آره ...ولی وقتی رسمی تو یه روزنامه رسمی اعلام می شه که بعد از عید قیمتا می خواد گرون شه و میاد حدود قیمت هر خودرو رو هم می زنه فکر کنم عاقلانه است که فکر کنیم قطعا گرون می شهنقل قول:
آره ...ولی وقتی رسمی تو یه روزنامه رسمی اعلام می شه که بعد از عید قیمتا می خواد گرون شه و میاد حدود قیمت هر خودرو رو هم می زنه فکر کنم عاقلانه است که فکر کنیم قطعا گرون می شهنقل قول:
به خاطر جمع اوری این اطلاعات ممنون
ولی قیمت ها کاملا الکی هست.
قیمت چند خودرو چند بار تکرار شده در لیست.
قیمت تویوتا یاریس طبق اون چیزی که من میدونم 43 میلیون هست نه 36 تومن.
به هر حال ممنون ولی این شرکت اگر می خواست قیمت واقعی این خودرو ها رو منصفانه اعلام کنه باید پراید رو با احتساب یک سود عادلانه (هزینه تولید کمتر از 3 میلیون و سود 30 درصد) قیمت خودرو میشد حداکثر 3 میلیونو 300 هزار تومن.
سودی که با احتساب هزینه تولید (هزینه تولید کمتر از 3 میلیون) بر روی پراید گزاشته میشه برابر با بیش از 180 درصد هست یعنی نزدیک 3 برابر قیمت تولید.
یاریس 43 میلبوووووووووووووووووووون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
بله دوست من تعجب نداره.
قیمت ها رفته بالا به صورت فضایی.
سلام دوستان اگه لطف کنید راجب پژو405slx tu5منو راهنمایی کنید که چطور ماشینی هستش
وآیا ازنظر قدرت وشتاب نسبت به 405معمولی کم میاره یا نه
چون بعضی از دوستان میگن کم میاره وبعضی میگن نه
در کل میخوام بدونم چطور ماشینیه وآیا موتورش با بدنه میخونه یا نه
ممنون از لطفتون
دوست عزیز 405 اس ال ایکس در چراغ ها و طراحی داخل با 405 معمولی فرق داره و یه ماشین متفاوت نیست که انقدر نیاز به معرفی داشته باشه.نقل قول:
اما موتور 1600 سی سی ای که بر روش نصب شده شتاب کمتری نسبت به موتور قبلیش داره اما حداکثر سرعت بیشتر هست.
موتور tu5 در حال حاضر مناسب ترین موتور بر روی خودرو های داخلی هست چون هم قطعاتش کم یاب نیست(نسبت به EF7). هم بازده خوبی داره و هم مصرف مناسب که بر روی 405 عملکرد خوبی داره.
کلا خرید این خودرو تا 15 میلیون توصیه میشه چون با این موتور ماشین خوبی از اب در اومده.
نقل قول:
دوستمون توضیحات لازم رو دادن.
فقط میمونه نمای ظاهری 405 SLX که اونم برمیگرده به سلیقه شما
آیا پسندت میشه یا نه.
تو بقیه موارد خصوصا هماهنگی موتور و اتاق همه چیز مطلوبه.
شما شتاب این ماشینو تست کردین با xu7?نقل قول:
خداوکیلی اصلا پشت 405 با موتور tu5 نشستین؟
نقل قول:
همونطور که سایت رسمی شرکت هم ذکر کرد
405 با موتور XU7 شتاب 10 ثانیه
405 با موتور TU5 شتاب 13.2 ثانیه
این روی کاغذ هست در عمل امکان داره متفاوت باشه اونم بستگی
به شرایط ماشین داره.
سلام دوستان.یه ماشین می خواستم بگیرم .از بین شرایطی های ایران خودرو به نظرتون کدوم بهتره:
سمند ال ايکس EF7 بنزيني با ايربگ راننده و سِستم .....
پژو 405 سفارشي بنزيني(SLX) با موتور TU5 ، ترمز ABS
پژو 405 GLX با ترمز ضد قفل و ايموبلايزر با ايربگ
اولویتم زیبایی -خرج کم ماشین- هزینه کم سوخت
ممنونم.
البته اگه شرایطی تندر90 داشت حتما اونو ورمی داشتم.