میشه چند تا مدل از audio technica که in ear نباشن بهم معرفی کنید ؟ از این گنده ها هم نباشه !
Printable View
میشه چند تا مدل از audio technica که in ear نباشن بهم معرفی کنید ؟ از این گنده ها هم نباشه !
بهترین هدفون audio technica مدل m50 هست که صدای بسیار خوبی داره بهمراه بیس قوی .نقل قول:
البته اگه inear و fullsize نمیخواین فکر کنم منظورتون earpad باشه که متاسفانه هیچ کروم از این مدل هدفونهاش رو تست نکردم.
مثل audio technica es7. audio technica es5 و ws55 و ...
دوستان عزیز بالاخره توضیحاتی از هدفون inear جدید سنهایزر بنام ie800 منتشر شد که از تکنولوژی جدید تلفیق فرکانسی بهره میبره و کلی مزیتهای دیگه و جنس منحصر بفرد سرامیکی و جنس خاص کابلش و اینکه از کوچکترین درایو extra wide band با قطر 7mm در اون بکار رفته و از همه جالبتر اینکه گفته شده صدای ie800 با بسیاری از هدفونهای hi end فول سایز رقابت میکنه.
نقل از head-fi :
Hey guys, new flagship iem from Senn with same model number, 800 as their flaghsip headphones the HD-800.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که بیصبرانه منتظرم این پرچمدار inear سنهایزر هستم که هرچه زودتر وارد بازار بشه.
^^^^^^^^
بهتره لینک هایی که جنبه اطلاع رسانی و خبریی دارند تو تاپیک مربوطه به اشتراک گذاشته بشه.
بچه ها مثل اینکه شور هم داخل ایران نمایندگی داره تو جمهوری البته امروز که باهاشون صحبت کردم گفتن که تحریمیم و خیلی از بارها مجوز ورود نمیگیره و تو گمرک گیر کرده ...و هدفونهای شور هم هیچ مدلیش رو موجود ندارن:(
امیدوارم این پست رو اسپم در نظر نگیرید،میخواستم یه تشکر از سالار عزیز بکنم بابت این همه
زحمتی که واسه این تاپیک در غیاب آقا رضا کشید و میکشه،دست مریزاد :46:
قصد خرید یه هدفون برای یه دختر رو دارم و خودتون که خوب می دونین که دخترا هدفون های بزگ خوششون نمیاد و ترجیح میدم ظریف تر باشه.
مدل های زیر رو دیدم و خوشم اومد، در ضمن بیشتر برای گوش کردن به فیلم و آهنگ هست نه به صورت حرفه ای .
K840KL
K450
K451
Q460
لطف در صورت امکان این مدل ها رو با هم مقایسه کنید و معایب و مزایاشون رو بگید و همچنین قیمتشون
منظور من این شکلی بود :نقل قول:
audio technica اگه از این مدلا داره چند تا شو معرفی کنید و بگین که آیا با ep-220 قابل مقایسه هستن ؟ و اینکه بیس ـشون خیلی زیاده ؟ مثل ep-630 ؟
یه بیس متعادل میخوام ، نه زیاد و اغراق شده ! از بیس الکی دادن خیلی بدم میاد ! هرچی که آهنگ هست همونطور بیس ـش باشه نه اغراق کُنه نه کم بذاره ! audio technica همچین چیزی که من می خوام داره ؟!
خواهش میکنم mrm88 عزیز:11:نقل قول:
من که جای شاگرد اقا رضا هستم و خیلی دوست دارم یه روزی بعضی از خصلتهای روحی این اقا رو بدست بیارم و باید از ایشون تشکر بکنیم که هر چی یاد گرفتیم از ایشون بوده و هر فعالیتی که بخوایم اینجا انجام بدیم به پیروی از ایشون هست.و باز هم خیلی خیلی تشکر از rave-87 عزیز که از این اقا هم خیلی مطالب یاد گرفتیم و همواره به صورت نا محسوس فوروم رو کنترل میکنه و اشتباهاتمون رو یاداوری میکنه و اگه لازم باشه اطلاعات دقیقی بهمون میده و مطالب جدیدی رو با ما به اشتراک میزاره.
و تشکر از همه دوستانی که همیشه اینجا سر میزنن با کلید تشکر بهمون دلگرمی میدن و کمک میکنن با هم یاد بگیریم و این فوروم رو جایی برای لحظه های شاد برای هممون تبدیل میکنن.
با تشکر از همه دوستان عزیز
سلامنقل قول:
همه این مدلهای akg هدفونهای خوبی هستن ولی قیمتهای بالایی هم دارن
مدل k840kl که مدل وایرلس هست که حدود قیمت اش که قبلا اطلاع داشتم حدود 350 هزار تومان بود که پیشنهاد نمیشه .مدلهای k450 و k451 هر دو صدای مشابهی دارن فقط از لحاظ ظاهری تفاوت دارن و قیمتش حدود 290 بود.و مدل q460 هم حدود قیمت 220 هزار تومان البته اگه گرون نشده باشه .مقایسه از لحاظ صدا نمیکنیم چون برای کاربر اماتور و حتی شاید برای نیمه حرفه ای صدای هر 3 هدفون یکسان هست یعنی در کل صدای خوبی دارن با تفکیک خوب از لحاظ فرکانسی بیس قوی و مید خوب و های کمی تیز بخصوص در ولوم بالا .با توجه به قیمتهای این مدلهای akg میتونم از برند سنهایزر مد px200 II رو بهتون پیشنهاد بدم که ظاهر زیبایی داره بسیار سبک و استفاده لذت بخشی داره و بهتر از اینها صدای بسیار خوبی داره رو بهتون پیشنهاد بدم و حدود قیمتش 190 هست و مسلما میتونه هدیه ای بسیار خوبی باشه که بعد از تقدیم کردن فکر کنم بلافاصله خوشیش شامل حال شما هم بشه.
موفق باشین