تماس گرفتم باهاشون میگن این سرویس جشنواره هستش کلا 2 ماه مییشه ازش استفاده کرد یک ماه استفاده یک هم رزرو
Printable View
تماس گرفتم باهاشون میگن این سرویس جشنواره هستش کلا 2 ماه مییشه ازش استفاده کرد یک ماه استفاده یک هم رزرو
رفاتک رو میگی ؟نقل قول:
اره هزینه ی مودم 600 پهنای باندشون هم برای همراه اول و مبین نت هستشنقل قول:
ینی هیچ راهی نیست دایمی از تعرفه ی نامحدودش استفاده کنیم ؟نقل قول:
درووود
دوستان من دو روز هست مشترک TD-LTE شدم
همه چی خوبه فعلا
فقط مشکلم با دانلود از IDM هست سرعت دانلود بزور برسه به 200 KB/sec.
درصورتی که از Speedtest داخلی و خارجی تست کردم کمترین حالتش روی 8mb هست
از استور گوگل پلی و استور Xbox هم که دانلود میکنم عالیه سرعتش و همش بالای 8 هست.
این مشکل با IDM چی میتونه باشه ؟
چند روزه قطعیش زیاد شده. در یه هفته اخیر حداقل 10 بار چراغ کانکشن روی tf-i60 قرمز شده و باید یه بار خاموش روشن کنم تا شاید وصل شه شایدم نشه! 2 بار تو این هفته یکی دو ساعت نت قطع بود کلاً...
سروری که فایلو ازش میگیری کم سرعته یه فایل دیگه از یه سرور دیگه امتحان کن
سروری که فایلو ازش میگیری کم سرعته یه فایل دیگه از یه سرور دیگه امتحان کن[SIZE=3[/SIZE]
سلام دوستان
شما با نحوه محسابه حجم تی دی مشکلی ندارید ؟
من الان روی سیم کارت تی دیم 14.6 گیگ شبانه داشتم که 200 مگ با گوشی و 13.7 گیگ با سیستم دانلود کردم ! باقی حجمم کو پس؟
اینم حجم های مصرفی سیستم و تنها گوشی که به مودم متصل بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من دقیقا بر عکسه .حجم شبانه رو تست نکردم ولی روزانه کمتر هم برام حساب میکنه خیلی از سایتها رو که خارجی هستن وقتی استفاده میکنم برام داخلی حساب میکنه .شدیدا از نحوه محاسبه ی حجم راضی ام .فقط بسته هاش گرونه و سرعتش کم .مثلا من حدود سی گیگ استفاده کرده بودم ولی 22 گیگ محاسبه کرده . از شماها میکنه میده به من:biggrin:نقل قول: