[QUOTE]كارت ملي ندارم.شناسنامه بدون عكس هست ,پس مشكلي نيست دديگه؟ [/QUOTEپس شناسنامت رو ببر.......اگه يه كارت شناسايي هم پيدا كردي كه هم عكس داشته باشه هم اسم فاميل ببري خوبه...ولي دركل نگران نباش.
Printable View
[QUOTE]كارت ملي ندارم.شناسنامه بدون عكس هست ,پس مشكلي نيست دديگه؟ [/QUOTEپس شناسنامت رو ببر.......اگه يه كارت شناسايي هم پيدا كردي كه هم عكس داشته باشه هم اسم فاميل ببري خوبه...ولي دركل نگران نباش.
سلام بروبچ.من فکر می کردم پزشکی قشم ستاره داره الان دیدم نه بابا کجا ستاره داره.حالا می تونم انتخاب رشتمو درست کنم و پز قشمو بزنم انتخاب دومم؟
یکی می گفت امسال می شه اینکارو کرد کسی چیزی نمی دونه؟
هر کی شنیده یا جایی خونده که میشه انتخاب اول دانشگاه ازاد رو عوض کرد ، نره حوزه همچین درخواستی بکنه.دوست من رفته بود واسه همینکار گفته بودن یه سری به همین اسم فقط اون انتخابتو که میخوای عوض کنی حذف میکنن از سیستم.یعنی چیزی جایگزین رشته قبلی نمیکنن.حتی تو خود مرکز ازمون ازاد تهران.از ما گفتن بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الکی هم گفته بودن مهلت تا صبح 4شنبه امروزه.اما هیچ چی رو عوض نکردن .شما مطمئن باشین
بچه ها ... سوالات و جوابای کنکور آزاد رو برای تصحیحش از کجا میشه گیر آورد؟؟؟ مثلا برای کنکور پزشکی فردا کی و چجوری سوالا و کلیدها میاد؟؟؟؟؟؟:23:
سلام
کسی میدونه کنکور دانشگاه ازاد رشته ی فنی و حرفهای کی برگزار میشه؟
اگه منظورت کنکور کاردانی پیوسته هست
فردا صبح برگزار میشه
ساعت 8 صبح
سايت كانون مي ذاره (قلم چي ) احيانا چند روز آينده و شايدم يه خرده ديرتر ولي تا آخر هفته بعد احتمال قوي ميذارهنقل قول:
kanoon.ir
آقا کسی نمیدونست ؟نقل قول:
انتخاب هفتم رو از امسال می شه خودتون انتخاب کنیدنقل قول:
دوستان دانشگاه آزاد مث اینکه یه قانون جدید گذاشته این متنشه:
(((تذکر 2 : دانشجویان مشمول انصرافی یا اخراجی اعم از اینکه تحصیل آنها منجر به دریافت مدرک مقطع پایین تر شده باشد یا نشده باشد ، در صورت شرکت در آزمون و قبولی مجدد در آن مجاز به ثبت نام نمی باشند. همچنین هیچ دانشجوی مشمولی با استفاده از معافیت تحصیلی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی ( اعم از دانشگاه آزاد اسلامی یا دیگر مؤسسات دولتی یا غیر دولتی ) مجاز به شرکت مجدد در آزمون دانشگاه ، به منظور انتقال ، تغییر رشته و گرایش و تغییر مقطع نمی باشد.)))
من ترم 2 مهندسی عمران آزاد کرج هستم امسال دوباره کنکور آزاد شرکت کردم تا مکانیک علوم تحقیقات قبول بشم
با این اوصاف چون منم از معافیت تحصیلی دانشگاه آزاد استفاده می کنم در صورت قبولی باید چیکار کنم؟؟
یعنی میشه ثبت نام کرد؟؟؟؟
(ببخشید اینقد طولانی شد)