خوب از كجا گير بيارمش اون لامبورگيني رو كجاست؟
Printable View
خوب از كجا گير بيارمش اون لامبورگيني رو كجاست؟
جای خاصی نداره ، تو خیابونا هست. چیز تکی که نیست. همه جا هست.نقل قول:
-------------
اینم یه ماشین اسپرت شده دیگه که دیدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماشین که اسپورت نیست
فقط یک سری تغییرات رو رنگ ماشین داده شده
بله من سيو 100% دارم جلو خونه ام هست از اينا حالا نگفتين اين لامبورگيني رو از كجاي نقشه مي تونم پيدا كنم و همينطور مهمترين سوالم رو كسي جواب نداد نقشه اي كه روش مشخص بشه چيزهاي مختلف وجود نداره؟ واسه سان آندرياس بود
من خیلی دنبالش گشتم ولی نتونستم پیدا کنم.اگر با همونی که دوست نیکو میده یه تابی تو شهر بخوری کلی لامبورگینی میبینی .در ضمن با کدوم دکمه میشه از گیم پلی بازی عکس گرفت.نقل قول:
نقل قول:اخه بازی رو تموم کردم سیو اون قسمت رو ندارم! ولی من پیداش میکنم ولی به احتمال 99%دیگه ماشین اونجا نیست.چون من یه دفعه ماشین رو به باد دادم بعد هم که برگشتم دیگه ماشین دیگه ایی نبود اونجا.نقل قول:
بله من سيو 100% دارم جلو خونه ام هست از اينا حالا نگفتين اين لامبورگيني رو از كجاي نقشه مي تونم پيدا كنم و همينطور مهمترين سوالم رو كسي جواب نداد نقشه اي كه روش مشخص بشه چيزهاي مختلف وجود نداره؟ واسه سان آندرياس بود
اون دوست نیکو که دیگه نیست.شمارش یعنی تو موبایل نیست.
اگه با بروسی یه ریس ترتیب بدی ، اون موقع وسطای راه پیدا میشه.
با دکمه Print Screen SysRq بالای Insert (کیبورد من که اینطوریه).:31:بعد هم میری فتوشاپ رو باز میکنی، Ctrl + N بعد Ok میکنی همون اندازه ای که Print Screen زدی رو واست پیش فرض میزاره ، بعد هم Ctrl + v ، بعد هم Save As میکنی.
مردمو گمراه نکن .
لامبورگینی یا همون Inferus همه جا نیست .فقط یه بار بهت میده . من با یه بار تونستنم 5 تا بدست بیارم . حالا چطوری؟
ببین . وقتی ماشینو میده بهت توی الگوئن برو به طرف خونه ای که رومن بهت میده تو الگوئن . بعد پارک کن .
بیا چند متر اینورتر میبینی کلی اینفروس هست .
یعنی این یه باگه کلا . وقتی سوار ماشینی میشی اکثر ماشینا اون نوعی میشن !!
روشی که من گفتم هم درسته!شما امتحان کن.نقل قول:
درست هم صحبت کن عزیز.
اینفرئوس هیچ جا نیستش . مطمئن باش ;)
کراسر جان خب مگه اون مرحله رو رد نکردی ؟ کلا باید خیلی خوب ازش مراقبت کنی .
بعد گه 100 درصد کردی استفاده کن وگرنه ممکنه وسط مرحله گمش کنی !
مگه این ماشین نیست؟:13:↓↓نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من این ماشین رو هر دفعه که بازی میکنم میبینم!
شما میگی اصلا نیست!!!!!