می تونه تونرت باشه می تونه بد شارژ کرده باشی.نقل قول:
تونر چه مارکی رو مصرف می کنی؟
Printable View
می تونه تونرت باشه می تونه بد شارژ کرده باشی.نقل قول:
تونر چه مارکی رو مصرف می کنی؟
این مبحث طولانی دارهنقل قول:
ولی ابتدا پرینتر رو تو قسمت پراپرتیز در ویندوز share کن
بعد اگر کامپیوترت تو شبکه باشه پرینترت هم تو شبکه دیده می شه.
درودنقل قول:
مباحث پرینتر های جوهر افشان اینجا نیست (ولی مدیر سخت نمیگیره ، ماهم جواب میدیم )
کارتریج روی روی یک دستمال کاغذی بکش ببین جوهر زرد به اندازه جوهر های دیگه اغشته میشه یا نه
اگه نه که باید کمی کارتریج را تحریک کنی که حبابهای هوا از داخل نازل هد بیرون بیاد
بهترین کار هوا گیری با کیت شارژه - ولی اگه در دست رس نداشتید از همون دستمال کاغذی با طور 8 لا تا کنید و به مدت ده ثانیه روی هد بزارید که مثل یک فیتیله جوهر را به بیرون بکشه و رنگها یکدست بشه ، مرحلا اول را تکرار کنید اگر اوکی بود داخل دستگاه بزارید اگر نبود مرحله دوم را تکرار کنید
جواب درست شده یا نشدنش را دوباره مطرح کنید
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایی شما .
این کار رو کردم .. اما فقط 1 یا 2 دو عکس اول خوبه بعد دوباره رنگ زرد غیب میشه و همه عکسا متمایل به آبی میشن
یعنی بندازمش دور ؟ :n04:
سلام
من یک پرینتر hp m1212nf دارم
مشکل من اینه که موقع پرینت یا کپی یه قسمت خاصی از برگه پرینت گرفته نمی شه
یعنی اینگار جوهر به اون قسمت نمی رسه
خودم هم نگاه کردم
اونجایی که کاغذ میاد بیرون یه پلاستیک هایی هست که می چرخه یه قسمتش (همون قسمت که پرینت گرفته نمی شه) نمی چرخه و ثابته
لطفا راهنمایی کنید
با سلام دوباره پرینر 2020w بعد از روشن کردن چیکار باید بکنم از طریق وایرلس پرینت بگیرم و به حالت ready بره اصلا نمیتونم از طریق وایرلس پرینت بگیرم
سلام دوستان
من یک اچ پی 1020 دارم نمیدانم این اواخر چه شده دیر چاپ میکن
فکر میکنم اون حافظه یا کش موقتی که داره پر شده چطوری انرا تخلیه کنم
چون یعضی وقتخا هیچ چیزی برای چاپ در کار نیست اما می بینم چراغ نارنجی رنگ مشغول میزنه که چیزی در حافظه داره میخاد چاپ کنه(در حالی که دستوری برای چاپ ندادم) از قبل
فیلم فیوزینگ دستگاهت پاره شه. باید عوض کنی. به نظر من یه فیلم اصل بگیر و یا فیلم فیوزینگ کرونا بگیر. اگر می تونی اصل بخر اگر نه کرونا بگیر خیلی خوب جواب می ده.نقل قول:
دیر پرینت گرفتن ربطی به دستگاه چاپگر نداره. به یه دستگاه با ویندوز سالم نصب کن ببین اونجا هم همین مشکل رو داره.نقل قول:
99% موارد مشکل کامپیوتر هست.
^
مرسی جواب دادی
اما دوستان من گفتم چطوری میتونم حافظه (یا همون حافظه موقت )یا هر چیزی دیگه ایی که میخایین بگویید را پاک کنم