سلامنقل قول:
این مشکل کپ کردن از خیلی چیزا میتونه باشه. رایج ترینش بنزین بی کیفیت، مشکل سنسور اکسیژن (خیلی پیش میاد)، مشکل سنسور میل سوپاپ هستن. میتونه از نرم افزار ecu هم باشه و با آپدیت بهتر بشه. موارد بالا رو به دقت چک کنید
Printable View
سلامنقل قول:
این مشکل کپ کردن از خیلی چیزا میتونه باشه. رایج ترینش بنزین بی کیفیت، مشکل سنسور اکسیژن (خیلی پیش میاد)، مشکل سنسور میل سوپاپ هستن. میتونه از نرم افزار ecu هم باشه و با آپدیت بهتر بشه. موارد بالا رو به دقت چک کنید
سلام ممنون از پاسخ سریع شما. ماشين 206 اس دی v8 ولی ecu رو نميدونم.نقل قول:
نقل قول:سلام. ببخشيد تو پست ديگه نوشتم.نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
فکر میکنم از ماشین شما پشتیبانی کنه (اگه از مدل های بوش یا ساژم باشه). از یه جایی بگیر که اگه کار نکرد پس بگیره و یا قبل خرید تست کنی. اگه خریدی ما رو هم در جریان بذار:n39:
سلام دوستان
یه پراید صبا مدل 89
یه مدت هست مصرف بنزینم خیلی زیاد شده دیگه امپرو قشنگ میبینم همینجوری میاد پایین
دوبار دیاگ زدم خطای سنسور میل سوپاپ میداد
عوضش کردم منتها مشکل سرجاشه
-------------------------------
یه سوال دیگم داشتم: دسته دنده هم شل شده (موقع خلاصی چپ و راستش میکنی همونجا وایمیسه)
ذوست عزیز مصرف بالا از خیلی مسائل امکان داره پیش بیاد. شما اول از همه دیاگ بزن و بگو پارامترهای سنسورها همگی چک بشن (به خطا اکتفا نکن) چون مصرف اگه ناگهانی بالا بره احتمالش زیاده از سنسور اکسیژن باشه و البته معمولا خطا هم نمیندازه.
موارد دیگه که باید چک کنی:
نشتی سوزن انژکتورها
تایم نبودن موتور
مشکل برقی مثل وایر و کویل
مشکل سنسور دمای آب (فشنگی آب)
حتی امکان خرابی سوپاپ ها و خام سوزی هم وجود داره
البته موارد ساده دیگه ای هم میتونه باشه، مثل نشتی تو مدار که البته با دقت و همچنین از روی بو میشه تشخیص داد
برای مشکل سنسور میل سوپاپ هم به مکانیکی که عوض کرده بگو چرا حل نشده! با یه سنسور که روی ماشین دیگه داره درست کار میکنه جابجا کن ببین درست میشه یا نه. چون من یادمه یه سری پراید های زیمنس بودن که گفته میشد مشکل توی ماشینکاری بلوک سیلندر داشتن و فاصله سنسور تا خود میل سوپاپ درست نیست و واسه همین خطا میندازه.
برای لقی لیور دنده هم به احتمالا زیاد از بوشی هست که همون زیر دسته دنده قرار داره و باید عوض بشه و قیمتی هم نداره:n39:
با سلام و درود به همه اعضا محترم
یه هیوندای سوناتا 1994 میلادی دارم .متاسفانه چون شهرستان هستم دسترسی به دستگاه دیاگ ندارم.
ماشین تعمیر اساسی کردم.
ضمنا"تمام شیلنگ ها،فشنگی ها-شمع و وایر هم نو کردم.سنسور ها هم سالمند.
دو تا ایراد داره ماشین
1-نوسان دور موتور در حالت درجا و خام سوزی و بوی زیاد هنگام روشن کردن ماشین و مصرف بالا
2-وقتی که دور موتور پایینه،دنده اتومات(گیربکس اتوماته) که جلو یا عقب میزنم تقه میزنه (بقیه دنده ها در حال حرکت تقه نداره) ولای اگه گاز بیشتری بدم(با پدال گاز) هنگام حرکت به جلو یا عقب ،تقه ندارم.گیربکس رو هم نشون دادم میگن مشکلی نداره.
حالا با توجه به اینکه دسترسی به دیاگ ندارم،و مکانیک ها میگن فقط باید دیاگ بخوره،بنظرتون راهی هست که من بتونم مشکلم رو حل کنم.
استوپر هم دو تای دیگه انداختم،باز هم فرقی نکرده.
مثل دووها ،کد دستی خطا نمیشه گرفت؟!!؟
آخه هرجا بردم گفتن که برنامه دیاگ ماشینتو نداریم متاسفانه.من هم مسیرم تا تهران خیلی زیاده.
میخواستم ببینم باید چکار کنم؟!؟!
با تشکر فراوان.موفق و سربلند باشید.
در مورد تق زدن دنده می تونم بگم که امکان داره از دسته موتور و گیرباکس باشه که اینطوری می شه اگر دور موتور در حالت درجا آیدل بالا باشه باز این حالت حس می شه ولی اگر این دو نبود به نظر من در اونجا به گیر باکس دست نزنید و اگر مشکل دیگه ای نداره به دست هر تعمیکاری نسپارید که پشیمون می شیدنقل قول:
سلام و عرض خسته نباشيد .آقا من یه 206 اتومات 91 دارم .تازگیا شدیدا پر مصرف شده یعنی 100 دی 15 تا میسوزونه.نشون دادم میگن چیزیش نیست بنزینم کامل میسوزونه.نمیدونم چیکار کنم:n27:
سلام این شمع خوبه برا 206 اس دی v9 ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]