خوب مگه شما نمیخوای اورجینال بازی کنی و نسخه کپی رو نخری؟خوب اورجینال کلا به این کارا نیازی نداره و مثل آب خوردن اجرا میشهنقل قول:
خوب مگه شما نمیخوای اورجینال بازی کنی و نسخه کپی رو نخری؟خوب اورجینال کلا به این کارا نیازی نداره و مثل آب خوردن اجرا میشهنقل قول:
از صبح دارم دنبال بازی اورجینال میگردم یا کسی نداره یا میگن 20 روز طول میکشه تا برسه .نقل قول:
به این نتیجه رسیدم بهتره -- کنیم :دی:31:
به نتیجه خوبی رسیدی:دی بهتره.نقل قول:
خوب ببین اونموقع مثله داشبرد مطرحه!!ولی خوب میشه با روش هایی روی تمام داشبرد ها اجرا کرد.اگه داشبر13604 و از اون به قدیم باشه و با روش بورنر مکس رایت بشه مشکلی نداره.خلاصه راحتت کنم وقتی بازی رو میخری بگو با روش بورنر مکس رایت شده باشه.و باید کنسولتLT+2داشته باشه.حالا اگه داشبردت 13604 و قدیمی تر از اون باشه مشکلی نداره .ولی اگه از اون به بعد باشه و یا لایو رفته باشی بایدTUبریزی و کش رو پاک کنی و روی هارد نصب نکنی تا اجرا بشه تا اومدنLT+3صبر کنی
اگه باندل دارین بیخیالش شین ، اگه اسلیم ــه که بدین بیرون LT+2.0 بریزن ریسکش یه مقدار بالاست...
کشف بمب اتم هم این همه پیچیده نیست :دی قاطی کردم .
من باندل کینکت گرفتم . بهتره منتظر بمونم LT 3 بیاد بعد بدم با اون کپی خور کنن ؟
واسه اسلیم که نیومده.!!!نقل قول:
---------------------------------------------------------------------
تنها کاری که بکنی اینه که بدی کپی خورش کنن بگو باlt+2اگه هم میخوای تاlt+3صبر کن..ولی خوب شاید دیر بیاد.راستی باید درایو اون باندل قابل کپی خور شدن باشه ها!!!!شاید از اون معدود درایو ها باشه که -- نمیشهنقل قول:
کلا -- نمیشه یا فعلا نیومده ؟نقل قول:
فعلا نیومده ولی خوبc4روش کار میکنه انشا الله بیاد.نقل قول:
بعید میدونم از اون مدل باشه مال تو مدل های
Lite-On 1175 DG-16D5S
Hitachi 0500/
0502 .DLN10N
فعلا براشونcfwیا همونLt+نیومده
ولی هنوز کار داره و گمان نمیکنم به این زودی ها بیاد.
اگه میخوای واسه LT+3 صبر کنی خب همون 20 روز رو صبر کنی تا نسخه ارجینال رو برات بیارن زودتر به مقصودت میرسی:46:
تیم c4eva لابد یه 10 روزی میرن تعطیلات کریسمس خوش بگذرونن:8:
بعید میدونم LT+3 تو این چند روزه بیاد برای اسلیم.:13:
میدونی اگه بازی ارجینال تو ایران هم راحت گیر بیاد خیلی ها سراغ کپی خور کردن کنسول و دنگ و فنگای مربوط بهش نمیرن.
اگه امکان خریدشو داری من ارجینال رو پیشنهاد میکنم
اگر نه بگوز LT+2 بریزن ولی باهاش به هیچ وجه لایو نرو.البته امیدوارم داشبوردت خیلی هم جدید نباشه:31:
دوستان بازی هایی که از Xbox تو بازار هستن منظورم تو بیشتر مغازه ها وجود دارد
در ایکس باکس کپی خور شده اجرا میشه یا در ارجینال ؟
من میخوام برم اسلیم بگیرم دلم نمیخواد کنسول خراب بشه با -- شدنش بهترین راه حل چی هست؟
در ضمن Hard به چه کاری میاد وقتی کنسول -- میشه بازی های ایکس باکس که ارزون قیمت تقریبا هستند خب بازیشو میگیره یه نفر بازی میکنه دیگه هارد میخواد برای چی؟
سوالت فان بود:31:نقل قول:
خب مال ه-ک شدس دیگه بازی اوریجینال و که نمیزارن پشت شیشه بچه جون:31::27:
خب نصب میکنی که کنسول از رو هارد بخونه بازیرو و بهش فشار نیاد البته باید دیسک داخل باشه:27:
خب اگه با ه-ک کردن دستگاه خراب میشد پس ما داریم با دستگاه خراب بازی میکنیم؟:31:
تو ایران 99/99% بازی ها کپی هستن.اون 0/01% باقی مونده هم کپی و خراب هستن:31:نقل قول:
بازی ارجینال راحت گیر نمیاد.(چونکه شعار هر بسیجی مرگ بر آمریکا):31:
کنسول با کپی خور شدن خراب نمیشه.اکثر مغازه دار ها قبل خرید شما کپی خورش کردن چون طبع و خواسته اکثریت بازار اینجوریه.ولی کنسول ارجینال هم گیرت میاد.
وقتی کنسول شما هارد نداره یعنی در تمام طول بازی درایو داره دیسک بازی رو میچرخونه.این باعث میشه لنزت زود خراب شه.صدا در حین بازی زیاده.با این دیسک های بی کیفیت بازار هر آن ممکنه دیسک تو درایو بترکه:40:
اونوقت فاتحه:11:
هارد بهترین انتخابه.چون بازی رو روش نصب میکنی و فقط هنگام اجرای بازی دیسک تو درایو باید باشه(بخاطر خوندن لایه امنیتی)ولی دیسک فقط 1 دقیقه اول میچرخه و بعد از رو هارد خونده میشه.صدای کمتر و عمر بیشتر درایو کمترین فایدشه.
ویرایش:
محسن جان من بعد از ارسال پست،جواب شما رو خوندم:31:ماشالله سرعت عمل بچه ها از گوشی های دو هسته ای هم بیشتره:18:
لنز که با بازی های اورجینال مشکلی نداره ؟نقل قول:
بازیای مغاره دارا اگه کپی باشه باید دستگاه کپی خور باشه.نقل قول:
-- شدنش 1 راه سخت افزاری داره به اسم jTag که اصلاً توصیه نمیشه به دلیل مشکلاتش
یک راه خیلی متداول و نرم افزاری داره که بهترین روش هست.
وقتی بازی مستقیم از رو دیسک اجرا شه loading ها خیلی طولانی تره و load شدن texture ها تو بازی زمان میبره. اما با نصب بازی تو هارد سرعت اجرا و load شدن بازیا بیشتر میشه و حتی گرافیک بعضی بازیا مثل Battlefield 3 بهتر میشه
نقل قول:
بازی کپی اگه رو دیسک نا مرغوب باشه از لنز بیشتر کار میکشه. اما به هر حال بازی ار رو دیسک زیاد جالب نیست اگه هارد موجود باشه :دی
کی گفت مشکل داره؟:19:نقل قول:
ایشون گفتن:
کی گفت مشکل داره؟:19:نقل قول:
وقتی کنسول شما هارد نداره یعنی در تمام طول بازی درایو داره دیسک بازی رو میچرخونه.این باعث میشه لنزت زود خراب شه
محتوای مخفی: ...
شرمنده حواسم نبود :دینقل قول:
واسه اسلیم که نیومده.!!!
90% باندل ها درایو هیتاچی 0500 دارن که هنوز هــک نشده...نقل قول:
من باندل کینکت گرفتم . بهتره منتظر بمونم LT 3 بیاد بعد بدم با اون کپی خور کنن ؟
من برم بخوابم ؟!! :13:نقل قول:
نه .بازی های اورجینال رو دیسک های مرغوب رایت میشننقل قول:
لنز که با بازی های اورجینال مشکلی نداره ؟
داداش زیاد خودتو ناراحت نکننقل قول:
من برم بخوابم ؟!!
محتوای مخفی: no comment
فرقی نمیکنه عزیزم.نقل قول:
دیسک ارجینال یا کپی هر دو به لنز فشار میارن.بهترین گزینه در هر دوحالت هارده.
مایکروسافت برای آسایش خیال کپی باز ها هارد رو نذاشته رو کنسولش!!کلاً اریجنال هم با لنز همین کار رو میکنه.منتهی کیفیت ساخت دیسک های ارجینال نسبتاً بهتره.و دیسک های کپی شده بازار معلوم نیست از چه نوع ملاتی ساخته شده!باورت نیمشه یه DVD ورباتیم تو دی وی دی رام کامپیوترم پودر شد!!!هنوز لاشه درایو رو نگه داشتم روش مهندسی میکنم:27:
عزیزم لنز همش یک تکه شیشه یا پلاستیکه که به صورت محدب برش داده شده و در حقیقت همون عدسی خودمونه !نقل قول:
فرقی نمیکنه چی توی دستگاه بذاری ، چون لنز ، لنزه ! نه قطعه ی الکترونیکیه و نه مکانیکی . همش یک تکه شیشه ای پلاستیکی چیزی هستش و بس .
اونی که براش فرق میکنه شما چی توی دستگاه میتپونی اسمش اوپتیک هستش که در حقیقت یک سنسوره که تابش برگشتی از سطح آینه مانند دیسک رو حس میکنه و اون رو به پالسهای الکترونیکی تبدیل میکنه . یعنی هر جایی که نور لیزر برگرده ۰ و هر جایی که بر نگرده ۱ در نظر گرفته میشه .
حالا اگر شما دیسک بیخودی استفاده کنی هم لیزر دستگاه و اوپتیکش باید بیشتر زور بزنه و موتور دستگاه باید بیشتر شل کن سفت کن کنه و بیشتر بچرخه تا درایو بتونه دیسک رو بخونه و کار زیاد کشیدن از قطعاتی که عمر مفیدشون ۵۰۰۰۰ ساعت هستش یعنی فرسوده شدن دستگاه . فرسوده شدن دستگاه هم یعنی بعد از چند سال بندازش دور !
نه اون موقع چون سرم خیلی شلوغ بود نتونستم مراقب باشم..:13: میگم ممکنه از خازنها باشه یا دلیلش همون کنترلر هارد باشه یا gpu به نظرتون کدومش بیشتر احتمال داره؟ باور کن با دستگاه بهتر از خودم رفتار میکنم:31: کنسولم هم فت هست از این سفید خوشگلا!:31: ( آرکاد)نقل قول:
دوست عزیز من تلوزیون لامپی دارم از این زیقی ها از این بیخودا!:31: بله نظرت کاملا درسته مشکل سخت افزاریه. آره ps3 کلا خودشم افت داره:31::31: اوه اوه الآن میریزن سرم!!!!:31:نقل قول:
sony_W810i
شما Resolution کنسولت رو چنده؟ اگه 1080p هست بگذارش رو 720p یا 480p تست کن ببین بهتر میشه؟
اگه مشکل سخت افزاری نداشته باشی والا این قضیه دلیل مشخصی نداره.
منم با PS3 خیلی مشکل افت فریم داشتم اما خیلیا میگفتن همیچین مشکلی ندارن تو اون بازیا
خیلی چیزا گفته شد با اجازت منم یه پیشنهاد میدم،نقل قول:
کابل کامپوزیتتو عوض کن.اگر میتونی کنسول رو با یه کابل HDMI و تو یه تلویزیون دارای پورت hdmi تست کن ببین افت فریم داری یا نه.مشکل اول میتونه برگرده به کابلت.
یه کار دیگه هم میگم شاید در نگاه اول بیخود بنظر بیاد.
آداپتور کنسولتو باز کن و با فن هوا یا سشوار خاکشو بگیر و تمیزش کن.(این رو از روی تجربه میگم)
قبل از این کارها دنبال باز کردن کنسول و گرفتن ایراد بنی اسرائیلی از سخت افزار کنسول نرو.گاهی برای حل مشکلات راه های نامربوط لازمه!!!!
دوستان
ظاهرا که هارد ما ترکیده...
بد بختی اون همه سیو گیمهام!!!!...
الان بخوام ارزون ترین هارد رو بخرم چقدر الکی رفته تو پاچم؟؟؟
باشه داداش امتحان میکنم جوابشو میگم.. چون کابلها در دسترس نیست اول آداپتور رو تمیز میکنم..( راستی با جاروبرقی هم میشه تمیزش کردیگه آره؟:31:) میتونی بگی تجربت چی بود؟ با جمله آخرت خیلی حال کردم به جز او علامتا!:31::46:نقل قول:
اگه دمنده باد داری با اون بگیر رو فن های آداپتور تا خاکش بره.گاهی پرژ فرش و موکت و موی سر و کلی آشغال دیگه گیر میکنه به پره های فن آداپتور!اون هارو هم باید تمیز کنی تا فن ها خوب آداپتور رو خنک کنن.جارو برقی زیاد جالب نیست قدرتی تو مکش آشغال های چسبیده نداره!دمنده خوبه.نداشتی میتونی ببر یه دقیقه این آپاراتی ها(پنچری) برات بدمه:31:
یا از سشوار استفاده کن. با باد خنک البته
تصویر یکی از بازی هام که الان یادم نیست کدوم،فریز میشد و گاهی لگ میداد و ...هر چی تست کردم و کابل عوض کردم و... درست نشد!تو یکی از فروم ها خوندم که با باز کردن آداپتور و تمیز کردن فن ممکنه درست شه!!(تا اون موقع نمیدونستم آداپتور هم فن داره!!)و با اینکار واقعاً مشکلم حل شد.
جمله رو که از بیانات باجناق دکتر شریعتی گرفته شده:27:
علامت های !!!! رو هم جدی نگیر من بجای نقطه ازش استفاده میکنم!!:31:
موفق باشی.
سلامنقل قول:
120 گیگش حدودا 80 تومنه! زیر 120 بعیده تو بازار پیدا کنید (منظورم نو هست).
حذف شودد...................
احساس نمیکنی اسپم دادی عزیز؟نقل قول:
خرید و فروش به تاپیک مربوط نیست با خودشون مطرح کنید.
حال و احوال پرسی هم ماله پروفایل هست و پیغام خصوصی و...
خواهشا دوستان یه تفعلی بکنن بعد پست بدن.
به بار میای میبینی دارن یکی رو فحش میدن.یه بار میای میبینی دارن واس هم لالایی میگن.یه بار میای حال و احوال پرسیه.
به خدا با هیچ کدوم شما ها مشکلی ندارم ولی خوب اسپم ندید یکم رعایت کنید.ناظر ها و مدیر هم متاسفانه سرشون شلوغه و رسیدگی نمیکنن این یه مشکل فوقالعاده بزرگه.
بازم تکرار میکنم همه شما ها عزیزاید ولی رعایت کنید!!!!!!!!!!!!
کسی میدنه آداپتور x360 رو چه جوری باز میشه...من نه پیچ دیدم نه خار! شاید کم بینا شدم نمیدونم! آداپتور هم از این کوچیکا مال جاسپر هست...ممنون
جسپر؟اون کوچیکا که ماله والهالا هست توی اسلیم!!!نقل قول:
والا دقیق یادم نیست معمولاه زیر برچیسپ ها میشه الان که نگاه کردم تو آداپتور اونجوری نبود.
فکر کنم زیر اون پلاستیک هاست که باعث میشه به سطوح شیشه ای و اینا بجسبه(اون4تا رو میگم)
4 تا پایه لاستیکی مثل پاک کن زیرش هست اونا رو بکن و بعد زیرش پیچ هارو باز کن.بعد از اینکه کارت تموم شد، پاک کن هارو :31:دوباره بچسبون سر جاش.
احتیاط کن:
حواست باشه آداپتورو از برق جدا کنی بعد بازش کنیا!!:18:وگرنه تاکسی درمی میشی:41::18:
ABGX360 1.0.6 RELEASED
همونطور که چندی پیش اعلام شد این برنامه برای پچ کردن بازی های به طور خودکار برایLT+3عمل میکنه.
وضعیت این برنامه توسط ناشر رسمی آن ازIN TESTINGبهRELEASEDتغییر کرده و هم اکنون این برنامه قابل دانلود و استفاده میباشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود برنامه:
شایان ذکر است روش پچ کردن به روال گزشته است و نیازی به تغییر نیست+میتونید از آموزش زیر استفاده کنید:
سایت اصلیc4eva:
امروز بازش کردم و با اسپری هوای فشرده تمیزش کردم . ولی هیچ فرقی با گذشته نکرده وباز همونجا افت فریم و دیر لود شدن آبجکتها رو دارم:19: آخه اگه بدونم چشه کار راحت میشه یا تعمیرش میکنم یا اگه تعمیر نشد میندازمش آشغالی میرم یه دونه دیگه نمیخرم چون پول ندارم!:31:نقل قول:
ولی احتمال کمی میدم از کابل باشه چون کابل رو در جای مطمعنی گذاشته بودم...باز هرچی به زهنتون رسید مارو در جریان بزارید:11:
با سلام
دوستان بنده xbox مدل الیت دارم با درایو lite on و همچنین lt+2 و ورژن داشبورد هم 2.0.13599 هستش . می خوام بازی need for speed hot pursuit رو بازی کنم دیسک رو که در دستگاه قرار میدم میگه : this disk in not supported . سوال اینجاست که برای اجرای این بازی آیا حتما نیاز به پچ کردن بازی دارم یا بدون پچ کردن مثلا با تایتل آپدیت و پاک کردن کش دستگاه امکان اجرای این بازی وجود داره ؟ و اگر با تایتل آپدیت کارم راه میفته روش و لطف کنید و اگه به پچ کردن هم نیازه روش پچ کردن hot pursuit رو هم به من بگید . در ضمن من به هیچ عنوان لایو نمیرم . خیلی خیلی لازمش دارم . با تشکر .
باید متناسب یا نسخهlt+1.9پچ اش بکنی اونموقع اجرا میشه.البته بعد اون هم آخرین پچ واسهlt+3هست که خوب اون راحت کارتو راه میندازه ولی در اونصورت لازم میشه کهlt+3بریزی.نقل قول:
اگه میخوای کلا راحت باشی و از این به بعد همه بازیهاتو برایlt+3پچ کنی توصیه میکنمlt+3بریزی و متناسب با اون پچ کنی.
برای پچ کردن با آخرین نسخه قبل ازLt+3(یعنی برای کنسول شما)از این روش استفاده کن:
بازی پچ نشده بعید میدونم اجرا بشه چون کلا یه امر بعیده و این روش برای کنسول هایDEA.BINآبدیت شده اومده.ولی اگه خوب میخوای با این روش امتحان کن:
نقل قول:
دوستان عزیز کنسولی داریم هم نسخه پال بازی ها رو بالا بیاره هم NTSC J ????
کنسول هایJTAGشده این امکان رو دارن.نقل قول:
این امکان وجود نداره که اجرا بشه برای کنسول های معمولی.
ولی دوستان می گفتن پیش میاد کهNTS.Jباشه و اجرا بشه ولی بعید به نظر میرسه.
سلامنقل قول:
اگه اون بازی Region Lock نباشه اجرا میشه!
از لینک زیر میتوانید لیست این بازی هارو ببینید :
سلام...من خیلی وقته نبودم.... lt3 اومده؟ قضیش چیه؟
دمهمتون گرم
آره برای فت ها اومده.نقل قول:
قضیه اینه که بازی هایxgd3بعد از تغییرdea.bin کنسول(از آبدیت مخفی لایو و یا آبدیت14699) دیگه اجرا نمیشدند و یا با روش هایی اجرا میشد.
با اومدنlt+3و پچ کردن بازی ها برای اون.این مشکل ها بلکل حل شده و امنیت در لایو برقرار شده:دی