نه دوست مننقل قول:
Printable View
نه دوست مننقل قول:
دوستان وضعیت دانلود شبانه سرویس 2مگ رو بگید به همراه سرعت دانلود
نقل قول:
قبل از دانلود شبانه 4 مگ هم میبندن :31:
ولی باید دید در این 6 ساعت وضعیت چطوره
دوست عزیز اگه امکان داره یک هفته از تست خودتون رو هر روز بزارید چون با یک شب نمیشه گفت سرعت چقدر هست چون هرشب کیفیت ممکنه فرق کنه
شما میتونید حداقل 1 گیگ حجم اضافه خریداری کنید که فکر کنم بستگی به سرویست قیمت 5000 تومن یا 8000 تومن بشهنقل قول:
بعد از 1.5 ماه با سرعت ثابت بدون قطعی دیشب دانلود کردیم !
دوستان یعنی دیگه ساکس کار نمیکنه تا ابد ؟! :41:
یه برنامه ی چیزی نیست که باهاشبشه بریم تو فی س بوک !:13:
اقا روم نمیشه بگم دیشب چقدر دانلود کردم:41:
اجازه بدید اگه امشب هم نشد رسما اعلام میکنم تا نخرید.
رو رو ول کنید :31:نقل قول:
حالا دانلود رو از چه ساعتی دقیقا گذاشتید حجم دانلودتون چقد بود تا با 512 خودم مقایسه کنم
در ضمن لینکهای دانلودتون که مجانی بود یا از این لینک های مستقیم پولی(لییچر)؟؟
حال بهم زن تر از این مبین وجود نداره. دیشب از ساعت 3 تا 4 قطع بود. دیگه فکر کنم باید فیس بوک هم فراموش کنیم. دانلود شبانه هم که آشغال ، جی میل و یاهو هم که هیچی ، تورنت هم که بسته ، به نظر شما حالا با این سرویس کلا چیکار باید کرد؟ این اسمش اینترنته؟ من تا شهریور پول ریختم برای مبین متاسفانه ولی از شهریور میرم سمت داتک ، دیشب تو سایتش دیدم که پوششش بدک نیست. هرچی باشه حتما از مبین بهتره، همینجا هم از همه ی دوستذان خواهش میکنم به سمت مبین نیان، به این شرکت آشغال پر و بال ندین بذارین ورشکست بشه و تعطیلش کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه کنید.فلان فلان شده ها تو ساعات غیر رایگان سرعت رو باز میذارن که مثل چی از حجم کم کنه.اره...گفتی 512 داغ دلم تازه شد:41:خودم با 512 دو شب پیش 1.8 مگ دانلود داشتم.حیف...