اگه طرح طلایی رو یه هفته بعد از فعال شدن غیر فعال کنم و فقط از امکانات رایگانش استفاده کنم در کل چقدر بابت این طرح یه قبضم اضافه میشه؟ کسی تا حالا این کار رو کرده؟
اگه طرح طلایی رو یه هفته بعد از فعال شدن غیر فعال کنم و فقط از امکانات رایگانش استفاده کنم در کل چقدر بابت این طرح یه قبضم اضافه میشه؟ کسی تا حالا این کار رو کرده؟
به محض اینکه طرح را فعال کنی 15 هزار تومن به حسابت اضافه خواهد شد....پس بهتره این کارو نکنی و تا آخرش ازش استفاده کنینقل قول:
نقل قول:
به نسبت روزها حساب ميشه و بقيه روز هاي ماه
رو به نسبت پول آبونمان ميگيرند كه البته بعد از دوماه
اين حساب كتاب بالانس ميشه و تا اون موقع هر وقت
موجودي بگيري اشتباه اعلام ميكنه
تو بعضی از شهرها این شماره هایی که گفتی میشه مستقیم گرفت. اگه نشد باید غیر مستقیم بگیری چطوری؟نقل قول:
اول 112 رو بگیر بعد شماره مورد نظر مثلا 110 رو ...
با اینکار می تونی با شماره هایی مثل 110 115 125 118 و غیره تماس بگیری ...
اگه شماره ای را با این روشی که گفتم نتونستی بگیری یعنی فعلا این امکان رو نداره:41:
سلام
ايرانسل من توي طرح نميره چيكار كنم ؟
فكر ميكنم هديه هست ربطي به تو طرح نرفتنش داره ؟
اگه راهي داره كه بره بگين لطفا .ممنون
برای 2 تا از دوستهای منم این مشکل پیش اومده بود,ثبت نامشون کامل نشده بود وقتی ثبت نامشون رو کامل کردن مشکلشون حل شدنقل قول:
سیم کارت یکیشون هم سیم کارت هدیه بود, همون موقع که سیم کارت هدیه رو هم با سیم کارت خریداری شده میدادن گرفته بود
به 7777 یه پیامک بفرست ببین ثبت نمات کامل شده یا اینکه به 140 زنگ بزن و ببین که ثبت نامت کامل شده و مشکلت رو به اپراتو جان عزیز بگو
:11:
طرحش که آره خوبه ولی من 2 تا سیم کارت گرفتم هر 2 تا رو هم طرحشو فعال کردم حالا می خواستم فقط یکی از سیم کارت ها فعال باشه.نقل قول:
پرسیدم گفتن نمیشه طرحو غیر فعال کرد مثل اینکه
شما باید طرحت رو به پایه ثانیه ای یا پایه دقیقه ای تغییر بدی، 130 یا 140 رو بگیر و 7 رو بزن، بقیه اش رو برات میگه !نقل قول:
.
.
.
.
یه چیزی هست، برای من از دیروز علامت EDGE رفته و GPRS معمولی نشون میده، چندجا امتحان کردم، برای شما هم اینطوری هست ؟
سلام دوستان ببخشید برای یکی از دوستان من یه مشکل پیش اومده من اصلا نمیدونم چه دلیلی داره. گوشی دوستم w550i هستش برا اینکه از اینترنت استفاده کنه یدونه سیم کارت ایرانسل اعتباری خرید.اما موقعی که این سیم کارت رو میزاره تو گوشی, گوشی شروع میکنه به خاموش روشن شدن,بعضی وقتا سریع ولی بعضی مواقع هر چند دقیقه یبار صفحه خاموش و روشن میشه با سیم کارت اعتباری من هم امتحان کرد بازم اینجوری میشد ولی با سیم کارت tci هیچ مشکلی نداره اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه.
سلام.کد دریافته سرویسه gprs چیه؟