توی همراه اول میشه مصرف ازاد رو بست ؟
یعنی بسته تموم شد اینترنت رو قطع کنه خودش ؟
Printable View
توی همراه اول میشه مصرف ازاد رو بست ؟
یعنی بسته تموم شد اینترنت رو قطع کنه خودش ؟
دوستان با 3g و 4g سرعت شما توی دانلود های شبانه چقدر تغییر میکنه ؟
در 4جی من تا 2 مگ میرفتم
ولی در 3جی 1.4 رو رد نمیکنه
همراه اول بسته 200 مگ الفا پلاس من رو ساعت 10:50 زد تموم شده ( در حالی که بسته من تا ساعت 11 صبح هستش و دو ماهه همین مدله ) و رفت سراغ شارژم و 4 تومنم از اون دزدید
یعنی رسما اپراتور دزد هستش که یه طرح غیر فعال سازی مصرف ازاد نداره
سرعت 3جی که عالیهنقل قول:
4جی هم به خاطر اینه پهنای قابل دریافت برای کاربرها رو اکثرا همراه اول روی 5 مگاهرتز گذاشته که بیشتر از 2.5 نمیده در کل برای شبانت 2 سرعت خوبیه راحت میتونی 1 تا 11 50 گیگ دانلود کنی
از 1:05 شروع کن تا10:50 هیچ وقت مشکل پیش نمیادنقل قول:
1تا 11 سقف نداره هرچی سرعتت اجازه بده دانلود میشهنقل قول:
2 تا 7 سقف 20 گیگ داره
سلامنقل قول:
بله 2 تا 7 صبح مثله این اینکه سقف دانلود داره دو بار بعد از 20 گیگ دانلود هم حجم روزانم مصرف شد هم مقدار شارژی که داشتم. از طریق 195 شکایت کردم فقط شارژمو بهم پس دادن و حجم روزانمو قبول نکردن که مصرف شده !! با اپراتو همراه اول که تماس بگیری میگن که قبلا محدودیت داشتیم الان نداریم ( مواظب این دروغ باشید )
1 تا 11 دوستان دیگه که امتحان کردن مطمئنید که سقف نداره ؟ باز طرح بزنیم شارژ و حجممون بپره.:n13:
خب مسئله من همینه دیگهنقل قول:
ساعت 10:50 پیام داد بسته الفا پلاس شما تموم شد بعد رفت سراغ شارژم
این دزدی هستش دیگه
حتی برای ماهانه ش هم نداره توی یه ماه ؟نقل قول:
من 1 تا 11 تک شبی که میزنم سقفش 30 گیگه.توی ماانه توی یه شب سقفش برداشته شده.ولی به جاش فکر کنم توی کل ماه اعمال میشه
من چند بار 45 گیگ دانلود کردمنقل قول:
داداش سقف نداره اون به دلیل کم و زیاد شدن سرعت هست ممکنه یک شب100 گیگ دانلود کنی یک شب 20 گیگ ! ( اگه سرعت ثبات نداشته باشه ) - اگه هم همیشه یک مقدار مشخص دانلود میشه مثلا شبی 30 گیگ یا 40 گیگ ( پهنای باند اون دکلی که استفاده می کنید برای شما همینقدر هست و دکل همیشه کاربرهای مشخصی داره )نقل قول:
البته اگه حدود 30 تا 37 مگابیت همیشه سرعت دارید ( به این دلیل هست همراه اول پهنای باند دریافتی رو روی 5 مگاهرتز گذاشته و شما دارید بهترین سرعت رو که همراه اول گذاشته دریافت می کنید )