[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میگی؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میگی؟؟؟؟؟نقل قول:
با IDM مانیتور نمیکنم سرعت دقیقا میره رو 30 و بعد 0 میشهنقل قول:
شاید این وضعیت رو فقط برای 128 گذاشتن چون سرعت 15 واقعا افتضاحه و امکان پریدن مشتری هست!
و یه ترفندی هم زدن که با سرعت 30 مشتری نتونه دانلود کنه و اگه کنه قطع و وصل شه!
اگر فقط برای 128 نباشه احتمالا شما که 256 داری بعد از اتمام حجم میری رو 30 و بعد میری رو 60 و بعد اگر به دانلود ادامه بدی قطع و وصلت میکنند :n02:
خلاصه اینکه لطفا زوم کن رو این قضیه و اطلاع بده
نقل قول:
پارس آنلاین: اشتراک اینترنت باید یک به هشتاد باشد!
آیتی ایران: مدیر بخش آنلاین مارکتینگ پارس آنلاین در مراسم اختتامیه جشنواره وب ایران گفت : مشکل از ماست که خبرنگارهای آی تی رو آموزش ندادیم چون فقط یاد گرفتهاند درباره پهنای باند بنویسند.
کیهانی که درباره مشکلات اینترنت ایران صحبت میکرد همچنین با انتقاد از کاربرانی که با نرمافزار Peer to Peer مثل بیت تورنت دانلود میکنند گفت ایران مشکل پهنای باند اینترنت ندارد مشکل اینترنت ما این نرمافزارهایی هستند که حجم بالای دانلود را به خود اختصاص میدهند و باید اینها را مدیریت کنیم.
وی ضمن انتقاد به صحبتهای نصرالله جهانگرد رییس سازمان فناوری اطلاعات درباره میزان بالای اشتراک گذاری خطوط اینترنت گفت: مشکل از اشتراک گذاری اینترنت نیست، این که گفته میشود چرا در ایران اشتراک گذاری هر خط به ۲۰ نفر زیاد است باید بگویم در جهان یک خط اینترنت بین ۸۰ نفر تقسیم میشود.
وی خطاب به حاضران گفت: بروید و روی اینترنت ببینید اشتراک گذاری شرکتهای ISP در جهان یک به هشتاد است.
وی از راهاندازی سرویس مدیریت اینترنت پارس آنلاین از سال آینده خبر داد که روی همه کاربران اعمال خواهد شد.
دوستان با دیدم این خبر خواستم با همتون اظهار تاسف کنم و هم دردی بنده را بپذیرید
اخه چطوری شما به این بی سوادها پول میدید که از سر شکم سیری چنین مزخرفاتی را تقدیمتون می کنند
یک خورده هم دلم براتون میسوزه من که پارس انلاینی نیستم ولی شما ها که دارید به این اقا پول میدید و شکمشش را چنین سیر کردید بیاد شرفتون بیافتید
خود دانی
سرعت شبانه بشدت افضاح شده اصلا دیگه نمیشه چیزی دانلود کرد قبلا 14 گیگ میگرفتم بعد شد 5 گیگ الان دیگه یه گیگ هم نمیشه. بابا اخه این چه وضعیته چرا اینقد گند میزنن به این خراب شده من که حسابی ناراضیم تازه دو مگ هم دارم به اصطلاح !!!!
واقعا از اومدن به پارس پشیمونم ، دانلود از سرور خارجی تک کانکشن ، مولتی ، چندلینک همزمان و .... نهایت 90 کیلوبایت ! صد رحمت به همون صبانت!نقل قول:
بنده dumeter و netspeedmonitor رو پیشنهاد می کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای باشرفنقل قول:
شما خودت به کدوم بیشرفی پول میدی؟
البته
شاید داخل نیستی و یحتمل از سرویس دهنده های معمول استفاده نمیکنی!
اما بهرحال اگر به هیچکدوم از از ISP ها هم پول نمیدی، دقیقا چقدر هزینه میکنی
و از اونجایی که دلسوز هستی به ما بگو با چه تکنولوژی ای به اینترنت متصل هستی و نهایتا شکم چه کسی رو سیر میکنی؟
بنده خیلی ناراضی هستم از پارس افلاین و به دنبال اینترنت بهتر با بهایی ارزانتر هستم اما لحن شما بسیار جالب بود!
تایید میشه شدیدانقل قول:
بابا ۱۴ گیگ هم نمیخوایم ۷ گیگ عادی رو که دیگه باید دانلود کنیم :(
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام
کسی تا حالا سایتی رو زده باز کرده بعد به جای باز شدنه سایت صفحه تبلیغاتی پارس آنلاین بیاد؟
من یه صفحه رو باز کردم اول تبلیغ پارس آنلاین اومد بعد رفرش زدم تا سایت اصلی بالا بیاد
قبل از تموم شدن سرویسم یه 5-6 ساعتی تو محدودیت بودم...در کل معمولی بود و یه 300 مگی دانلود کردم... سرعت دقیقاً 36 کیلوبایت بود که ظاهراً 6 کیلوبایت به 256 نامحدود دارن حال میدن.. چون 128 محدودیتش رو 15 کیلو بایته!!!!(6 کیلو بایت!!!!! حالا هی بگید پارس بده....شرف نداره....فلانه....بهمانه....:n09: ) ولی این حالتی که میگی هم دو بار برام پیش اومد...یعنی هی میرفت رو 60 بعد میرفت رو 0...اصلن تقریباً قطع بود!!! یه دفعه مودم رو خاموش روشن کردم درست شد.... یه دفعه دیگه هم که اینجوری شده بود فایرفاکس رو باز کردم اومدم برم تو گوگل به جاش یهو یه صفحه از خود پارس اومد درباره ی جایزه منصفانه و از این چیزا. بعدش دیگه درست شد!!(فکر کنم همون توش گیر کرده بود....:n08:)نقل قول:
در ضمن ظاهراً آپلود توی جایزه مصرف منصفانه حساب نمیشه!
در کل به نظر من میاد که این مشکل بیشتر یه باگ سیستم کنترل پهنای باند پارس باشه... به نظر من به پشتیبانی زنگ بزنید اعتراض کنید...
ما که پارس انلاین گرفتم حسابی تایم اوت میده
یه پینگ میده یه تایم اوت:n03:
دوستان از مخابرات مشهد ADSL دارم بشدت افتضاحه میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم.
پارس انلاین تو مشهد خوبه ؟
سرعت دانلود شبانه چقدره ، تو روز چقدره ؟
نقل قول:
داداش به چه دليل اومدي سمت پارس آنلاين ؟ من الان صبا نت دارم ميخوام واسه تست يه ISP ديگرو بگيرم الان با 2 مگ صبا 450 كيلو بايت ميگيرم . يعني ميگي پارس نگيرم ؟
سفارش دوستان بود برای داشتن دانلود بیشتر ! و صد البته راحت شدن از شر 6 سال سروکله زدن با صبانت...نقل قول:
والا چی بگم !نقل قول:
این وضعیت منه:
پینگ سرور داخلی همیشه با صبانت زیر 20 بود تو این دو ماه که اومدم پارس زیر 60 ندیدم
سرعت دانلود از سرور خارجی هفته اول 600-700 کیلوبایت بود ولی الان با هر ترفندی بالای100 نمیره (جالبه که خلوت ترین مرکز پارسه اینجا!)
سرعت دانلود از سرور داخلی فعلا که خوبه 700 تا 800 نوسان داره
دوستان من از پارس آنلاین نت گرفتم ..2 مگ که خطم رو 9 مگ بسته شده...ولی تو روز سرعتم بیشتر از 300 kb نمیشه...اینم وضعیت خطم هست..مشکل از چی میتونه باشه؟؟
SNR Margin (Downstream/Upstream): 16/11 Attenuation (Downstream/Upstream): 21/12
آخه آدم صبا نت ول میکنه میره سراغ پارس؟نقل قول:
صبانت به این خوبی
امروز نت منم وصل شد. ظاهرا توی مرکز مخابراتی ما فقط من پارس آنلاین دارم :دی
سرعت توی روز:
توی ساعات رایگان هم تست میگیرم میزارم
بچه ها من 4 روز از تاریخ شارژ اکانتم میگذره ( 2 مگ با 3 گیگ حجم )
امروز که گزارش مصرف گرفتم دیدم 3 گیم شده 1.63 که تعجب کردم واقعا . بعد توی ریز مصرف اینو دیدم ایا به نظرتون چی شده ؟؟؟؟ (یعنی ترافیک شبانه که مصرف کردم میشه از حجمم کم کرده باشه ؟ )
یه چیزی شبیه این بودنقل قول:
این طوری نمیشه اظهار نظر کرد. چون تو همین عکسی که گذاشتی بین ساعت 11:09 سهشنبه تا ساعت 7:54 دقیقه چهارشنبه، 477.9 مگ ترافیک دریافتی رایگان و 473.86 مگ ترافیک دریافتی غیررایگان داشتی. چون ساعت رایگان بین 2 تا 7 صبحه، ممکنه در ساعتهای دیگه که غیررایگان بوده، دانلود کردی، یا خود ویندوز استفاده کرده.نقل قول:
به هر حال اگه بخوای مطمئن بشی، بهتره که مودم رو یه بار ساعت 2 بامداد و یه بار هم ساعت 7 بامداد خاموش-روشن کنی. این جوری میتونی مطمئن بشی که تو فاصله ساعتهای رایگان درست محاسبه میکنه یا نه.
حجم دزدی هم پارسآنلاین به صورت جدی نداره. من خودم تست کردم، گزارش مصرف پارسآنلاین یه چیزی حدود 3 درصد ترافیک مصرفی رو بیشتر از حدی که مودم من ثبت کرده بود، نشون میداد. در این حدش فکر نمیکنم خیلی غیرطبیعی باشه. گر چه خطا به نفع پارسآنلاینه؛ اما ممکنه به علت روش محاسبه ایجاد شده باشد.
یه چیز دیگه هم برام جالب بود تو این عکست. این که ستون ترافیک باقیمانده ارسالی رایگان قراردادت صفره. نمیدونم، یعنی تو این چهار روزه این ترافیک رو (که در ابتدای قراردادت باید 768 مگابایت باشه) هم مصرف کردی یا این که کلاً دیگه این ترافیک رو تخصیص نمیده پارسآنلاین.
وضعیت SNR داوناستریمت اگه واقعاً پروفایلت رو روی 9مگ بسته باشن، بد نیست.نقل قول:
یه تست دانلود تککانکشنه یا چندکانکشنه با IDM از این فایل بگیر. سرعتی که بهت میده با دقت خوبی سرعت واقعی اینترنتته:
یه کار دیگه هم میتونی بکنی. این که از سایت speedtest.net با سرور خود پارسآنلاین که تو تهرانه یه تست سرعت بگیری. اون هم تا حد خیلی خوبی سرعت واقعی خطت رو بهت میده.کد:http://mirror.leaseweb.net/speedtest/100mb.bin
اگه سرعتت در حد این 300 کیلوبایت در ثانیه بود حتماً زنگ بزن به پشتیبانی و مشکل رو بگو. سرویس 2 مگ اگه حجمی محدود باشه، باید تو روز حداقل 900 کیلوبایت در ثانیه بهت سرعت بده.
سلام دوستان
پارس آنلاین این سرعت 9 مگ رو روی چه تعرفه هاییش می ده و محدودیتی هم داره؟(که مثلا بعد از یک مدتی سرعت افت کنه)
طبق ادعای خودشون، برای سرویسهای حجمی با سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت، این 9مگابیت رو میدن به شرطی که مرکز مخابراتی و تجهیزاتشون برای کاربر اجازه بده.نقل قول:
از نظر محدودیت هم تا الآن به نظر میآد خیلی سازمان یافته اعمال نشده. برای بعضی سرویسها و تو بعضی شهرها و مراکز مخابراتی با وجودی که روی 9 مگ بستن خط دوستان رو، ولی سرعتشون محدود بوده.
اما ظاهراً قراره از سال آینده سیستم کنترل مصرف راه بندازن که این کار رو به صورت سازمان یافته انجام بدن.
دوستان کسی نیست جواب منو بده!نقل قول:
مشهد را نمیدونم.نقل قول:
اما در محدود 2 مگابیتش سرعت دانلود روزانه تا 1 مگابایت بر ثانیه است به شرطی که خطت کیفیت داشته باشه تا 9 مگابیت خطت را تنظیم کنند.
در دانلود شبانه از ساعت 2 تا 7 هم سرعت دانلود روی 400 کیلوبایت است در صورتی که خطت 9 مگابیت تنظیم بشود که می تونیبا وی پی ان داخل ایران تا 1 مگابایت هم سرعت شبانه را افزایش داد.
سلام بچه ها
دو تا سوال داشتم:n13:
1-برای استفاده از شبانه باید dc بشی تا رایگان بشه؟
2-به نظرتون خط من کیفیتش چطوریه؟:n13:
اگه پینگ برات مهمه یا stream یا بازی آنلاین اصن نیا سمت پارس این شرکت فقط محدودش بره دانلود خوبه دیگه هیچی نداره...نامحدود همون سرعت دانلودش هم مضخرفه :n02:نقل قول:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=287ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=349ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=220ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=228ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=244ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=234ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=220ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=408ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=393ms TTL=49
Request timed out.
دوست عزیز من برای طبقه بالا می خوام یک خط بگیرم فقط واسه دانلود می خواستم ببینم دانلود شبانه پارس در چه حدی هست مثلا روزانه اگر سرعت دانلود 600 700 باشه شب چقدر می شهنقل قول:
اوهم خواستم اطلاع بدم بره چیز دیگه میخوای خوب نیستنقل قول:
----------------
جواب سوالتم
این
نقل قول:
پس یعنی مثل صبانت روی شبانه محدودیت نمی زارن؟
خیر اصلا روی شبانه محدودیتی ندارد. اما سرعتت دیگه مثل روزانه نیست دیگه بالا پست دادم. نصب روزانه اما با وی پی ان داخل ایران مثل روزانه میشه.نقل قول:
تست مولتی کانکشن و تک کانکشن از سرور leaseweb.net: (سرویس 128 نامحدود)
اینم از testmy.net:
دوباره دو روزه همیشه تو هر ساعتی همینجوریه!!!!
لااقل ای کاش 40 کیلوبایت رو یکنواخت میداد...این اینترنت من که به اندازه یه 512 هم الان کارایی نداره :n14:
من قبلا که از پارس آنلاین نت داشتم
حجم آپلود هم حجمی بود و کم میشد
الان حجم آپلود نامحدود شده یا اینکه حجمی ترافیک آپلود رایگان کلا محدودیت دارد؟
امکان بود از گزارش مصرف قسمت آپلود رایگان عکس بزارید. ببینم.
سلام بچه ها
دو تا سوال داشتم:n13:
1-برای استفاده از شبانه باید dc بشی تا رایگان بشه؟
2-به نظرتون خط من کیفیتش چطوریه؟:n13:
مرسی دوست خوبم.نقل قول:
خط مشکلی نداره قبلا با شاتل تا 1مگابایت دانلود میکردم.
فقط این قسمت وی پی ان داخل ایران و 1 مگابایت رو نفهمیدم اگه ممکنه یک توضیح بده
کسی هست هنوز با این خراب شده بتونه شبی 14 گیگ یا 7 گیگ دانلود کنه؟
موندم اینا مشتری رو چی فرض کردن 9 مگ میدن اخه کی توی روز دانلود میکنه !!! با اطمینان میشه گفت یه نفرم استفاده مفید از 9 مگ تو روز نداره. شبانه رو هم که عملا غیر قابل استفاده کردن اینقدر سرعت افتضاحه
یه مشت دزد و احمق شدن مسئول اینترنت خدایا به کدوم قبرستونی فرار کنیم از دست اینا !!!
درود بچه هانقل قول:
1.نه اصلا لازم نیست مودمت را دست بزنی.اتوماتیک ساعت 2 رایگان میشود.
2.خطت که کیفیتش عالی است. الان هم که خطت 9 مگابیت تنظیم است.:n10:
کسی نبود بیاد پاسخ بفرسته آپلود هم در شبانه رایگان محدودیت داره و تمام بشود از حجم اصلی کم میکند؟نقل قول: