من نگفتم تو یه اجرا میزنه مثلTNTخونه میپوکه ولی خوب بحث قشنگ و لازمه بود که در خلل سوال ایشون شد ونتیجه های خوبی در پی داشتنقل قول:
من نگفتم تو یه اجرا میزنه مثلTNTخونه میپوکه ولی خوب بحث قشنگ و لازمه بود که در خلل سوال ایشون شد ونتیجه های خوبی در پی داشتنقل قول:
مشکل از همون گرما بود الان دوباره چند ساعتی بازی کردم ولی دوباره این مشکل پیش نیومد حالا نمیدونم شاید اون موقع خیلی داغ کرده بوده!!!نقل قول:
یه سوال کینکت بجز اینکه از USB بکشیش بیرون راه دیگه برای خاموش کردنش هست ..؟
ُSettings>System>kinect setting<sensor<offنقل قول:
اینجوری خاموش میشه.
سلام
من 3 ماه پیش xbox slim 250 خریدم از اون موقع تا حالا هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه 1ماه پیش بازی mortal dc un که میذاشتم xbox هنگ میکرد گفنم شاید dvd خراب شده گذشت تا هفته پیش bettle 3 خریدم dvd که گذاشتم این error بم داد Unrecognized Disc - This disc is unreadable 1.clean the disc with a soft cloth 2.restart the consol بعد dvd mortal هم دوباره گذاشتم این دفعه هنگ نکرد همین error داد اگه میشه کمکم کنید
خوب این جزو بازی هایی هست که قفل جدید رو داره.برای اجراش هم بایدlt+2ویاlt+3داشته باشی.نقل قول:
ورژن فریم ویر و داشبردتون چیه؟
اگه دیسکت مشکل امنیتی داشته باشه و یا LT ورژن خاصی بخواد معمولاًٌ یا میگه Disk not authorized و یکدفه از بازی میپره بیرون و یا میگه Disk not Supportedنقل قول:
این اررور به خاطر مشکل خود دیسک بازی هست. Mortal Combat که بعید میدونم XGD3 باشه. بازیای XGD3 که نیاز به LT 2 به بالا دارن اینا هستن:
Driver: San Francisco
Dead Island (some are XGD2)
Warhammer 40000: Space Marine
Rise of Nightmares (Kinect)
Gears Of War 3
X-Men Destiny
NBA 2K12
RAGE
Dark Souls
Ace Combat: Assault Horizon
Forza 4
Batman: Arkham City
The Adventures of Tintin: The Game
Sonic Generations
Battlefield: 3
CoD: MW3
Metal Gear Solid HD Collection,
GoldenEye 007: Reloaded,
Just Dance 3,
Halo: Reach (XGD3 beta
Skyrim
Saints Row
Assassins Creed Revelations
NFS: The Run
پس اجرا نشدن Mortal Combat احتمالاً به خاطر خراب بودن دیسک هست. برای تستش میتونی ببینی که میتونی تو هارد یا USB نصبش کنی بدون مشکل یا نه.
اما BattleField نیاز به LT2 داره حداقل ( اگه اپدیت جدید داشبورد رو نریختی هنوز و به لایو هم وصل نشدی )
و باید روی دیسک Verbatim اصل رایت بشه با رایتر مخصوص.
نقل قول:
من بازی Gears Of War 3 Batman: Arkham City بدون هیچ مشکلی بازی میکنم mortal یدفعه اینطوری شد mortal گذاشتم واسه نصب وسط نصب can't read this disc داد
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
نقل قول:
ورژن فریم ویر LT2+
بازیه شما بد رایت شده.دیسک بازی رو عوض کنید مشکلتون برطرف میشه.نقل قول:
داشبوردم
2.0.13599.0
برادران عزیز من فردا می خوام از دیجی کالا ایکس باکس بگریم .
مدل Xbox Slim 250GB Kinect Bundle رو زده 790 هزار تومان .
زنگ زدم پرسیدم گفت همشون -- شده هستن .
چه مدل هکی باید بگم انجام بدن ؟ آیا سخت افزار کنسول رو برای -- عوض می کنن ؟ لازم هست بگم قطعه ای که عوض می کنن رو هم برام ارسال کنن ؟
تا حالا xbox نداشتم ، شرمنده :دی
نه نه نباید چیزی رو عوض کنه.نقل قول:
فقط بگو باlt+2گپی خورش کنه(هکش کنه)
اگه گفت قطعه عوض میکنه و اینا به درد نمیخوره
ممنون ،نقل قول:
سوال بعدی این که اگر lt2+ بریزن می تونم به لایو بدون مشکل وصل بشم ؟ بن که نمیشم ؟
سلام
بنده مشکل افت فریم تو بازیا دارم ( تو همه بازیا ولی تو بازیهای open world مثل gta بیشتر) چند ماه پیش میخواستم فریمور بریزم که به خاطر مشکلاتی چند روز کنسول رو باز نگه داشتم وبعد ریختن فریمور متوجه شدم تو بازیا افت فریم دارم ... موقع اجرای افکتهای
دود - آتش - و گردوخاک افت فریم بیشتری دارم ..حالا نمیدونم اون موقعی که کنسول باز مونده چه چیزیش آسیب دیده که ... تو سایت دیگه ای همین سوال رو پرسیدم گفتش کنترلر هارد خرابه ببر عوض کنن.. و از این هم مطمعن هستم که اشکل از هارد نیست و راهای نرم افزاری از قبیل فرمت هارد و پاک کردن کش هارد ریختن دوباره آپدیت و حتی 3 بار هارد رو تعویض کردم ولی مشکل پا برجاست
زیاد نوشتم دلیلش اینه که منظورو بهتر برسونم
نه الان واسه لایو باید اخرین داشبورد رو داشته باشی با Lt 2 بری لایو بن یا حداقل فلگ میشی پس LT 3 لازم دارینقل قول:
ممنون ،
سوال بعدی این که اگر lt2+ بریزن می تونم به لایو بدون مشکل وصل بشم ؟ بن که نمیشم ؟
فکر کنم مشکل سخت افزاری داشته باشیدنقل قول:
سلام
بنده مشکل افت فریم تو بازیا دارم ( تو همه بازیا ولی تو بازیهای open world مثل gta بیشتر) چند ماه پیش میخواستم فریمور بریزم که به خاطر مشکلاتی چند روز کنسول رو باز نگه داشتم وبعد ریختن فریمور متوجه شدم تو بازیا افت فریم دارم ... موقع اجرای افکتهای
دود - آتش - و گردوخاک افت فریم بیشتری دارم ..حالا نمیدونم اون موقعی که کنسول باز مونده چه چیزیش آسیب دیده که ... تو سایت دیگه ای همین سوال رو پرسیدم گفتش کنترلر هارد خرابه ببر عوض کنن.. و از این هم مطمعن هستم که اشکل از هارد نیست و راهای نرم افزاری از قبیل فرمت هارد و پاک کردن کش هارد ریختن دوباره آپدیت و حتی 3 بار هارد رو تعویض کردم ولی مشکل پا برجاست
کنسولتون فت یا اسلیم ؟ احتمالا فن دستگاه شما در حد استاندارد نیست یعنی بعد از مدتی داغ میشه اونم توی جاهای شلوغ ( همون افکت هایی که اشاره کردی که باعث فشار اومدن به Cpu , Gpu شه )
برای اسلیم lt3 اومده ؟نقل قول:
نه عزیز هنوز نیومدهنقل قول:
میتونی از این سایت اومدنش رو چک کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول::11::40::40::11:و سرانجام به حقیقت پیوست:11::40::40::11:
این کمترین پاداش است
مبارکه ساجد جون
:46:
اجرت با آقا:31:
دوستان وضعیتABGX360ورژن1.0.6رفت رویIN TESTING.
حتما همونطور که میدونید این برنامه بای پچ کردن بازی ها متناسب باCFWهاست و این نسخه جدید میتونه بازی هارو برایLT+3پچ کنه.لازم به ذکره این کار به طور دستی انجام پذیر بود ولی این برنامه به طور خودکار کار رو انجام میده.
لطف دارید دوست عزیز ولی باید تشکر اصلی رو از ناظرین و کاربران عزیز کرد که لطف دارند نسبت بنده.نقل قول:
ممنون از همگی.
--------------------------------------------------------------------
بچه ها الان xbox چنده بهد یه چیز دیگه xbox slim بدرد میخوره چون میگفتن سریع میسوزه
باع کی گفته؟:19:نقل قول:
الان فقط نو اسلیم هست
من خودم اسلیم دارم آخ هم نگفته:46:
قیمت 4 گیگ هم حدود 470 تا 510 هست 250 هم دقیق نمیدونم:11:
اون قضیه سوختن سوختن نبود گرم بودن بود که خوب مشکلاتی به وجود می آورد. این مشکلا توی سری فت با برد های فالکون و جسپر حل شد. و تو سری اسلیم دیگه اصلا هیچ اثری ازش نبود.یعنی الان شما ایکس باکس بگیری هیچ مشکلی هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
مدل250گیگ:550تومنه.
مدل4گیگ:490تومنه.
دوستان سبام
من اسلیم دارم ال تی 2 نصبه
هوس کردم برن انلاین شم
فلگ میشم؟
نه عزیز فلگ نمیشی اما به محض اتصال به لایو دیگه نمیتونی بازیهای XGD3 وAP2.5 رو درست حسابی بازی کنی. وقتی اکانت Gold نداری رفتن به live فایده ای نداره. نرو تا LT3 fیاد به نظرم.نقل قول:
آخه بدونlT+3که لایو خیلی ناامنه؟؟؟.به خصوص اگه بازی هایXGD3وAP2.5هم باهاش اجرا بشه.نقل قول:
ایشون اگه بخواد بره لایو به محض اتصال ازش میخواد داشبوردشو update کنه :دینقل قول:
اگه نکنه اصلاً وصل نمیشه. اگه update کنه فایل Daei.bin هم تغییر میکنه و دیگه بازیا اجرا نمیشن. پس نره بهتره.
من با LT2 و داشبورد جدید خیلی بازیارو با Title Update اجرا کردم و فلگ نشدم ظاهراً
کلاً نظرمون یکیه. بهتره نره :دی
سلام. دوستان .
من یه ps3 320 دارم حالا که ه-ک نشده یعنی بازیا جدید اجرا نمیشه میخوام یه xbox هم بگیرم ...
چند تا سوال ازتون داشتم.جواب بدید ممنون میشم.
1_وضعیت ه-ک و آپدیت ایکس باکس چه طوریه؟
2_آپدیت و ه-کش راحته ؟ و اینکه در آینده هم آپدیت میاد یوهو نشه مثل ps3 هیچی بیرون نیاد دستمون بمونه تو پوسته گردو ؟
3_قیمت یه ایکس باکس از چقدر تا چقدر ؟ حالا هر چی ارزون تر بهتره ؟
4_ دست دومش چنده ؟
از همگی ممنون...
1-برای کپی باز ها فوق العادست و در واقع هیچ مشکلی برای کپی باز ها نیست و همه بازی ها اجرا میشه.نقل قول:
2-نه وضعیتx360کاملا عالیه و هکش مشکل نداره. آّدیتش راحته ولی ه.ک اش یه خورده سخته.
3-مدل250گیگ:550تومن.مدل4گیگ:480تو ن.
4-باید30درصد از قیمت فعلی کم کنی میشه قیمتش البته اگه هیچ مشکلی و خط و خشی نداشته باشه.
ممنون ولی مشکل این نیست اگه بود تا حالا حل میشد:11:نقل قول:
نقل قول:
سلام
کسی نظری راهنماییییی یی نداره کمک کنید بچه ها:31:
مرسی از پاسختون
یه سوال دیگه
ایا اکسباکس اسلیم 4 گیگ یک ماه اکانت گلد رایگان داره؟
اونموقع که باز بوده ببین چیزی لای فن ها نرفته؟گرد و خاک رو کلا تمیز کن.نقل قول:
بعد مثلا اون قسمت که افت فریم داره بازی از یه جایی لود کن که نزدیکش باشه.یعنی کنسول رو روشن کن بدون اینکه وقت طلف کنی برو اون جا که افت فریم داره ببین چی میشه(زمان کم باشه)یه باز هم با یکی دو ساعت بازی برو اونجا ببین افت فریم میشه یانه وضعیت هر دو رو بگو:
کابلHDMIات رو عوض نکردی؟
یه گرد گیری کنی خیلی خوبه.
------------------------------------------------------
بله بعضی وقت ها برای اولین اتصال میدهنقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
ببخشید در موقع خرید نکاتی هست که بهش توجه کنم .
مثلا کپی خور بودنشو از این جور چیزا ؟
حالا تا آخر فروردین ماه صبر میکنم ببینم چی میشه اگه ps3 ه-ک نشد میرم xbox میگیرم مرسی.
خوب اگه دست دوم میخری باید بن نشده باشه اگه فت باشه 3چراغه نشده باشه.تعمیر نشده باشه و یه محلت تست بگیر.نقل قول:
اگه هم دست اول میگیری بگو آخرین ورژنLT+و آخرین ورژن داشبرد رو داشته باشه و بازی هایی که میخری با بورنر مکس رایت شده باشه.(البته تا فروردینLT+3میاد باید بگیLT+3داشته باشه.)
ازPS3هم خبر های خوب در راهه:دی
مرسی... حالا تا اون موقع ببینم چه طوری میشه شایدم بعد امتحانا رفتم یه پرس و جو کردم درباره ی قیمتا ....
بازم ممنون...
برادران عزیز من یه ایکس باکس سفارش دادم از دیجی کالا :دی
نمی خوام کپی خورش کنم ، دنبال بازی اورجینال forza 4 میگردم . از کجا می تونم بگیرم ؟ کسی داره ؟
------------------------------------------------------نقل قول:
اونموقع که باز بوده ببین چیزی لای فن ها نرفته؟گرد و خاک رو کلا تمیز کن.
بعد مثلا اون قسمت که افت فریم داره بازی از یه جایی لود کن که نزدیکش باشه.یعنی کنسول رو روشن کن بدون اینکه وقت طلف کنی برو اون جا که افت فریم داره ببین چی میشه(زمان کم باشه)یه باز هم با یکی دو ساعت بازی برو اونجا ببین افت فریم میشه یانه وضعیت هر دو رو بگو:
کابلHDMIات رو عوض نکردی؟
یه گرد گیری کنی خیلی خوبه.
نه لای فنها چیزی نیست گردوخاک رو پاک کردم از فنها وهم کل برد... در مورد مطلبی که گفتی اتفاقا توی بازی RDR یه جا هست که خیلی افت فریم میده باور کن 50 بار فقط اونجا رو تست کردم که هر 50 بارشم وضعیت یکسانی داره:31:
آره از گرما نیست چون طول میکشه تا گرم بشه کنسول:13: کابل hdmi ندارم از کمپوزیت استفاده میکنم:2:
داخل دستگاه وقتی تکونش میدم انگار وسط محفظه برد یه صدایی میاد انگار یه تیکه پلاستیک یا یه همچین چیزی گیر کرده و هی اونور اینور می قلته ولی نمیشه دیدش و هم نمیتونم اون قسمت X مانند برد رو باز کنم ببینم چی هست لطفا راهنمایی کنین.... ببخشید جمله بندی یکم ایراد داشت:27:
گاش بتونی بازش کنی ببینیم چیه.مشکل عجیبیه چیزی یادت نمیاد که دست کاریش کرده باشی؟یا مثلا بچه ای چیزی خونتون نبوده دست کاریش کنه؟والا اگه تو برد دستکاری بشه که خوب میپوکه زیاد ازش کار نکشیدی؟ که داغ کنه توی این چند وقت؟راستی فت داری؟نقل قول:
----------------------------------------------
سفارش بدی میارن.ولی خوب گرون در میاد.پسر چرا زدی تو کار اوریج:دینقل قول:
اینجا یه سر بزن:
چند وقت پیش یه تاپیک به عنوان بازی های اورجینالشون داشتن فکر کنمforza4هم بود.فکر کنم به آقا میثم که سایتشون همون بالایی بگی بیارن.
نقل قول:
شما Resolution کنسولت رو چنده؟ اگه 1080p هست بگذارش رو 720p یا 480p تست کن ببین بهتر میشه؟
اگه مشکل سخت افزاری نداشته باشی والا این قضیه دلیل مشخصی نداره.
منم با PS3 خیلی مشکل افت فریم داشتم اما خیلیا میگفتن همیچین مشکلی ندارن تو اون بازیا :دی
دوستان عزیز این XGD3 چیه ؟
یه قفل امنیتی هست که مایکروسافت روی بازیهاش گزاشت.تقریبا تمام بازی ها بعد از DRIVER.SAN FRANSISCOاین قفل رو دارن.لیست دقیق یکی دو صفحه قبل همینجا هست.این قفل اول باعث میشد که کلا بازی رایت نشه یا ناقص رایت باشه که با اومدنFWتوسزC4برای درایو های کامپیوتر این بازی ها کامل راست شدن و برای اجرای کامل و بدون نقصشون نیاز بهlT+3هست و پچ شدن باlt+3نقل قول:
خوب الان من اسلیم گرفتم ، اینم که LT 3 نداره باید چیکار کنم تا بازی هایی مثل forza 4 رو بازی کنیم ؟نقل قول: