نقل قول:
اگه سایتی می خواهی بری که از لحاظ ویروسی بودن نمی ذاره بری یک پیغام قرمز میده.
هرجا پیغام داد وسط صفحه یه لینک گذاشته روش کلیک کنی سایت رو باز میکنه حتی اگه ایراد داشته باشه.
Printable View
نقل قول:
اگه سایتی می خواهی بری که از لحاظ ویروسی بودن نمی ذاره بری یک پیغام قرمز میده.
هرجا پیغام داد وسط صفحه یه لینک گذاشته روش کلیک کنی سایت رو باز میکنه حتی اگه ایراد داشته باشه.
سلام
من در نسخه 2011 می خوام هر برنامه ای که به اینترنت وصل میشه مطلع بشم، برا همین تنظیمات network قسمت Trust رو به حالت Prumpt گذاشتم و Select action automaticaly رو هم غیر فعال کردم که 2تا مشکل پیش اومد:
1- Host process for win32 service هر چند ثانیه یه بار اجازه Connect می خواد .
2- برنامه opera رو به هیچ عنوان اجازه اتصال نمیده حتی در حالتی که همه تنظیمات شبکش رو Allow می کنم .
این مشکل در اولین نسخه های 2010 هم بود که بعد از چند با آپدیت حل شد.
راهی برای حل این مشکل ندارید؟
سلامنقل قول:
چرا لينك دانلود كاسپر اينترنت سكوريتي از كار افتاده :41:
تست شدنقل قول:
کار میکنه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
نسخه Kaspersky® Internet Security 2011 رو نصب کردم
- سرعت اسکنش بمراتب بهتر شده
- سرعت آپدیت هم زیاد ده در نسخه قبل با سرعت10 کیلو بایت آپ میکرد ولی در نسخه جدید 38 کیلو بایت سرعت آپ داشت
- اضافه شدن گجت برای ویندوز 7 و ویستا بسیار کار جالبیه
در این گجت با دو پوسته باعث زیبایی و دسترسی آسان به خود برنامه و دو قسمت قابل تنظیم ( بطور پیش فرض گزارش و اجرا در محیط امن) رو فراهم میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- قابلیت اجرای در حالت امن(Safe Run for App) یک قابلیت بهینه شده که یه صورت مجازی مانند برنامه های ماشین مجازی که سیستم عاملی رو در خودشون اجرا می کنن شده و محیط امنی رو برای اجرا برنامه و یا یک پروسه نا امن فراهم کرده با اجراش به صورت سویچ به اون ماشین مجازی میره :31:
- قسمت تنظیماتش بسیار بهتر شده با طبقه بندی صورت گرفته راحت میشه تنظیم کرد
- قسمت Parental Control بهبود قابل توجهی پیدا کرده قابلیت مدیریت بر کاربران ، محدودیت در استفاده از سیستم برای استفاده از سیستم، برنامه های خاص ، دسترسی به نت ، استفاده از بروزر با تنظیم خاص ، بلوک کردن دانولد نوع خاصی از فایل، تنظیمات مسنجر و .. برای کاربر خاص رو فراهمکرده که بنظر من برنامه کاملی برای کنترل بر کابر و فرزندان شده
- به راست کلیک هم گزینه اتقال به قرنتینه اضاف شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل خاصی هم با برنامه نداشتم در این 24 ساعت فقط چند ارور برنامه فلش گیت می داد که احساس کردم از کاسپر باشه با تنظیم در بخش Application Activity مشکل برطرف شده
من تازه avest نصب کردم اما نمی تونه ویروس مخفی کننده فایل هارو بشناسه خسته شدم دیگه ! به نظر شما من کسپر نصب کنم آخه حجمش یه خورده بالاست؟
من هم همین مشکل رو دارم ؟نقل قول:
منظورت حجم ستاپ خود آنتي ويروس هست اگه اينترنت ذغالي داري بهتره آنتي ويروس رو از كافي نت دريافت كنينقل قول:
نقل قول:
شما اگه میخواین ببینین
چه برنامه هایی دسترسی کامل به اینترنت دارن یا نه
باید از قسمت فایروال نگاه کنین
و اگه نخواستین وصل شه میتونید گزینهDENYرزو انتخاب کنین یا..
سلام
کدوم فایروال با کسپر همخونی داره ؟
فایروال به چند دلیل مهم واسم لازمه :
1 . برای جلوگیری از دستبرد به اطلاعات بسیار محرمانه تحقیقاتم .
2 . برای جلوگیری از لو رفتن برنامه های غیر قانونی که رو لپ تاپ نصب کردم :دی (این همه برنامه پولش فکر کنم با پول ایران ، یه 20 - 30 میلیونی بشه :دی )
البته اگه کسپر خودش فایروال به درد بخور داره و میشه روش حساب کرد ، آموزش استفاده از اون رو لطف کنید .