من سرویس 512 دارم. سرعت دانلودم چه روزانه چه شبانه ثابت روی 120 ـه. شبانه هم نهایتا 1.9 گیگ دانلود میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من سرویس 512 دارم. سرعت دانلودم چه روزانه چه شبانه ثابت روی 120 ـه. شبانه هم نهایتا 1.9 گیگ دانلود میشه.
اره فرق داره سرعتت بیشتر میشه البته باید همه چی نرمال باشه و درست چون من چند وقت پیش سرعته روزانه شبانم رو 2 کیلو بایت بود الان رو 250 قبلا رو 400 بود سرویسم 2 مگه هیچ فرقیم بین 2 مگ و 1 مگ نیست ولی بقیش فرق دارهنقل قول:
شبانه ی صبانت و بعضی isp های دیگه بیش از اونکه به پهنای باند خریداری شده ربط داشته باشه به خلوتی منطقه و حالی که isp ها به مشترکین میدن ربط داره .نقل قول:
من چون قبلاً دیدم سرعتها در عمل یکسانه بجای 128 همیشگی رفتم 64 گرفتم ! سرعتش هیچ فرقی با 128 نداشت و هر دو بالای 2 مگ بودند . فرقش این بود که این بار پول کمتری سلفیدم .:5:
ولی توی یکماهه ی اخیر که اوضاع قمر در عقرب شده روزانه و شبانه ی من اومده روی حدود 550 کیلوبیت و شبها بطور معمول 700 الی 1 گیگ دانلود میشود .
البته با اون ترفندی که به بعضی دوستان هم توی pm گفتم حجم دانلود را افزایش دو برابری دادم :27: . خدا گر به حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری !
خلاصه اون سرویسی که میخرید در عمل کشکه . البته اینقدر این حرف رو گفتیم که تصمیم گرفتند بخیال خودشون سرعتها رو واقعی کنند .:13:
در شرایطی که مجلس تصویب کرده که قانوناً به کاربران خانگی بیش از 128kbit نباید داد توقعی بیش از این نباید داشت .
من نمیدونم اینجور نماینده ها که چنین قانون متحجرانه ای تصویب کردند رو از کدوم غار و جنگلی برداشتند آوردند مجلس ؟؟
نماینده اینقدر بیشعور توی افغانستان و بین طالبان هم گیر نمیاد . البته شک دارم توی خونه های خودشون هم این قانون در حال اجرا باشه .
همون طور گه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گفتند این ترفند در شهر اصفهان برداشته شده و لی تا عید نوروز من این کارو میکردم.
البته منم یه ترفند بگم اونم اینکه هیچ وقت اکانت رو یک ماه بیشتر برندارید.چرا؟؟؟حالا میگم.
وقتی برای اخرین بار در ماه متصل شدید و دانلود کردید میتونید تا 10 20 گیگ دانلود کنید چرا چون از وقتی متصل میشید تا وقتی از حسابتون کم بشه
چند ساعت میگذره و میتونید دانلود کنید.
من با این کار تو عید 8 گیگ دانلود کردم.البته دیگه تو اصفهان نیست.
یعنی چی آخرین بار ؟؟از چه لحاظ ..من الان 40 مگ واسم بیشتر نمونده ...
سلام بچه ها کسی اینجا هست بخواد اکانت شریکی هیپ فایل رو بخریم
تا حالا 3 نفر شدیم
مگه چنده اکانتش ؟حوصله ندارم سرچ کنم ...
3ماهه با 500 گیگ فضا و50گیگ لیچ روزانه19500تومن
من میخوام شارژ اینترنتی انجام بدم صفحه ی شارژ نمیاد و ارور میده .
رفتم با گوشی و ایرانسل امتحان کردم بازم صفحه باز نمیشه :
کجای دنیا سایتشون رو اینجوری طراحی میکنند که اینا کردند ؟؟
آقا داستان این تخفیف چیه؟ دیشب زده بودن 50% الان کردنش 30%
من میخام 20 گیگ یک ماهه بخرم ولی قیمت همون 46500 هستش
سرکاریه؟ ( اتصال از قم )