اگه حین خدمت در سپاه همزمان در پایگاه بسیج هم فعالیت کنی به ازای هرماه همکاری با بسیج فکرکنم 2 روز مرخصی تشویقی میگیری:n01:نقل قول:
Printable View
اگه حین خدمت در سپاه همزمان در پایگاه بسیج هم فعالیت کنی به ازای هرماه همکاری با بسیج فکرکنم 2 روز مرخصی تشویقی میگیری:n01:نقل قول:
دوست عزیز شما باید از نظام وظیفه بپرسی یک هفته بعدش تو سایت هم معلوم میشه:n01:
دوست عزیز شما باید از نظام وظیفه بپرسی یک هفته بعدش تو سایت هم معلوم میشه:n01:نقل قول:
مرخصی؟ یعنی کسری نیست که مثلا از آخر 1 ماه زودتر تموم کنم؟نقل قول:
وقتی کارت سبز بسیج رو ارائه میدیم چند ماه کسری میدن؟
من با عضویت فعال (نزدیک 8-9 سال) 6 ماه کسری رو میگرم؛ البته پرونده م یه مدت راکد خورده بود که بعد رفتم درست کردم.
حالا برای محکم کاری میشه کارت سبز رو هم ارائه بدم؛ چون شنیدم با کارت سبز نهایت 4 ماه کسری میدن!!!
آیا این هم صرفاً شایعه هست؟!
بله مرخصی میدن - کسری میخواستن بدن که براش سقف 6 ماه معین نمی کردن!نقل قول:
مرخصی؟ یعنی کسری نیست که مثلا از آخر 1 ماه زودتر تموم کنم؟
با کارت سبز ، بی کارت سبز شما 48 ماه فعال داشته باشی 6 ماه کسری میگیری:n01:نقل قول:
وقتی کارت سبز بسیج رو ارائه میدیم چند ماه کسری میدن؟
من با عضویت فعال (نزدیک 8-9 سال) 6 ماه کسری رو میگرم؛ البته پرونده م یه مدت راکد خورده بود که بعد رفتم درست کردم.
حالا برای محکم کاری میشه کارت سبز رو هم ارائه بدم؛ چون شنیدم با کارت سبز نهایت 4 ماه کسری میدن!!!
آیا این هم صرفاً شایعه هست؟!
منم میدونم منظورتون ارتش نیست.نقل قول:
شما اگه قرار باشه شرکت درست و درمون و نه در پیت استخدام بشین میرین طب صنعتی.
باز اگه قرار بر استخدام باشه در شرکت درست حسابی راحت میشه استعلام کرد.
یه امتیاز منفیه ولی مانع نیست، البته بستگی به کار هم داره، کار اگه عملیاتی باشه شرایتش سخت تره.
قبلا روال در ناجا این بود که 1 ماه آموزش مجدد داشت، بعضی از دوستان در همین تاپیک در ماههای اهیر گزارش دادن که (البته صرفا از اراک بودن) که آموزش ندیدن (چون تعداد سرباز زیاد شده)نقل قول:
الان هم نمیشه چیز دقیقی گفت، ناجا از قدیم 1 ماه آموزش میده شاید شانس بیارین و به دلیل تعداد بالای سرباز آموزش ندن.
درجه هم ربطی به خدمت قبلی نداره.
یه چیزهایی در موردش شنیده بودم که اولا بله مرخصی هست، دوما صرفا برای سربازان سپاه هست، در کسر که تا زمان خدمت مهمه و برای کمتر از 1 سال کسری تعلق نمیگیره برای مرخصی بسیج نمیدونم بعد اعزام هم مهمه یا نه، اگه نه 2 ماه کمه.نقل قول:
دوست عزیز شما کلا با کارت سبز و کسر و... حداکثر میتونید 6 ماه کسر بسیج بگیرین، الان 20 سال هم بسیج داشته باشین بیشتر از 6 ماه نمیدن (با 2 ماه کارت سبز)نقل قول:
پس اگر اموزش نباشه استحقاقی بگیرم برم مستقیم به یگان من که الان فوق لیسانسم ستوان دوم میشم یا سومنقل قول:
اگه نباشه بله 1-2 روز فوقش نگه میدارن و می فرستم به ستاد فرماندهی استان مورد نظر.نقل قول:
اگه باشه طبق روال سابق 1 ماه آموزش میبینین.
درجه هم مشخص نمیشه، تو نامه ای که میدن میزنه، تو ناجا تفاوت خاصی نمیکنه، از استوار 2 بگیر تا ستوان 2، مهم جاشه که کجا میشه. اتفاقا ستوان بیشتر چون راهور میشه اذیت هم داره.
سلامنقل قول:
81 روز یعنی شما اموزشی رو تموم کردید و مثلا 21 روز هم در یگان بودید؟در کل اگه بالای 60روز خدمت کرده باشی وناجا باشی اموزشی نداری وبری پادگان نهایتش یکی دو روزه نامتو میدن که بری سر یگانت.
سلام دوستان
من 13بدر نگهبان بودم ولی نرفتم سر پستم
استعلاجی دارم
میخوام بدونم مشکلی برام پیش میاد یا نه؟
سلام
اين كه نوشته نوزدهم تاريخ اعزام است بايد پادگان باشيم يا محل نظام وظيفه شهرمون كه آنجا خودشون ما را بفرستند؟
سلام.دوستان میگم بعد امتحان پایان دوره.که دیگه تئوری ها تموم میشن.چیکار میکنیم؟فقط رژه؟نهایت روزی 2 ساعت رژه تمرین کنیم بعدش چی؟:n13:
من اردیبهشت تاریخ اعضاممه ولی محل هنوز کد نخورده دیر نشده ؟
سلام دوستان
من لیسانس مکانیک جامدات گرفتم دانشگاه ازاد با معدل 13.5. میخواستم امریه قرارگاه خاتمو بگیرم. رفتم تو سایتش دیدم شرط معدلو ندارم فقط 10 ماه سابقه بسیج عادی دارم، بابامم بازنشسته قرارگاه خاتمه تو موسسه سازه های فضایی و موسسه شهید رجایی بوده ولی خودش میگه دیگه مثل قدیم نمیشه پارتی بازی کرد الان سخت میگیرن، میخواستم راهنمایی بگیرم از کسایی که امریه خاتمو گرفتن ببینم چه جوریه اصلا امیدی هست، از کجا شروع کنم تو سایت ثبت نام کنم یا برم دفتر همین موسسه هایی که بابام خدمت میکرده پذیرش بگیرم یا دفتر مرکزی خاتم تو شهرک غرب
اگر کسی اطلاعی داره خواهش میکنم جواب بده، ممنونم
اگر استعلاجى از درمانگاه پادگان يا بيمارستان زير مجموعه خاص ان ارگان ( ناجا يا ارتش يا سپاه ) داشته باشيد و با يگان و فرمانده خودتون هماهنگ كرديد باشيد مشكلى نيست اما اگر فقط يك گواهى از پزشكي داريد ممكن است با توبيخ و اضافه خدمت روبه رو شويدنقل قول:
شما در تاريخ كه ذكر شده در نظام وظيفه استان خودتون باشيد انجا يا به صورت دسته جمعي يا اينكه بليط اتوبوس را به مقصد شهر مورد نظر به شما مي دهندنقل قول:
بعد از امتحان فقط تمرين مراسم تحليفكه رژه نيز بخشى از ان است از صبح تا حدود ظهر درگير هستيد و بعد از هم در اختيار خودتون هستيدنقل قول:
از هفته اينده كد ها مشخص مي شوند نگران نباشيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام اگر تاریخ اعزام شما تیر ماه 94 هس دیگه برای اقدام کردن دیر شده....ولی اگه تاریخ اعزام شما شهریور 94 یا بعد از اون هست ابتدا تو سایت خاتم ثبت نام کنید...بعدش به موسسه ها و قرب هایی که پدرتون خدمت کرده بصورت حضوری مراجعه کنید و سعی کنید از اونجا پذیرش بگیرید...در غیر این صورت شانستون کمه...توی پیغام خصوصی هم آدرس یک فرومی رو براتون میفرستم اونجا بصورت تخصصی درمورد امریه قرارگاه خاتم توضیح داده شدهنقل قول:
سلام تو برگه ای که پست میاره دم خونه یا از پلیس +10 میری پرینت میگیری ببین تاریخ مراجعه رو زده کجا!نقل قول:
اگه ادرس پادگان رو زده باید خودت بری واگه ادرس محل نظام ظیفه شهرتون رو زده باید اونجا باشید!
سلام دوستان سال نو مبارک من ی سوال دارم ممنوم میشم اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید
بنده 7 ماه خدمت کردم . بعد ارشد قبول شدم و ترخیص شدم اسفند 90
6 ماه کسری جبهه پدرم هم پلیس به علاوه 10 ثبت کردم
کسری من ک مشکلی به هم نزده؟ توی سامانه نظام وضیفه شهرمون هم ثبت شده؟
من به یگان قبلی اعزام میشم؟
بعد از یه میان دوره 20 روزه باید یک شنبه پادگان باشیم :n02:
البته دیگه سرازیری هست و روزای سخت تموم شد
دوستان نیرو هوایی سپاه تو کل ایران کجاها میگیره آموزشی ؟؟؟؟؟ ممنون میشم بگید اسامیشونو
دوستان نیرو هوایی سپاه تو کل ایران کجاها میگیره آموزشی ؟؟؟؟؟ ممنون میشم بگید اسامیشونو
سلام
دوستان تو وب سایت نظام وظیفه محل آموزشی من رو بدون مقدار زده این یعنی چی؟
ولی من چند روزه شنیدم جاها مشخص شده بس چرا واسه من نزده؟؟
سایت نظام وظیفه خیلی دیر به دیر اپدیت میشه .نقل قول:
میتونی بری پلیس بعلاوه 10 یا نظام وظیفه ی محلتون از اونجا بپرسی .
من چند روز پیش پرسیدم بهم گفت کد مازاد خوردی :n04::n23:
ممنوننقل قول:
داداش کد مازاد یعنی چی؟؟
الان میشه شما لطف کنی بری سایت نظام وظیفه ببینی واسه شما رو زده تو سایت یا نه؟
بعدا شما تلفنی پرسیدین یا حضوری رفتین؟
من حضوری رفتم پرسیدم .نقل قول:
کد مازاد هم به گفته بعضی از دوستان یعنی : اینکه روز اعزام مکان اموزشیم معلوم میشه و فعلا باید تو ک..ف.. باشم :n41:
من هر کاری کردم نتونستم کد سخا رو پیدا کنم و وارد سیستم بشم . این موضوع هم که گفتم سایت نظام وظیفه دیر اپدیت میشه به نقل از بسیاری از دوستان بود که مشکل شما رو داشتن وگرنه من خودم کد سخا ندارم و تا حالا وارد سایت نشدم:n41:
سلام دوستان
من 1 اردیبهشت اعزامم.اما برگ سفیدم هنوز نیومده؟ باید برم پلیس +10؟
دوستان یعنی واسه همه مشخص شده کجا افتادن ؟؟؟؟ منظورم اعزامی های اردیبهشت هست مشخص شده ؟
بله که مشخص شده...با سامانه نظام وظیفه 096480 تماس بگیر...تلفن گویا هست...شماره 4 رو وارد کن تا به اپراتور وصل بشه...مستقیم با اپراتور صحبت کن بگو اعزامی اردیبهشت هستم کد ملی رو بهش میگی...محل آموزشیتون رو میگهنقل قول:
برو پلیس 10+ اگه دیدی نیومده داخل سیستم برو خود نظام وظیفه بپرس!نقل قول:
سلام
دوستان اگه یک مرتبه برگه حاشیه آبی برامون اومده باشه و بعد ما تمدید کنیم باز هم برگه ی حاشیه آبی برامون پست میشه یا باید بریم پلیس +10 بگیریم؟
باید بهونه خاصی بیاریم که بهمون بگه یا لازم نیست؟نقل قول:
نه بهانه نیاز نداره...اگه نگفت بهت که خیلی بعیده نگه،بگو برای امریه اقدام کردم میخوام ببینم تایید شده یا نه...البته بازم میگم بدون هیچ بهانهای محل آموزشیت رو میگهنقل قول:
الان زنگ زدم گویا اپراتوراشون نیستن
این کد مازاد هم انگار بد کوفتیه همه را جاهای پرت میفرستن
کد مازاد خوردن قانون خاصی داره؟
مثلا هر کی دیرتر اقدام کرده باشه یا هر کی تعجیل زده باشه یا هر کی حرف اول نام خانوادگیش آخر حروف الفبا باشه یا .....؟
انتظار داری بعدازظهر جمعه اپراتور جوابتون رو بده...فردا شنبه از ساعت هفت و نیم صبح هستن...نقل قول:
سلام دوستان توی این برگه ای که اطلاعات مشمولین جهت شناسایی و صدور کارت پایان خدمت رو زده تاریخ ترخیص من رو زده یکم آبان 95 به نظر شا این تاریخ درسته من اعزامی یکم اسفند 93 هستم و لیسانس مکانیکم ممنون میشم راهنمایی کنید.
این برگه که تاریخ ترخیص رو توش زده دقیقا کی میدن؟نقل قول:
برای همه همینجوری هستش 20 ماه حساب کردننقل قول:
چون ماه اخر رو همیشه خدمت حساب نمیشه یا پایان دوره هستی یا ول در یگان
تاریخ ترخیصت در اصل 1 آذر هستش
اون اشتباه زده زیاد جدی نگیر
اینا سیستم هاشون اپدیت نیستش هنوز کسری لیسانس رو حساب میکنه در صورتی که تاریخ ترخیصت در اصل از نظام وظیفه استعلام میشه
چون وقتی شما فایل میزنی همه چیز مشخص میشه
مدرک تحصیلی و کد ملی و شرایط تاهل دخیل هستش توی این کد خوردن و محل اموزشینقل قول:
باید 1 آذر 95 باشه 93/12/1 تا 95/9/1 میشه 21 ماه البته اگه کسر خدمت نداشته باشید اضاف دفترچه ای هم که با توجه به تاریخ اعزام شما اگر هم داشتید هم مشمول بخشیدگی شده.نقل قول: