لطفا جواب سوالم رو بدید؟؟
Printable View
لطفا جواب سوالم رو بدید؟؟
نقل قول:به هر حال پرفورمنس مدل ST1000DM003 (يكترابايتي از سري 7200.14) بهتر از مدل st31000524as (از سري 7200.12) هست . st31000524as دو پلاتر هست و همچنين 4K نيست .نقل قول:
هارد من ساخت چین هست به نظرتون کیفیتش خوب هست یا نه؟ قابل اعتماد هست؟ ساخت تایلند بهتر از چین نیست؟
هارد ديسكها حتي اگر در كشورهاي مختلف هم توليد بشوند زير نظر كمپاني مادر ساخته ميشوند و فكر نميكنم از لحاظ كيفيت متفاوت باشند .نقل قول:
هاردهای باراکودا 12 که سکتورشون 4k نیست نباید align بشوند تا سرعتشان بالاتر بشه؟مانند هارد وسترن سبز که بعد از algin سرعتش بهتر میشه! هارد من در ویندوز سون با کلی نرم افزار حدود 30 تانیه طول میکشه که بیاد بالا-به نظرتون سرعتش چطوره؟خوبه؟
خير . هاردهاي سري 7200.12 نيازي به align ندارند .نقل قول:
هارد سیگیت من با سخت افزار معمولی(منظورم cpu و رم هست) ویندوز سون رو با تعدادی از نرم افزارهای نصب شده حدود 30 تانیه بالا میاره-سرعتش چطوره ؟خوبه؟ بالاترین سرعت بالا اوردن ویندوز سون مال کدام هارد است؟
سلام
دوستان من یه هارد 320 رو فرمت سطح پایین میکنم با سرعت 30 مگابایت در ثانیه فرمت میشه اما یه هارد 500 رو فرمت میکنم با سرعت 5 مگابایت در ثانیه فرمت میشه
جالب اینجاست هر 2 تا هارد تغریبا نو هستن حتی توی تست بنچ مارک هر 2 هارد سرعت میانگین 60مگابایت در ثانیه به خودشون اختصاص میدن
آخه چرا این 5 مگه اون 30 مگه !
لطفا جواب بدید؟
سلام دوستان
هارد لپ تاپم توی بایوس شناسایی نمیشه و موقع روشن کردن صدایی شبیه به کشیده شدن هد روی سطح میده
لطفا راهنمایی کنید!