[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ها ، چي شده؟!!!
اينا چيه پسر D:
مزرعه دار ايراني...!
خودمم عکسارو دیدم تعجب کردم بازم دارم:n29:
جان عزیزانتون اینقدر مارو تحریک نکنید که دوباره بیاییم بازی کنیم...چندبار خواستیم اینکارو کنیم این زندگی به ما مجال نمیده:n30:...
در ضمن بنده هنوز معتقدم به احتمال زیاد تو این بازی شهر هست... راستی این عکسای فتوشاپم زیاد دیدیم..
ماشالا به فوتوشاپ چه قشنگ بودن
آقا شهر نیستش نیستش نیستش من 8 سال بازی کردم نیستش بابا نیستش.
نمیدونم شاید بچه هه بزرگ بشه بره شهر نمیدونم ولی عمرا شهر و فلوت و.... وجود خارجی نداره چون اگه وجود داشت این همه فن بازی داریم میترکوندن این بازیو به نظر من بهتره که روبه کامل تر شدن مزرعه و پرشدن قلب های کوتوله ها فکر کرد:دئ
اکثرش ضایعه که فتوشاپه :34:
ولی هیچکدومش اون موتوره نمیشه:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08: :n08:
اینم یک دموی دیگه که فکر میکنم برای اکثر دوستان تکراری باشه اما برای اونایی که تکراری نیست میزارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر که در مرغداری به اندازه 5 مرغ جای خالی داشته باشی و البته مرغداری رو بزرگ کرده باشید یکی از روزهای پاییز ریک میاد و ازتون میخواد که مرغهاش رو براش چند روز نگه دارید تا مادرش رو برای درمان ببره شهر!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توی این عکس پایین این دختره راجع به یه غذا صحبت میکنه و میگه کارتر اون غذا رو بهتر از اونایی که توی شهر هست درست میکنه،نکنه واقعا شهر هست؟
:n13:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه،دوستان این گل قرمزه به چه درد میخوره؟این عکس که از مزرعه خودم گرفتم:
دیگه عکس نمیزارم تا دیروز همه عکس میخواستین :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم دموی هریس و آجا دختر شراب فروش