیشه.نقل قول:
زمانش به مخابرات منطقه ربط داره به شاتل ربط نداره. شاتل همون لحظه بهت یه نامه تخلیه میده و میگه خداحافظ.نقل قول:
دوستان اگر درخواست جمع آوري adsl از روي خط تلفن را بديم چقدر طول ميكشه شاتل جمع كنه ؟
من که ART با محدودیت 18 گیگ دارم بخاطر سرعت پایین و DC زیاد 9-10 گیگ همیشه اضافه میارم !!نقل قول:
آره به منم 2 گیگ داده ... کسی میدونه دلیلش چیه ؟ به جای این کارا مثل بچه ی آدم سرویس بده ...
ساعتی 50 مگابایت واقعا ارزش پول برق مصرفیش رو هم نداره !
کار کردن نه!سرعتش.بی چیز پی ان برای من بالاتر از 30 نمیره.نقل قول:
برا منم چند ساعت قبل میرفت الان نمیره دقیقا همینطوری شده.:5:نقل قول:
هات میل هم از دیشب خودش باز می شه اما نمی شه تو هیچ میلی رفتنقل قول:
واسه اینه که بچه های خوبی باشیم و جمعه نریم کارای بد بد بکنیم
دیشب از پشتیبان پرسیدم از طرف مخابرات قطعه یا به خاطر 22 بهمن؟
گفت چی بگم والله
گفتم اگه این مخابرات نبود که شماها همه چی رو بندازین گردنش چه کار می کردین
سلام .
منم آرت ۱ هستم . شاتل ۴ شبه رسما ترکمون زده با این سرویس دادنش . قبلا شبی ۸۰۰ مگ میگرفت و با توجه به ۵ شنبه و جمعه ی مفتیش راضی بودیم . اما ۴ شبه از ۳۳۴ مگ بیشتر نگرفته :2:. با این اوضاع سیستم و رو برا شب خاموش کنیم که برق مصرف نشه صرفش بیشتره تا روشن باشه و ۳۰۰ مگ بگیره :13:.
حالا ببینیم فردا و پس فردا که رایگان هست چه غلطی میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من اکو 512 دارم بمن که چیزی نداده !نقل قول:
به من هم داده شاید شهر های خاصی باشه . برای من یک ایمیل با این متن اومد
به موقع بود چون 10 روز زودتر تموم کردم ترافیک رو :دینقل قول:
علاقهمندیم به اطلاع برسانیم به دلیل بروز مشكل در زیرساخت ها و بسترهای مخابراتی، طی برخی از روزهای گذشته شاهد اختلالاتی در سرویس اینترنت پرسرعت بوده ایم.
از آن زمان همکاران این شرکت تلاش های فراوانی را به کار بستند تا مشکل برطرف گردد. اینک، با تلاش و پی گیری فراوان، مشکلات بستر مخابراتی برطرف گردیده و امکان ارایه ی سرویس با کیفیت بهتر فراهم آمده است. بر این اساس، اگر چه اختلالات یادشده خارج از اختیار گروه شرکت های شاتل بوده است و مشكلات ناشی از زیرساختهای ارایهی سرویس، شامل تعهد ارایهی سرویس شاتل نمیشود، اما با هدف جلب رضایت شما کاربر عزیز، 2 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 20 بهمن ماه به سرویس شما اختصاص خواهد یافت كه میتوانید از آن در دورهی جاری * سرویس خویش بهره گیرید.
امیدواریم در آینده شاهد مشكلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایهی سرویس با بالاترین كیفیت ممكن به مشتریان یكی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود و كیفیت خدمات ارایه شده در آینده جبران مشكلات پیش آمده باشد.
در پایان، از حسن همكاری و صبوری شما سپاسگزاریم.
گروه شرکت های شاتل
فردا پسفردا چی رایگانه؟نقل قول:
حالا ببینیم فردا و پس فردا که رایگان هست چه غلطی میکنن
5 شنبه جمعه از درصد fup برای آرت کم نمیشه.نقل قول:
حالا میخوان با این دو گیگ سروتهشو به هم بیارن البته برا ما که ترافیکی اضافه نشده !!!
سرویس آرت پنجشنبه جمعه رایگانهنقل قول:
براي ما هم داده اين 2 گيگ رو
ولي واقعا سرعت و نوسان بيداد ميكنه
بین دوستانی که ۲ گیگ رو گرفتن کسی آرت هم داره یا همه اکو یی بودن ؟ من که تا الآن ۹۰ درصد حجم مجازم رو سوزوندم و ایمیل اخطار رو هم بم دادن . لیست دانلودم که خدا برکتش بده ... تا خرخره پر هست :31:. شدیدا به این ۲ گیگ نیاز دارم . خدا قسمت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
راستی این درصد fup که برا آرتی ها زده واقعی هست . یعنی اگه ۱۰۰ بالا بزنه قطع میشه سرویس یا چی ؟ آخه یکی از دوستان یادمه یه عکس گذوشته بود که دوروبره ۱۱۵ ٪ رو نشون میداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
خودمون رعایت کنیم که باز تاپیک بسته نشهنقل قول:
مرسی
تست سرعت سرویس اکو 2048 شرکت شاتل ، بامداد 5 شنبه 21 بهمن ماه 1389
خوشحالم که 2 روز دیگر بیشتر از سرویسم باقی نمانده ، انشأالله از ماه دیگر به عزیزان شاتل زحمت نمی دهیم.
اینجا خونه ی من صدای ART1 ساعت 1 به بعد!
جالبه که ECO512 هم چند شبه که در همین ساعت دقیقا همین صدا رو میده!نقل قول:
من Office2048-3 دارم .
امروز 2 گیگ اومده تو سرویسم .
اول اینکه این 2گیگی که میگید بابت چی هست؟: دی
+سرویس من 16th هر ماه هست ، (اکو) بعدمن الان بخوام برم قرارداد رو فسخ کنم میشه؟یا باید صبر کنم تا پایان ماه بشه؟
اگه 100% بشه قطع نمیشه ولی سرعت رو قدیم که 35-36 بود به 10-12 میرسوندن و میتونستی ادامه بدی. الان احتمالا به 6-8 برسه سرعت.نقل قول:
این 1-2 روزی اتفاق های عجیب میفته ! اون اروری که دوستان برای ورود به میل میگیرن فقط مختص اونجا نیست یذره بیشتر کار کنین متوجه میشین.
از یاهومسنجر پرت میشیم بیرون !
سیستم سرچ گوگل هم اینطوری شده ! نتایج رو 1 ثانیه نشون میده بعد پرت میشی بیرون و اون ارور رو میده !
بعضی از سایت ها مخصوصا خبری سیاسی همین طوری شده !
احتمالا واسه 22 بهمن و کلا محدودیت ها خاص تر شده ! و به لول جدیدی از ارور ها رسیدیم !
من از دوستم که پیشگامان هست هم پرسیدم اونا هم اینطوری شدن!
25 بهمن رو سرچ کنین کلا سیستم هنگ میکنه 0-0
سلام
آره منم گه تو گوگل سرچ میکنم بعضی موضوعات معمولی رو نمی یاره بعضی دیگرم با 3- 4 ثانیه تاخیر
دیشب هم اصلا نتونستم وارود جیمیل بشم .... :41:
راستی واسه بالاتر از 128 فقط کارت دانشجویی کافیه ؟؟ :13:
دوستان یک سوال
منظور از upstream و downstream چیه ( تو گوگل چیز زیادی دستگیرم نشد...) برای اکو 128 چه مقدارش خوبه ؟
بله کارت دانشجویی کافیه ...نقل قول:
--------------------------------------------------
Upstream سرعت آپلود و Down سرعت دانلود سرعت Up و Down اکو 128 باید 157 یا یه چیزی تو همین مایه ها باشه ..نقل قول:
دیروز دقیقاً ساعت 12:58 بود که از یاهو مسنجر پرت شدم بیرون !!! چیز پی ان هم که کلاً سروراشو در اون ساعت بستن البته مال بعضی ها مشکلی نداره ...
این دوتا سرعت لاین شما رو نشون میدن که اگر تقسیم بر 8 کنید اصولا باید سرعت دانلود و آپلود رو نشون بده اما آی اس پی ها این سرعت دانلود رو محدود میکنن که در بعضی موارد میشه با چیز پی ان دورش زد (مثل الان شاتل)نقل قول:
برای 128 همون 128 باید باشه که سرعت دانلودش میشه 16 اما مثلا شاتل این مقدار رو 320 یا بالاتر میذاره برای جلب مشتری.
جالب اینجاس که من با چیز پی ان هم نمی تونم دور بزنم تازه سرعتم کمتر میشه میدونید مشکل از کجاست ؟نقل قول:
ظاهرا شاتل راهش رو بسته. برای کار با اونی که گفتی هم باید کوچ کرد از شاتل.نقل قول:
از دوستان اصفهاني كسي هست كه اين دو گيگ رايگان رو گرفته باشه؟؟
هنوز که خبری نیستنقل قول:
اصلا به چه مناسبتی 2 گیگ میخوان بدن؟
به قول خالقزی شاتل جیب مارو نزنه 2 گیگ پیشکش:31:
+
من دیشب 1200 مگ تونستم دانلود کنم
کماکان سرعت از ساعت 1 تا 3 افتضاحه ولی از 3 تا 7 خوب میشه
+
یاهو میل هم برای من باز نمیشه:2:
پس من تنها نیستم! منم الان دو روزه این مشکلو دارم. :41:نقل قول:
سایت ها به صورت رندوم باز نمیشن، حتی سایت های غیر سیاسی و تکنولوژی.
به خدا بدبختیم.
سلام دوستان. چرا شاتل اینجوری شده الان من 3روز هست که سرعت دانلودم به شدت پایین امده من ART1 هستم
قبلا سرعت دانلودم همش رو 60 بود ولی الان 3 روز هست به شدت کاهش پیدا کرده و همش رو 11 تا 20 حتی پایین تر روی 5تا10 به شدت هم نوسان داره تازه سایتا که باز شدنشون مثل دیل اپ شده شباهم که اثلا نابوده حالم گرفتس زنگم میزنم شاتل جوابه درستی نمیدن :37:
دوستان 1دونه سوال دارم میشه بگین این چیز پی ان که شما ها میگین چی هست وکارش چیه؟؟ و باید از کجا بگیرمش مرسی
https بعد از پایان کار بانکها از کار می افته