علیکم السلام یا سلطان بابک گلمرادی:31:نقل قول:
1- آخرين باري كه به خودت افتخار كردي؟
قبول کردم بشینم رو صندلی داغ:27:
2. تست آی کیو دادی چند بوده؟
دو هزار و صد و خورده ای . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..نترس دو هزارش رو کم کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
3.چند بار خفت شدی
همیشه خفت میکنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.مفاسد گرفتت تاحالا
مفاسد نه ...یگان ویژه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. ایران رو دوست داری یا ایران رو
ایرانی که تو ایران باشه رو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8.اگه خانمت بگه بخاطرم موسیقی رو بزار کنار میزاری ؟
نمی گه اینو.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9.رابطت با آسمون چطوره؟ ستاره ها و صورت فلکی ها؟
همه ستاره های آسمونم ماله ماریو... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10.کلاه میزاری سرت
نه سر مردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12.تا حالا حرم امام رضا رفتي ؟ اخرين بار كي بود؟
اگه منظورت مشهده آره رفتم ولی اونجا نه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. زایر بیرون حرم بودیم
13. نظرت راجع به کتلت چیه
کتلت مرغ آری ...کتلت گوشت نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14.زيباترين بيت شعر حافظ چيه؟!
.بیا تا گل بر افشانیم و می در ساغر اندازیم....فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم
اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد ...من و ساقی بهم سازیم و بنیادش بزاندازیم
..............
و
..شراب تلخ میخواهم که مردافکن بود روزش.......که تا یکدم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش
...................
اینا از تو نزدم ها سواله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
41.تفريح سالم به چي ميگن ؟
من و معشوق و می و دریا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
42-آب هندونه يا سنجد ؟
آب سنجد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
43. رنگ تو كارهات چقدر موثره؟ چقدر از رنگها كمك ميگيري؟
همونقد که تو فکر میکنی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
44. اگه رنگها نبودن چي ميشد؟
یه چیز دیگه جاشون بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
45. تا حالا فكر كردي اگه چشمهات رنگها رو نميديدن چي ميشد؟!
کور رنگی گرفته بود دیگه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
46. يه عكس از بچگي هات ميگذاري؟
تکراری
47. بچه بودي خوشگلتر بودي يا الان؟
بقیه باید بگن نه من... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
48. معمولا از چه ويژگيت بيشتر تعريف ميشه؟
از چند تا ویزگیم تعریف میشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
49. تا حالا دعوا كردي؟ (شده بری کلانتری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه
50. خوابيدن روي يه دشت سر سبز و نگاه كردن به آسمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...آسموني كه ابرهاي سفيد و بزرگش دائم و با سرعت دارن حركت ميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...و هر كدوم به يه شكلي به نظر ميان...
چه احساسي داري راجع به اين؟
اگه از وسط اسمون کلاغی رد نشه خوبه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
51. اهل گلكاري و رسيدن به باغچه هستي؟
نه اهل شوخی هستم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
52. چه كاري بيشترين هيجان رو بهت ميده؟ از انجامش لذت ميبري؟
فکر کردن به تو... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
53. چرا " هر جا بري آسمون يه رنگه"؟
مهم اینه که هر کجا باشم باشم آسمان ماله من است.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
54. بدترين سخت ترين بيماري كه گرفتي؟
دسکارتوپوماک حاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
55. همين الان چي ميخوردي؟!
غم دوری تورو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
56. بزرگترين آرزوي زمان كودكي؟
کوچک ترین آرزوی الانم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
57. به نظرت دارالمجانين چه جور جاييه؟
تکراری
58. يه فيلم خوب معرفي كن ؟
تکراری
59. براي دوستان بگو كه چه تيپ لباس ميپوشي؟
تکراری
60. نظرت درباره اين : من که از بازترین پنجره با مردم این ناحیه سخن گفتم .... حرفی از جنس زمان نشنیدم؟
وای بر تو که با چه دیوانگانی سخن گفتی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]