نقل قول:
خوش بحالت روزبه. تو تهران پهنای باند اضافه که نمی کنن هیچ کم هم می کنن. هر روز داره بدتر میشه مخصوصا مراکز شلوغ و پر کاربر.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
نقل قول:
خوش بحالت روزبه. تو تهران پهنای باند اضافه که نمی کنن هیچ کم هم می کنن. هر روز داره بدتر میشه مخصوصا مراکز شلوغ و پر کاربر.
آزه حق با تو هستش،من نمی دونم چرا یک سری از کاربرا که خودتون می دونید کیو می گم با تستای فیک می یان می گن که من از های وب همچین سرعتی دارم اونم تو شهر شما که پهنای باندش این طوریه،واقعا" چنین افرادی که این تستای فیکو می زارن نمی دونم منظورشون چیه؟ امیر بیا چالوسسسسسسسسسسس :n01:نقل قول:
روزبه یه عکس از وضعیت خطت بزار.
دوستان من اینترنت های وب دارم برای باز کردن سایت مشکل داره یعنی یه سایت مثل دیجی کالا را سریع باز می کنه ولی سایت یاهو را باز نمی کنه چند بار زنگ زدم چرت و پرت میگن خطت نویز داره راه حلی چیزی ندارین
اصلا" امروز توپ شده همه چی،پینگ اومده بین 115 تا 123 ، ممکنه این جا دان استریما این چند روز بره بالای 15 مگ :n19:،همین الانم فکر کنم سر انگشتی مرکز های وب ما از مرکز شما 2.5 مگ پهنای باندش بیشتره :n20:نویز خط و فقط داشته باش 21 :n20:پینگ و داشته باش :n19:سرعت با سرور آمریکا رو داشته باش :n20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین اینترنت واقعی adsl2+ تاپیک :سرعت 9 مگ با سرور آمریکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره والا باید بند و بساط و جمع کنم مهاجرت کنم به چالوس . اب و هوای خوب دریا و جنگل و از همه مهمتر اینترنت هم که داره اونم از نوع خوبش.نقل قول:
آره بابا،الان تو چالوس و نوشهر همشهریهای شما خیلی زیاد اومدن ساکن اینجا شدن،خواستی بیای بگو بهت بگم جایی خونه بگیری که از مرکز مخابراتی ما باشه :n01: جات خالی دیروز همشهریاتون پلاژ سیترا پر بودن :n19:نقل قول:
ممنون روزبه جان. تو فکرش هستم خواستم بیام مزاحمت میشم. تو هم تشریف اوردی تهران در خدمتیم. این همشهریای ما هم ول کن شمال نیستن میترسم اون موقع که من بیام اینقدر اونجا باشن که افت سرعت پیدا کنه!!!نقل قول:
راستی کدوم مرکز مخابراتی هستی؟!
سلام اقا روزبه ببخشید اگه زحمتی نیست می تونید از کل صفحه ای که نویزت رو نشون میده یه عکس بگذاری منظورم همون جزئیات پاینش باتشکر :n16:
من موندم چطور داون استریم شما رو بالای 8 مگ میبندننقل قول:
من 2 بار تا الان با پشتیبانی سر این قضیه بحث کردم اما به هیچ وجه راضی نمیشن خط رو بالای 8 مگ ببندن !!!!
DNS رو عوض کن.نقل قول: