Printable View
سلام.نقل قول:
فكر كنم بايد بساط GPRS رو دوباره پهن كنم
اينجا آنتن نزديكه ، با GPRS حدود 35 كيلو سرعت دانلود دارم ، پهناي باند هم كه نامحدود ، قانونه fair use policy هم تو ايرانسل اينه كه وقتي باتري گوشيت تركيد باتري جديد بخري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز که پستتو دیدم به سرم زد یه امتحانی بکنم این gprs رو.توو اینتزنت page خوب وا میکنه...اما نتونستم توو بازی برم باهاش...یعنی توو صفحه ی load گیر میکرد بازی...شما تونستی با gprs ایرانسل بازی کنی؟؟؟؟؟
پینگ چجوریه؟؟؟
کلا رو Gprs حساب نکننقل قول:
چون اولا IP Valid نمیدن و ip ها NAT میشن
دوما سیستم پشت transparent proxy قرار داره بنابراین تو استفاده از application هایی که با IP اختصاصی شما سروکار دارن دچار اختلال میشی
اما چون خصلت موبایلیتی داره و تو کوچه و خیابان و در حال حرکت هم کار میکنه خوبه و کارگشا
و بنظرم جایگزین ADSL نمیتونه باشه. الان adsl رو نبین همه چی تغییر میکنه ( حداقل حدس میزنم که بشه) اروپا که چه عرض کنم مثل این کشورهای دوروبرم نمیشه ولی خب همین الان رو هم نگاه کنید از 1 سال قبل خیلی خیلی بهتره
حداقل تو جدول مقایسه ای کشورها از نظر سرعت اینترنت هستیم نرفتیم دست 2. لیگ برتریم هنوز :31:
منم فکر کنم تا چند ماه دیگه سرعت ها افزایش پیدا کنهنقل قول:
یه خبر دیگه فکر کنم بچه ها خبر ندارند کانالهای irib شروع به پخش hd کردند.:18:
با تشکر.
هادی
ممنون از جوابت mailer عزیزنقل قول:
آره دارم تحقیق می کنم اما متاسفانه هیچ کتاب یا مرجعی که به صورت اختصاصی این موضوع رو بررسی کنه پیدا نمی کنم.
شما کتابی سایتی چیزی سراغ ندارین؟؟
دوستان خیلی وقت بود پست نداده بودم.
در حال حاضر سرویس من شب/روز هیچ فرقی نمیکنه! سرعت و پینگ عالی هست.
پینگ معمولا 230 هست و سرعت هم بین 55-70 .
شاتل / خط 5 / سرویس: 512 - 3Gig
اخه بحث خیلی گستردستنقل قول:
ولی میتونی از اینجا شروع کنی
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Subscriber_Line
اینم مال ما خط 6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
امروز بدترین روز از نظر سرعت اینترنت برام بود نشد تست بذارم واقعا متاسفم سرعت با128 نامحدود اندیشه idm بین 0.15kB/s تا 17kB/s از این بدتر نمی شد الان این صفحه رو بزور باز کردم........
بدرود
سلام
آقایون مارک مودمی که تندیشه سبز الان میده چی هستش؟