من رفتم نظام وظیفه ی شهرستانون از اونجا پرسیدم .نقل قول:
Printable View
من رفتم نظام وظیفه ی شهرستانون از اونجا پرسیدم .نقل قول:
پس من واقعا استرس این امتحانو نداشته باشم ؟ یعنی تنبیهی چیزی نداره؟ کشکه؟نقل قول:
والا من واسه کنکور امتحان دادم انقدر استرس نداشتم که واسه این لعنتی دارم.
همش کشکه! خیالت راحت راحت باشه. من آموزشی 02 ارتش بودم، اونجا بعضی از گروهانا در طول مدت آموزشی امتحان میگرفتن و هرکی نمرش کم بود بهش مرخصی آخر هفته نمیدادن و اینم سخت گیری فرمانده گروهانشون بود چون بعضی از گروهانا اصلا امتحان نمیگرفتن و بعضیا هم خیلی راحت از کنار امتحان میگذشتن. امتحان آخری هم دقیقا فرمالیته هست و تاثیر خاصی واسه خود شما نداره، شاید واسه خود پادگان داشته باشه ولی واسه تقسیم سرباز تاثیری نداره. انقدم اینا میگن مهمه و تهدید میکنن واسه اینه که همینطوری میگن مهمه هیچکی نمیخونه وای به حال روزی که سرباز رو برای خوندن به حال خودش بزارن!!نقل قول:
سلامنقل قول:
هرچه سریعتر هرجایی که فکر میکنی خوبه و میتونی برو پذیرش بگیر و از بند پ استفاده کن!، منم مازاد بودم روز اعزام از ساعت 7 صبح تا 1:30 منتظر موندم آخرش افتادم مشگین شهر نیروی انتظامی
سلام دوستان.این بازدیدکننده که هی هی میگن میاد.اصلا میاد؟:n02:از همه میپرسه یا فقط گروه نمایشمون؟:n13:از اون درسایی که گفته شده هم میپرسه؟عجب شیر
سلام به همه دوستان
یه قابلیتی داره تاپیک ها ، که میشه تاپیک رو بر اساس نام کاربری جستجو کنی و پست های خودت ( یا یه کاربر مشخص ) رو توی اون تاپیک ببینی .
من الان این تاپیک سربازی رو براساس نام کاربری خودم جستجو کردم ، و کلی خاطره برام زنده شد !!!
من اعزامی اردیبهشت 90 بودم . آموزشی 01 تهران . دوره کد توپخانه اصفهان . یگان 55 هوابرد شیراز .
فقط یه نصیحت . سخت نگیرید و سعی کنید بهتون خوش بگذره .
همین
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم 01 هستم و اسفند 93 هم اعزام شدم
میخواستم بپرسم تقسیمات 01 به چه صورته؟ منی که هیچ شرایط خاصی ندارم و پارتی هم ندارم چقدر احتمال داره شهر خودم (تهران) بیفتم. اصلا عاقبت خوبی در انتظارم هست؟ :دی
رشتم مکانیکه و احتمال دوره کد خوردنم هم زیاده
سلام
من 1-2 اعزامم. اموزشی افتادم نیرو زمینی ارتش پادگان 01 تهران. امکان داره کسی که اموزشی تو نیرو زمینی بوده موقع تقسیم بندازنش نیرو دریایی؟ یا اینکه تا اخر خدمتش باید تو نیرو زمینی بمونه؟من تک پسر هستم و اینطور که من شنیدم تک پسرا رو بعد اموزشی شهر خودشون میندازن ولی رشت نیرو زمینی نداره بجاش نیرو دریایی داره. واسه همین کلی استرس دارم، لطفا اگه کسی اطلاع داره جواب بده.
سلام دوستان
من بعد عید باید برم دنبال کارای خدمت که بریم شرشو کم کنیم ، من بخاطر جثه بدینم که لاغرم فکر کنم جز لاغری مفرط باشه ، نمیتونم فعالیت زیاد انجام بدم .و در بچگی هم باد فتق را عمل کردم ولی یک مقدار واریکوسل دارم ولی دکتر گفت حاد نیست ولی باید رعایت بکنی تا پیشرفت نکنه.
خواستم بپرسم برای اینکه در خدمت به مشکل برنخورم، این را قبل خدمت در دفترچه بنویسم و دنبال کمسیون پزشکی برای معافیت رزم برم یا نه؟
خير تغيير نيرو از سخترين و محال ترين كارها در ارتش است نه تنها براى سربازان بلكه براى پرسنل كادر ، شما در نزديك ترين استان به گيلان كه نيرو زمينى داشته ياشد تقسيم مي شويدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بی خیال بابا چقدر سخت میگیری، توی خدمت بدترین تنبیه اینه که برات اضافه خدمت بزنن دیگه، مرگ که نیست چاره نداشته باشه پسر :n27:نقل قول:
از الان انقدر سخت بگیری تا آخرش دووم نمیاری ها، کلا از ابزارهای مورد نیاز برای خدمت کردن اینه که همه چیز رو دایورت کنی، نکنی نمیگذره
سلام
دوستان این درسته که حساب بانکی سربازهای غایب رو مسدود میکنن؟؟ یعنی کلا دیگه نمیشه برداشت کرد؟؟
نقل قول:
به هیچ وجه!
اگه خواستین مشکلتون را در پیام خصوصی بگین شاید بشه از لحاظ فکری کمکی کرد.نقل قول:
با توجه به اینکه شما در کودکی یکبار عمل کردید و هم اکنون از بیماری واریکسول رنج می برید به شما توصیه می کنم که حتما در معاینه که نزد پزشک می روید این مورد را بیان کنید تا شما را به کمسیون معرفی کند اگر در کمیسون بنا بر دلیلی به شما معافیتی از قبیل رزم یا رژه ندادند بعد از اعزام در یگان خود دوباره اقدام کنید. در ارتش که من خودم از نزدیک دیدم به سربازانی که واریکوسل دارند معاف از نگهبانی و ( فعالیت بدنی اعم از رژه و ورزش) می دهند ، شما مدرک تحصیلی خودتون رو ذکر نکردید اما حتما پیگر این موضوع باشید سربازان بسیاری بودند که واریکسول داشتند و به علت نگهبانی های زیاد و سرپا ایستادن های طولانی ، شرایط وخیمی رو تجربه کردند.نقل قول:
سلام ، سوالم رو به صورت پیغام خصوصی براتون ارسال کردم، ممنون میشم اگه پاسخ بدین .نقل قول:
تقسیمات در ارتش در هیچ پادگان اموزشی صورت نمی گیرد ، پادگان های اموزشی اطلاعات هر فرد را جمع اوری و در قالب فایلی به ستاد نیرو ارسال می کنند و در انجا براساس شرایطی که افراد دارند و از جمله پارتی تقسیم می شوند شرایط هم که خودتون خوب می دانید چه هست اما در مورد دوره کد اغلب بچه های رشته مکانیک دوره کد رو دارند اگر چه شاید ۲ ماه اموزشی دوباره سخت باشه اما در پایان ان و با شروع خدمت در یگان حداقل ۵ ماه از خدمت شما سپری شده و هم اینکه در این مدت مسولیت و وظیفه خاصی هم نداشتید. اگر در تقسیمات در شهری یه غیر از تهران بودید می تونید درخواست انتقالی دهید روند ادراری ان بدون راشتن پارتی ۴ ماه طول میکشه اما در اکثر موارد با درخواستها موافقت می شود.نقل قول:
مستند شوک، موضوع سربازی!
حدودا دقیقه 18 فیلم اش (قابل دانلوده) آقای دکتر ابهری (متخصص علوم و فناوری) داره میگه:
اولین نظم پذیری، اولین مرحله ای که هرکس کار خودش رو خودش انجام میده، اولین جایی که هیچ فرقی بین پسر یه آدم پولدار و یک آدم فقیر،یه استاد دانشگاه و یک کارمند و یه کارگر وجود ندارهیعنی یکنواختی و یکسانی و اولین مرحله چشیدن طعم شیرین عدالت اجتماعینظام وظیفه است
اصلا این حرفهاش منو نابود کرد:n02: بچه هایی که تازه دفترچه پست کردند لطفا بیان جامون عوض من میخوام دوباره خدمت کنم
یا ایشون توی عمر شریفی که داشتند پادگان نرفتند، یا در حقشون ظلم شده که توی فیلم دروغ گو دروغ گو برای نقش اول از جیم کری دعوت کردند نه دکتر ابهری :n02:
تازه رفتن توی پادگان 01 تهران مستند ساختن که دیگه معروفه به هتل بودن، اونم دوره آموزشی که همه کلشون باد داره، بعد به سربازه میگن به شما تا حالا توهین شده؟ میگه نه خوشبختانه همچین چیزی نیست!
میگه اینجا به ما سرباز نمیگن، بهمون میگن دانشجو، حتی از به کار بردن واژه تو خودداری میککند، به ما میگن شما!!!!!!!
دوستان اگه تعجیل زده باشی تاثیر داره آموزشی کجا بیفتی؟ یا مثلا مازاد بخوری؟
شنبه برو پلیس +10 پیگیر شو اگر با تعجیلت موافق شده باشه بهت میگننقل قول:
منتظر جواب نباش خودت پیگیر باش
عکسی که برای خدمت لازمه باید چطوری باشه؟
من در آموزشی عکس 3*4 گرفتم ( با اتیکت مرکز آموزش و بدون درجه ) این عکس رو قبول میکنن؟
سلام دوستان
کسی درمورده تلو در پادگان 01 اطلاعات داره ؟؟
16ام میریم تلو .. چی لازمه ؟؟ چقدر میمونیم ؟؟ چه کارایی انجام میدیم؟؟
ممنون میشم جواب بدید
ج بدین دااا:n24:نقل قول:
سلام اخوینقل قول:
ممنون از راهنماییت.
بنده مدرک لیسانس دارم .
فقط مشکلی که هست من در کودکی حدود 5سالگی عمل کردم و مدرکی برای اینکه من این مشکل راداشتم ندارم ، باید باز به بیمارستانی ک من را عمل کرد مراجعه کنم؟
بعد درجه باید عکس جدید با درجه همراه با رسته و... بگیرین.نقل قول:
پرونده پزشکی احتمالا در بیمارستان موجود باشه، اگه جواب سربالا دادن میتونی یه پول چایی و... بدی که بین پرونده های قدیمی بگردن.نقل قول:
بايد عكس جديد با درجه اى كه در امريه ذكر شده بگيريدنقل قول:
تلو دو تا سه روز خواهيد بود ، بهتون ميگن چه چيزى لارمه كه به همراه داشته باشيد سعى كنيد البسه گرم و تنقلات به همراه داشته باشيد.نقل قول:
در كميسيون اگر لازمه باشه عكسى يا ازمايشى انجام بشه شما را به بيمارستان ناجا معرفى مى كنند به عبارتى به مداركى كه شما همراه داسته باشيد توجه زيادي نمى كنندنقل قول:
بازديد كننده هميشه هست و منحصر اموزشى نيست و حتى بعد از تقسيم در يگان نيز بازديد كننده خواهد امد بعضى وقت ها با اعلام قبلى و گاهى سرزده اما نكته مهم اينه كه هميشه چه در اموزشى و چه يگان گوشزد مى كنند كه يك سرى موارد رو از. جمله استحقاقى ميزان حقوق سلسله فرماندهى رو بايد بدانيد و در اموزشى نيز موارد رو كه اموزش مى دهند نيز مهمه ، اگر بازديد كننده سوالى از سربازى بپرسد و ان را نداند از ديد بازديد كننده كوتاهى از فرمانده و سرگروهبان يگان است اما از ديد فرمانده يگان مشكل از طرف سربازه و ان را تنبيه و توبيخ مى كنندنقل قول:
2*3 باید باشه یا 3*4 ؟نقل قول:
دفترچه مرخصی یه سرباز رو دیدم عکس 2*3 چسبونده بود
٤*٣ ، در پادگان ها عكاسى هست كه مى تونيد در انجا عكس رو تهيه كنيدنقل قول:
عکس رو حتما باید در پادگان گرفت ؟؟؟؟نقل قول:
یا بعد از اتمام آموزشی مهلت بین معرفی به یگان هم میشه گرفت در جایی دیگر ؟
این عکس برای معرفی به یگان لازمه ؟ و حتما باید دوره آموزشی تحویل داده بشه ؟
عكس رو هم مي تونيد در خارج از پادگان تهيه كنيد اما حتما بايد كامل باشد يعنى ارم و رسته و پشت زمينه سفيد، براى معرفى به يگان هم عكس لازم نيست همان برگه امريه كفايت مى كند،نقل قول:
سلام
کسی تو این فروم هست که از افزایش میزان جانبازی خیری داشته باشه یا تجربشو داشتو باشه بنده شدیدا لازمه که ازش مشورت بگیرم××××
خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام دوستان
من ديسك كمر دارم شوراي پزشكي توي اموزشي برام تشكيل شد ولي بخاطر بهونه هاي الكي مثل اينكه mri قابل قبول نيست معاف نشدم الان ميخواستم اگه كسي ميدونه تا چند روز بعد شورا حق اعتراض دارم و اين اعتراضو كجا بايد بدم ،شوراي پزشكي يك ماه پيش برگزار شده شونزدهم هم تقسيم ميشيم -پادگان شهيد كچويي (هتل كچويي)
سلام و خسته نباشید
-من 94/2/1 اعزامم البته هنوز معلوم نشده کد کجا خوردم. گفتن مثل اینکه 1 هفته قبل از اول اردیبهشت برگ سبز پست میاره خونه آیا درسته؟؟
سوال دیگه اینکه من لیسانس عمرانم . میخواستم کلا معافی بگیرم واسه صافی کف پا ولی معاف از رزم دادن بهم . من خودم نمیخواستم ولی خیلیم تلاش کردم اینو حذف کنم به خود نظام وظیفه هم گفتم گفتن نه دیگه ثبت شده و نمیشه. خیلی ناراحتم چون معاف از رزم شنیدم معایب هم داره مثلا تو استخدام مشکل ممکنه بوجود بیاد و... و همینطور تو آموزشی و خدمت فایده نداره که هیچی همه کارای خدماتی واسه معاف از رزماست آیا درسته؟؟
پس کلا فایدش چیه؟ آیا میشه معاف از رزم و یجور حذف کرد کلا که تو کارت پایان خدمت هم نوشته نشه؟
الان نمیشه فهمید من کدوم ارگان افتادم؟؟ سایتی چیزی نداره؟
چطوری میشه نیرو دریایی افتاد؟
با تشکر
دوست عزیز تقریبا همونطوری هست که میگین، معاف از رزم تفاوت فاحش نداره، بعضی جاها خدماتی هستن، بعضی حاها راحت، بعضی جاها پست هم میدن.نقل قول:
برای استخدامی تاثیر شاید بزاره ولی مشکل اساسی نیست، دوما شما اگه بخوای استخدام بشی میرین برای طب صنعتی یعنی اگه معافیت هم نگیری اونجا مشکلاتت میاد بیرون و شاید حذف بشی، البته ارگان و شغل و... هم مهمه.
روی کارت الان نمینویسن ولی توی چیپ و سوابقت که قابل استعلامه هست.
بعد تعطیلات به پلیس +10 مراجعه کنید و نیرو دریایی هم باید پارتی باشه که بتونه از نظام وظیفه مرکز در تقسیمات نفوذ کنه که کار هر کسی نیست.
منظورم از استخدام تو ارتش اینا نیستاا تو شرکت اینا میگم مثلا آگهی های استخدامی که میزنن منظورمه یک مورد منفی نیست برای پذیرش؟نقل قول:
یعنی رو کارت نمینویسن پس مثلا ما بخوایم یجا بریم استخدام بشیم میفهمین که معاف از رزمیم یا نه؟؟ اگر آره چطوری اون کارت و میخوان باز کنن؟
این معاف از رزم فایده هم داره؟؟
میشه درخواست معاف از رزم رو کلا حذف کرد؟؟؟ من اخه خودم دوست ندارم ولی نظام وظیفه گفتن نمیشه چون ثبت شده یعنی هیچ راهی نداره؟؟
++++++++++++
یه مورد دیگه الان رفتم سایت نظام وظیفه اونجا یه قسمت داره استعلام الکترونیکی رفتم داخلش کد ملی و کد سخا رو وارد کردم اونجا چندین گزینه اومد من رو اعزام کلیک کردم ولی مشخص نکرده نوشته بدون مقدار. اگر هنوز مشخص نشده پس چطوری من الان از چند نفر شنیدم ارگانا مشخص شده پس چرا تو سایت نزده؟؟
من پدرم 9-11 ماه کردستان خدمت کرده تو زمان جنگ و بعد منتقل شد ژاندرامری ساری تا پایان خدمت
طی یک آتشسوزی مدارک بابام سوخت و دنبال کارت پایان خدمتش نرفت چون نیاز نداشت الان هم 50 سالش شده و دیگه بهش کارت پایان خدمت نمیدن
خودم اردی بهشت اعزامم (لیسانس و متولد 71) پدرم به هیچ عنوان خودش نمیتونه پیگیری کنه این داستان هارو
کارت ایثار هم نداره
مراحل اداری گرفتن سوابقش رو اگه به من بگید لطف کردید (با حد اقل ویا حد اکثر زمان معطلیش )
البطه 400-500 صفحه قبل رو خوندم و نزدیک ترین توضیح های دوستان رو خوندم
الان من برگه سبز رو فقط دارم و سایر برگه ها هنوز نرسیده به دستمنقل قول:
در ضمن برگه اتشنشانی که تائید میکنه سوختگی خونه رو هم دارم
دوست عزیز پدرتون برای گرفتن سوابق باید بره یگان هایی که خدمت کرده سوابقش حتما اونجا هست. برای استفاده از کسری ایثارگری هم کارت ایثار ملاک هست نه کارت پایان خدمت، البته برای گرفتن کارت ایثار کارت پایان خدمت هم جزو مدارکی هست که باید ارائه بشه.نقل قول:
در صورت تکمیل بودن مدارک گرفتن کارت ایثار حدود 2 ماه زمان میبره (شایدم بیشتر بشه یا کمتر)
در مورد سوابق خدمت هم مشخص نمیکنه چقد زمان میبره و یگان خدمتی پدرتون آیا زحمت میده این کار رو براش انجام بده یا خیر ( شاید 1 روزه کار راه بیفوته شایدم اصلا نیوفته!!!)
با سلام من با 81 روز خدمت در نیرو انتظامی انجام دادم بخاطر دانشگاه منفک شدم الان جز اعزام مجدد هستم قبلا به خدمت رفته ها حداکثر درجه میدادن الان هم اینجوریه یا قانونش عوض شده. و اینکه اموزشی نداره و فقط جهت گرفتن استحقاقی به پادگان اموزشی میری درسته. یعنی نیازی نیست موهام زیاد کوتاه کنم
کسی از بسیج تشویقی سربازی خبر داره؟ شرایطش چیه؟ من قبل خدمت 2 ماه بود که بسیج فعال شده بودم، شنیدم چیزی به اسم بسیج تشویقی سربازی اومده که کسری میدن، چجوریاست؟