درود
من از سرویس 320 شرکت لایزر استفاده میکنم
در سایت شرکت لایزر سرعت من 256 است ولی
وقتی که به نماینده ان در شهر خودم مراجعه میکنم اظهار میکند که سرعت 320 است
لطفا مرا راهنمایی کنید
Printable View
درود
من از سرویس 320 شرکت لایزر استفاده میکنم
در سایت شرکت لایزر سرعت من 256 است ولی
وقتی که به نماینده ان در شهر خودم مراجعه میکنم اظهار میکند که سرعت 320 است
لطفا مرا راهنمایی کنید
تو پست اول فقط راهنمای 602 هست .میشه راهنمای 604 هم قرار بدید ؟نقل قول:
راهنمای انگلیسی AM604 که هستنقل قول:
ولی اگه فارسی می خوای ، فکر نمی کنم تنظیمات pppoe اون با 602 فرق چندانی داشته باشه ، همون راهنمای 602 رو دانلود کنکد:http://www.4shared.com/file/225816139/4d65d51d/Asus_wl604g_En.html
در هر صورت مشکلی بود ، بفرمایید
من می خوام یک مودم adsl اکسترنال بخرم که 2 پورت داشته باشه و تا یک ماه دیگه هم لپ تاپ میخرم می خوام برای اون هم استفاده کنم کسی می تونه منو راهنمایی کنه و یک مدل مودم بهم معرفی کنه؟
درود
یک مودم می خوام که adsl رو بگیره و به صورت وایرلس و پورت لن خروجی بده
ترجیحا دی لینک باشه
میشه dlink 2640uنقل قول:
57 تومان
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
حالا که میخوای لپ تاپ بخری بهتره یه مودم بخری که وایرلس داشته باشه. همون dlink 2640 که به دوستمون معرفی کردم خوبه. ارزون ترینش همینه دیگهنقل قول:
چقدر می خواهید هزینه کنید ؟نقل قول:
asus مارک خوب ومعتبریه من یه دونه G31 وایرلس دارم که سه ماه پیش 73 خریدم توخونه راحت باوایرلس کانکت میشم و خیلی هم راضیم ازش به نظرم یه خورده بیشتر هزینه کن یه چیز دائمی بخر .با همه ISP هم سازگاره باز هم بسته به نظر شما ؟:46:نقل قول:
نقل قول:
کسی نیست منو کمک کنه
ممنون میشم کمک کنید
موندم
من از مودم D-Link DSL-2520U استفاده می کنم و سرویس اینترنت را هم از مخابرات مرکز فرد اسدی گرفته ام و بدون هیچ مشکلی به اینترنت وصل میشم و تقریبا با سرعت 13-14 دانلود میکنم ولی چراغ اینترنت من در مودم روشن نمیشود و راه های زیادی را امتحان کرده ام ولی جواب نداده از دوستانی که اطلاع دارند خواهش می کنم کمک کنند و در ضمن آیا راهی وجود دارد که مودم را مستقیم به گوشی برای دانلود وصل کرد بدون نیاز به کامپیوتر .
لطف میکنید جواب بدید دوستان
جهان سوم جايي است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند، خانه اش خراب مي شود
و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد باشد بايد در تخريب مملكتش بكوشد