نقل قول:حالا ما نفهمیدم اخر این ip زیاد شده یا کم!!:n13::27::27:نقل قول:
Printable View
نقل قول:حالا ما نفهمیدم اخر این ip زیاد شده یا کم!!:n13::27::27:نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز نمیشه ؛ مشکل داره
در مورد پست اول من گفتم اون گیت وی ای پی 2.185 میده در مورد کم یا زیاد شدنش صحبت نکردم هنوز این گیت وی ip 2.185میده ولی نسبت به قبلا کمتر شده 3تا خط هم روی این گیت وی افتادن و ip2.185 میاد واسشون خیلی از گیت وی ها اصلا 2.185 ندارننقل قول:
در کل ip2.185روز به روز داره کم و کمتر میشه
نقل قول:
فرشاد تو لینک سالم ازش نداری
مشکل نداره.نقل قول:
انجمن با لینک مشکل داره! تو خود سامانه لینک ثبت نام آنلاین هستش. اونو بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا فهمیدم چه خبره!!
انجمن با لینک مشکل داره! تو سامانه لینک ثبت نام آنلاین هستش. اونو بزن
از همون صفحه اصلی پارتاک ثبت نام آنلاین رو بزن.سمت راست "فراموشی کلمه عبور "نقل قول:
سلام دوستان مودم من zyxel p-650hw-t1 v3 هستش هرجا گشتم آخرین ورژن آپدیت کردنش رو پیدا نکردم لطفا اگه کسی داره برام بزاره تو سایت زاکسلم نبود
متشکر
چرا ده مگ تو مراحل ثبت نام نیست فرشاد؟؟نقل قول:
چون 10مگو حذف کردن فقط تا 2مگ دارهنقل قول:
خطم بسته میشه روی دو مگ دیگه....چه فایده :n03:نقل قول:
سلام
من کیان آباد هستم، اینترنت مخابرات دارم ولی سرعت اینترنت خیلی بده
می خواستم بدونم چه شرکتی (آسیاتک، شاتل، پارس آنلاین، صبانت) اینترنت بهتری داره و برای تغییر اینترنت باید چه کار انجام بدم و چند روز طول میکشه
با تشکر
نه شانسیه بین 2مگ تا 10مگ احتمال هست بیفته خیلی کم هم اتفاق میفته اتوماتیک بشهنقل قول:
میرم نمایندگی اگه تضمین کردن روی ده مگ هست ثبت نام میکنمنقل قول:
پشتیبانی زنگ بزنم فاید نداره که خطو چن میبندن!؟؟؟
شما اگه می تونی از سرویس دهنده های دیگه بگیری..اصلا نیا سمته مخابرات!!نقل قول:
میشه بگی کدوم بهتره ؟؟؟های وب ..پارس آنلاین هم بودم داغون شدن؟؟نقل قول:
خوب پس انتخاب های دیگه رو هم داری..والا دقیق نمی تونم بگم اسایتک و شاتل رو هم ببیننقل قول:
خودت کدوم شرکتی؟؟؟؟نقل قول:
شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۵
هنوز امکان استفاده از درگاه بانک سینا در صورت اتمام اعتبار امکانپذیر نیست. از درگاه بانک ملت استفاده کنید.
(در صورت پایان اعتبار نمی توانید به درگاه بانک سینا متصل شوید (اتصال نمیتواند بصورت رایگان برقرار شود). مگر در صورت فعال سازی 100 مگابایت شارژ رایگان که به دلیل مشکلات احتمالی در بارگذاری سامانه و درگاه بانک توصیه نمیشود. همچنان از بانک ملت استفاده کنید.)
آیا شما هم با این مشکل مواجه شده اید؟
برگرفته شده از ali-abad.blog.ir/post/46
ما رفتیم نمایندگی مخابرات اهواز ثبت نام کنیم گفتن تا اطلاع ثانویه سرویس پنج مگ ده مگ غیر فعال شده :n19::n13::n34::n38:
یعنی اگه شما سرویس دو مگ بگیری دان استریم هم روی دو مگ بسته میشه :n10:
بصرفه نبود اصلا منم ثبت نام نکردم :n04::n03:
این مخابرات افتضاح شده هر چی هم شکایت میکنم فایده نداره
قبلا ایپی 2.185 برام میومد که فوق العاده بود سرعت دانلود فیکس رو 650 بود
اما الان 5-6 ماهه فقط ایپیهای 91 و94 میان که فوق العاده افتضاحن بزور سرعتشوت 200 میشه
شبانه که کلا میان زیر50 کیلو
گاه گداری با چندصد بار ریست و سلام و صلوات یه 80.190 میاد که بد نیست اونم فرتی لینک میپرونه میشه همون 94
راهکاری نداره همون ایپی 80 لاقل فیکس بشه؟؟البته بجز تخلیه و رانژه مجدد!!
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۵
انتشار اپلیکیشن جدید پشتیبانی اینترنت مخابرات خوزستان (همیار ADSL) در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا جایگزین نسخه اندروید پارتاک می باشد که در اوایل مرداد ماه 95 قطع گردید.
به احتمال خیلی زیاد تمام کاربران کافو نوری دوباره به شرکت اسیاتک منتقل خواهند شد.همین که از شر شرکت اکسین رها بشیم خیلی خوبه!
سلام.بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟نقل قول:
اعمال کاهش تعرفه کافونوری از دیروز
اپلیکیشن رو که نصب و اجرا میکنم میگه ارتباط با اینترنت برقرار نیست!نقل قول:
چند بار در زمان مختلف تست کردم برای من مشکلی نداره.نقل قول:
البته نرم افزار مسخره و بیفایده ای هست. به گرد پای نرم افزار پارتاک نمیرسه.
یا چند بار تست متوجه شدم که ترافیک زماندار پیش از موعد مقرر سوزانده میشود. مثلا ترافیک زماندار 1 روزه کمتر از 20 ساعت و ترافیک زماندار 2 روزه کمتر از 40 ساعت میباشد.
کسب رتبه دوم کشوری شرکت مخابرات استان خوزستان در ارزیابی عملکرد دیتای شرکت مخابرات استان ها به گزارش اداره روابط عمومی شرکت مخابرات استان خوزستان بر اساس گزارش ارزیابی عملکرد دیتای شرکت مخابرات استان ها تا پایان تیرماه 1395 ، دیتای شرکت مخابرات استان خوزستان رتبۀ دوم کشوری را کسب کرد. معاون مدیرعامل و رئیس مرکز عملیات فنی و تجاری شرکت مخابرات ایران در جلسۀ ویدئو کنفرانس مدیران عالی مخابرات سراسر کشور که امروز چهارشنبه 27/05/1395 برگزار شد با اعلام این خبر ،کسب رتبۀ دوم کشور را به همکاران در استان خوزستان تبریک گفت.
بهتر بود یه نظرخواهی هم از کاربراش میکردن همیطور فله ای رتبه دوم رو بهش نمیدادننقل قول:
تنها امیدم آیپی های مخابرات(ITC) بود. از وقتی آیپیهای 2.185 نمیاد سرعت مسخره شده.
کاش میشد تخلیه کرد. مخابرات خوزستان واسه تخلیه بازی درمیاره و لفتش میده.
برای کسانی که قصد دارن بیان سمت مخابرات:
«اکیدا پیشنهاد میشه مخابرات خوزستان ثبت نام نکنید، به هیچ وجه.»
مودم رو حدودآی ساعت 2 تا 4 ظهر خاموش روشن کن.معمولن آی پی های 2.185 توی این ساعتها بیشتره.واسه من که اینجوریهنقل قول:
نت مخابرات قطعه ؟
سایت پرتک هم با سرعت 1 گیلو باز میکنه !
نتایه همسایه ها هم که مخابرات دارن همینطوره :n31:
سراسری بود. برطرف شد.نقل قول:
برا من که سریع تخلیه کردننقل قول:
در نبود آی پی 2.185 سرعت من افت کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]