سلامنقل قول:
از همون ساعت 1 سرعت خوب بود يا از 3 به بعد درست شد؟؟
Printable View
سلامنقل قول:
از همون ساعت 1 سرعت خوب بود يا از 3 به بعد درست شد؟؟
این سیستم محدود کردن اکو فقط برای کسانی هست که زیاد دانلود میکنن؟
چون من دانلودی ندارم کلا ولی شب که میشه نه پیج باز میشه نه وی پی کار میکنه نه مسنجر و.. باز میشه به علت time out دادن
پشتیبانی هم جواب نمیده کلا!!
نه جدیدا همه گیر شده ربطی به کم یا زیاد یا اصلا دانلود نکردن ندارهنقل قول:
تازه دیشب پشتیبان به جد منکر هر گونه محدودیت واسه اکو می شد
گفتم قبلا 3 تا از پشتیبان ها تائید کردن می گفت نه اشتباه کردن همچین چیزی نبوده نیست و نخواهد بود که تائید بشه
دوستان منم ارت 1 هستم از صبح تا حالا سرعت دانلودم از 29 به 20 رسیده!!! فقط از یه سایت میتونم با29 دانلود کنم!!!!
بقیه دوستان هم اینطوری شدن؟؟؟ اگه اینطوری بمونه سریعا از شاتل باید رفت!!!
سلام دوستان من اکو ویژه 1مگ دارم و خیلیم راضیم.
سلامنقل قول:
اکو ویژه چیه دیگه
چند وقته مشترک شاتلی و اهل دانلود شبانه هم هستی یا فقط روزانه رو خوب می بینی
دوستان شما که میتونید با چیز پی ان راحت دانلود کنید حتما مشکل از dns اتون هست dns اتون رو تغییر بدید حل میشه به احتمال قوی dns شاتل به شملک خورده البته البته چند وقتی هست که dns سراسری مشکل داره اما با تغییر اش حتما مشکل اتون حل میشه اگر نشه بدونید اینترنت اتون حالا حالا درست نمیشه چون با این چیزی که شنیده میشه شاتل سیاست اش به این شکل شده در دانلود شبانه! حتما dns رو تست کنید با برنامه namebench گوگل
خب امشب هم طبق روال 3 شب گذشته سرعت من رو روی 128 محدود کردند این یعنی سیاسیت جدید شاتل برای دانلود رایگان که چند تن از کاربران دیگه از شهرهای مختلف اون رو تایید کردند.نقل قول:
از امشب دیگه شاتل برای من مرد و منتظرم تا این دوره ام تموم بشه...
با ما مثل اینکه یکم مهربون شدن امشبم سرعتم نزدیکه 70 هستش:31:
بدبختی اینجاست حالا که سرعتا خوب شده من حوصله دانلود کردن ندارم:31:
نقل قول:
من هم تمام موارد بالا را تایید میکنم البته با فونت ریز!!:31::31:
سرعت اینترنت من هم که اکو 512 دارم یه مدت رو 5 فیکس بود شبا حدود دو هفته الان شده 15 . فکر کنم از بس زنگ زدم پشتیبانی دیگه کلافه شدن!:31:
دوست من واقعا همینطوره مشکل اینه که اصلا قبول ندارن . به منم همینو گفتن.نقل قول:
در ضمن امضات عالیه!! بی نظیره واقعا ازت ممنونم بابت این امضا عالییی که داری . باهات موافقم . دمت گرم!!
آرت شاتل مثل اکو رسماً نابود شد.
سرعت ART1 از تقریباً ساعت 12:55 روی 15 کیلوبایت محدود شد. :41: درسته 128 باید 16 باشه ولی اینم حساب کنین دارم 28 تومن در ماه پول میدم آخرش 15؟؟!!
یکی نیست بگه تو که پهنای باندت میرسه چرا محدود میکنی؟
من یکی که حدود 15 روز مونده تا پایان دوره ام اگه مثل قبل نکنه بعد از دقیقاً 4 سال شاتل داشتن میرم پارس آنلاین میگیرم. آخه فقط شاتل و پارس و داتک تو مرکز ما سرویس میدن.
افتضاحه
خیر سرمون سرویس 1 مگ داریم
1 تا 3 سرعت در حد هویج
چیز پی ان هم تعطیل!
(کرج - اکو 1 مگ)
نقل قول:منم کرجمنقل قول:
ساعت ۱ پی وی ان قطع میشه، دیگه هم وصل نمیشه.
dns هم روی opendns تنظیمه : 208.67.220.220 و 208.67.222.222
اینجا شیراز است
سرعت دانلود برای دهمین شب متوالی 5 KB/s
Eco 1024
از ساعت 3 اینترنت من کلا قطع شده !!
الان با دایل آپ اومدم
جدا الان سرعتم بیشتره !
منم حدودساعت 3.13دقیقه تاساعت 4.54دقیقه اینترنتم درمشهد قطع بود واز مودم دایل اپ استفاده كردم
من دیشب بعد از تلاشهای فرآوان تونستم برم چت آنلاین به طرف میگم 16 شبه دانلودم روی6 میگه دست سیستمه بصور اتومات از دست ما کاری ساخته نیست میگم چکار کنم میگه صبر.
سرعت من یه چند شبی به حالت قبل برگشت اما چون میدونستم از دستشون در رفته و هر لحظه ممکنه باز کمش کنن اون چند شب حسابی استفاده کردم.اما باز از دیشب محدود شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب بعد از مدتها سرعت خوب بود به طوری لینک کم اورد سیستم زود خاموش شد متاسفانه ! با همین روند دانلود کنیم محدود میشیم ؟
( توضیح : شبهایی که 600 مگ دانلود شد تا صبح روشن بود ، اوائل سرعت بالا بود بعد کم شد ! )
اکو512
شما دانلود هم نکنی محدود میشی.برای من این اتفاق افتاد یک ماه پیش.پس تا میتونی دانلود کننقل قول:
ای بابا یکیم به ما جواب بده....:13:
دوستان تو اکو 256 با 128 سرعت دانش خیلی متفاوته ( من با 128 متوسط سرعتم 100 هستش ) اگه 256 بگیرم چند میشه ؟
این چراغ های مودم اینقد چشمک میزنه که دیوانه وار به نظرتون علت چیه ؟
شماها سرعتتون با چیز پی ان میاد بالا ؟؟؟ واسه من که 30 تا 40 درصد کاهش پیدا نمیکنه؟؟:18::18:
نگاه اجمالی به کارکرد شاتل در سه ماه گذشته. سرویس اکو 512
یادش بخیر اون وقتا یه یه ماه قبل با بیت ریت 400 ! هم دانلود میکردیم! الان شبا به همون 64 خودمون هم راضی هستیم ولی خب نمیدن!
واقعا افتضاح شده سرعت روزانه
نوسان داره شديد داري صفحه باز ميكن در 3 مرحله تيكه تيكه باز ميشه سرعت به شدت كم و زياد ميشه ميره 40 مياد 10 ميره 30 مياد 7
آره خیلی خراب شده...
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
شبارو که نگو
ساعت یک باید بخوابی!
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
شبارو که نگو
ساعت یک باید بخوابی!
افتضاحه!! به معنای واقعی کلمه!!!!! من که دارم میرم پارس انلاین دیگه نمیشه تحمل کرد ؟؟ بچه ها نظرتو درباره پارس چیه؟؟
الان بهتر از شاتله؟؟
تایید میشه. ART رو محدود کردن ولی معلوم نیست که دائمی هست یا نه.نقل قول:
اگه دائمی بود اونوقت یه فکری می کنیم !
چون قرارداد هم 128 هست بخاطر داشتن سرعت 15 نمی تونی اعتراضی داشته باشی .
اگه این محدودیت دائمی باشه نشون میده مشتری ART زیاد شده و دیگه نیازی به جذب بیشتر ندارن و حالا سرعت قرارداد رو میدن.
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
نه پارس هم گرونه. اگه مشکل مالی نداری برو. ولی اگه شاتل ثبات داشته باشه و هی بی خود محدود نکنه و سیاست عوض نکنه بهتره !نقل قول:
افتضاحه!! به معنای واقعی کلمه!!!!! من که دارم میرم پارس انلاین دیگه نمیشه تحمل کرد ؟؟ بچه ها نظرتو درباره پارس چیه؟؟
الان بهتر از شاتله؟؟
انتخاب بین بد و بدتره دیگه !
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
نه پارس هم گرونه. اگه مشکل مالی نداری برو. ولی اگه شاتل ثبات داشته باشه و هی بی خود محدود نکنه و سیاست عوض نکنه بهتره !نقل قول:
الان بهتر از شاتله؟؟
انتخاب بین بد و بدتره دیگه !
پارس که اره الان 28 هزار تومن میدم برم پارس تقریبا باید ماهی 30 هزار تومن بدم با محدودیت 14 گیگ ولی خب فکر کنم کلا الان سرعت پارس بهتر باشه اینجور که من شنیدم. چون واقعا 28 هزار تومن بدی بعد یهو سرعت رو اینجوری بیارن پایین زور داره!!!!
وای
مگه سایت
speedtest.net باز میشد؟!
بعد از کلی رفرش بالاخره باز شد
فکر کنم تازه خوب شد که صفحه ی سایتو باز کرد.اون موقع که باز نمیکرد چی؟!
من توی این چند روزه حسابی با شاتل مشکل پیدا کردم. یکدفعه میبینم send و recieve میخوابه ! دیسکانکت میکنم دوباره کانکت میکنم اما بازم هیچ سایتی باز نمیشه :19:
واییییی شاتل چرا اینجوری میکنه !!
داره چیکار میکنه ؟!!!
میل باز نمیشه میگه اختلال ِ معلوم نیست کی درست شه .
من باید میلم رو باز کنم :19:
آخه مرکز ما جدیداً پورت خالی بیداد میکنه! :31: دیگه حتی اکو هم به مرکز ما میدن خیلی جاها دیگه شاتل اکو نمیده. نمیدونم مرگش چیه؟ مثلاً میخواد یه کاری کنه ما بریم سرعت بالاتر بگیریم ولی کور خونده :33:نقل قول:
نقل قول:
چطوری روی art 1 با سرعت 29 دانلود میکنید - مال من از روز اول روی 16-17 بوده و اصلا نا بالتر رفته نه پایین تر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای من از روز اول این طوری بود دان استریمم رو 256 بستن ولی الان که دیگه فیتیله رو کشیدن پایین!!!نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما دیگه با این سرعت دانلود راضی هیتی برو از مخابرات بگیر.من رفیقم داره خیلی هم راضیه با همین سرعت دانلود میکنه هر دو ماه 20 هزار تومن.
دوستان اگر درخواست جمع آوري adsl از روي خط تلفن را بديم چقدر طول ميكشه شاتل جمع كنه ؟
این بهتره یا از مخابرات بگیریم :
سرعت 128 چند کیلوبایت بر ثانیه است ؟
دوستان ياهو ايميل از صبح تا حالا برا من باز نميشه...شما هم اين مشكل رو داريد؟
بدترین شرکتی که من دیدم شاتل بود هم از نظر پینگ هم از نظر اپلود هم از نظر دانلود نوسانی که شاتل داره هیچ شرکتی نداشته تا حالا هرکی شاتل بگیر واقعلا پشیمون میشه من تازه سرویس 2مگ دارم:19::19::19:
نه!!!!!!!:5:نقل قول:
تایید میشه برای من هم از صبح تا الان مشکل داره.صفحه اول یاهو باز میشه وقتی میخوام وارد قسمت میل بشوم The connection was reset میده :19:نقل قول:
البته با npv میشه وارد شد.
امروز منم سایت بانکداری الکترونیک پارسیان نمیتونم وصل شم. آدرسش با https شروع میشه.نقل قول:
همش connection reset میده