ايرانسل اجازه داشتن2 مودم را ميدهد فقط همزمان نميتوان از هر 2 استفاده كرد.نقل قول:
از خودشان بپرسيد
Printable View
ايرانسل اجازه داشتن2 مودم را ميدهد فقط همزمان نميتوان از هر 2 استفاده كرد.نقل قول:
از خودشان بپرسيد
سرعت اومده پایین دوباره :2:
سرعت بدجور اومده پایین همین فروم رو هم بزور باز میکنه:13:
تهران - بلوار کشاورز
دوستان لطفا کمـکـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ کنیدنقل قول:
آقایون ایرانسل چطوره به خدا کلافه شدم موندم ایرانسل طرح 512 با 24 گیگ 200تومن خوبه مودم رایگانه؟
مبین نت بهتره یا ایرانسل البته داتک هم هست
نقل قول:بهتره که یک تاپیک در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنی ، زودتر به جواب میرسی .نقل قول:
نقل قول:برای من هم وضعیت خوب نیست .نقل قول:
512 نامحدود ،شهرآرا -ستارخان .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هر کسی مودم وایمکس مبین نت indoor میخواد به لینک زیر بره ،
طرح 1 مگ فعال تا 8 اردیبهشت و مجوز شرکتی هم داره + قیمت مناسب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی اگر اکانت 6 شش ماه نامحدود داره و دیگه نمی خواد ازش استفاده کنه(قصد تمدید نداره) من اکانتش خریدارم .
با سلامنقل قول:
وقتی شما سرعت 512 یا 1 مگ رو می گیرید. با توجه به سرعت نسبتا بالا، بستگی داره که تو نت می خواین چکار کنین:
اگه قصدت فقط وبگردی عادی و بدون دانلود نرم افزارهای حجیم، فیلم، اهنگ و ... هست 2 گیگابایت ترافیک ماهانه به نظر کافی میرسه.
ولی اگر قصدتون دانلود هست ، عین سهمیه کارت سوخت ماشین که با یه بار پر کردن باک و همون هفته اول تموم میشه و باید بقیشو آزاد بزنی به قیمت خدا تومن، وایمکس رو هم باید به قیمت هر گیگابایت 6500 تومن ناقابل خریداری بفرمایید و 2 گیگ اصلا کافی نیست.
پس نتیجه این میشه که کاملا بستگی به کاربرد شما از نت داره، با توجهبه تصمیمتون انتخاب کنید.