خوب هر وقت شما سوار این جور ماشین ها بشی توی شهر پر میشه از این ماشین ها
ولی وقتی سوار ماشین های معمولی میشی به زور شاید شاید شاید یکی از اینها رو ببینی
Printable View
خوب هر وقت شما سوار این جور ماشین ها بشی توی شهر پر میشه از این ماشین ها
ولی وقتی سوار ماشین های معمولی میشی به زور شاید شاید شاید یکی از اینها رو ببینی
من همین الان رفتم تو بازی و یه مسابقه ترتیب دادم سوار یه ماشین معمولی شده بودم.نقل قول:
دو - سه تا از این ماشینا دیدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس شما "حجت"نگید که اصلاً نیست.
مشکل من اینه که ایشون میگن گمراه نکن.من که راه درست رو به دوستان میگم ایشون میگن راه من اشتباهه.
اره...توی مسابقه معمولا از ماشینهای قوی استفاده میشه
ولی خودم که سوار این جور ماشین ها میشم شهر پر میشه از این ماشین ها
بعد که پیاده میشم و سوار یه ماشین دیگه میشم از این خبرا نیست
آره باهات موافقم - ولی آخه میگن که اصلاً نیست!:27:یعنی چی که اصلاً نیست؟!!!!!!پس اینایی که گذاشتم بوقن؟ :دینقل قول:
اگه ایشون برن توی یک Safe House و تو محوطه مشخص شده (مستطیل زرد جلو Safe House) پارک کنن و سیو کنن ، ماشین نمیپره!نقل قول:
کراسر جان خب مگه اون مرحله رو رد نکردی ؟ کلا باید خیلی خوب ازش مراقبت کنی .
بعد گه 100 درصد کردی استفاده کن وگرنه ممکنه وسط مرحله گمش کنی !
:))
شما کلا حالت خوب نیست . بهتره ریپیلای نکنی .
من کی همچین حرفی گفتم ؟ خب وقتی دوست داری کل کل کنی بیا یاهو چرا اینجا رو خراب میکنی؟
توی یه مرحله من یه Banshee برده بودم . ولی چون باید از یه موتور استفاده میکردم ماشینه دیگه رفت !
پس اینفرئوس و زیاد نباید توی مراحل استفاده کرد .
برای مسابقم از نظر من وقتی سرعت بری کنترلش خیلی سخت میشه
من که اصلاً مشکلی نداشتم ، شما میگید که "اینفرئوس هیچ جا نیستش . مطمئن باش"که دیدید هست و میشه پیدا کرد.نقل قول:
در ضمن من قصد کل کل ندارم ، میخوام یه راهنمایی کرده باشم کروزر رو ، همین!شما داری بدتر میکنی عزیز.
خب وقتی برنی اون ماشین رو میده که حتماً نباید بریم کار انجام بدیم ، فقط نیکو بهش زنگ میزنه.دیگه هم واجب نکرده با همون ماشین بریم کار انجام بدیم!اگه خیلی ماشین رو دوست داریم میتونیم بریم ماشین رو همونطور که گفتم(که همه بلدن)سیو کنیم واسه خودمون!نمیخواد واسه کارا از این ماشین استفاده کنیم!(موافقم با بلد شده ها).
آره کنترل سخت میشه!ماشین کوچولوی Futo "اسمش رو درست یادم نیست"هندلینگ ، سرعت و شتاب خوبی داره که من اکثرا از این ماشین استفاده میکنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.,واقعا مر حله ی manny گیر کردم والا!!!هیچ نشون زردی نیست که پارک کنم .فقط یه نوشونه هست که قرمزه.اونم مال ماشین یارو ست.سمت راستم یه کوچه کوچیک هستش که اونجا هم میرم کاری نمیشه...
یارو ن پیاده می شه و نه حرکت میکنه...چه کار کنم؟کشت مارو!!1
شما تو اون کوچه یه راه پله به پشت بوم نمیبینی؟اگه هست باید بری اون بالا بعد هم یه شیشه هست که به داخل به ساختمون راه داره!نقل قول:
در ضمن اون یارو تو ماشین هست مگه نمیره داخل ساختمون؟:13:
اگر پیاده نمیشه مشکل از بازی هست چون تا پیاده نشه علامت زرد رنگ نمیاد.نقل قول:
آقا من تو این مرحله اولیهاش که دوستمون تو سطل آشغاله و بعد می برنمون بعد میگه که find the cop car من باید چه کار کنم هیچی نداره نه نشونه ای نه مکانی؟؟؟؟؟؟؟