سینمای خانگی که dvbt داشته باشه در بازار وجود داره؟
Printable View
سینمای خانگی که dvbt داشته باشه در بازار وجود داره؟
سلام.نقل قول:
قابلیت HDMI Standby معمولا تو همه آمپلی فایرها قرار داره.مگر اینکه شرکتی بخواد مثلا ضعیف ترین مدلش رو خیلی محدود کنه و این قابلیت رو حذف کنه.یاماها هم از این قضیه مستثنی نیست.چه مدلیش مد نظرته؟مدل ۶۶۷ رو مطمینم که داره مدلی که شما مد نظرت باشه هم میشه تو سایتش نگاه کرد و متوجه شد.
نه همچین مدلی نیست.نقل قول:
اگر سینما بلوری مد نظرت باشه می تونی با این قیمت مدل ۳۵۵۰ سامسونگ رو بگیری که قابلیت ساپورت 3D هم داره.نقل قول:
تا 500 تومان پایونیر مدل خوبی داره فقط میخوام با کابل spdif به ----- وصل کنم
نه تو این قیمت و با این مشخصات پایونیر چیزی نداره.نقل قول:
با سلامنقل قول:
من حدود چند ماه قبل آمپ دنون 1312 با اسپیکرهای فوکال سیب خریدم
موقع نصب بعد حدود نیم ساعت و هنگام تنظیم نرم افزاری چراغ LED ساب ووفر اسپیکر خاموش شد و دیگه صدای باس نداشتم با فروشنده تماس گرفتم گفت که فیوزش سوخته و باید عوض بشه فیوز دستگاه رو باز کردم که واقعا سوخته بود
فیوز تازه خریدم ولی به محض روشن کردن چراغ ال ای دی ساب روشن و بلافاصله خاموش میشد و فیوز دوباره میسوخت
از اون موقع من دیگه بیخیال سابووفر شدم و فقط از اسپیکرها استفاده میکنم
به نظر شما با توجه به اینکه این اسپیکرها گارانتی هم ندارند هزینه تعمیرش قابل توجه میشه؟ یعنی ایراد اساسی داره؟
و بدون داشتن صدای باس کیفیت افت زیادی داره؟ ( الان بدون ساب کیفیت صدای سیب رو با سینماهای خانگی دیگه مثل سامسونگ و ال جی مقایسه میکنم به نظرم اختلاف قابل توجهی ندارند)
با تشکر
سلام.نقل قول:
این از شانس بد شماست.
شما باید بدید تعمیر کنند.حالا هزینه هر چقدر هم که باشه حیف نیستش که از کل سیستمت استفاده نمی کنی؟این همه پول دادی برای چی؟الان ساب ووفرت به تنهایی فکر کنم حدود 600 تومن قیمت داره.
سلام به دوستان
یک فروند گیرنده دیجیتال لازم شده برای یه بنده خدایی خریداری بشه
فاکتورهای مهم آنتن دهی خوب، کیفیت ساخت خوب، گارانتی درست درمون(در صورت نیاز)، و قابلیت ویرایش شماره شبکه ها هست
ماشین زمان و قابلیت ضبط و پشتیبانی انواع فرمت ها و full hd و حتی hd بودن و ... هیچ اهمیتی نداره (البته usb داشته باشه دیگه :31:)
قیمت هم که هر چی کمتر بهتر منتها با رعایت فاکتورهای بالا
با سلام
من قصد خرید یک گیرنده دیجیتال دارم. 100 تا 130 هزار تومن میخوام هزینه کنم. به نظر شما دوستان چی بگیرم بهتره؟ نظرتون در مورد این مدل چیهMarshal ME-5020 ؟